kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Protože normální silnice hlavních tahů sou dnes totálně ucpané a přeplněné. a je to docela dost nebezpečné a o špičce provozu ani radši nemluvím. Jezdíme tady jak v prahistorii, ještě mě řekni že dálnice na rychlejší delší přesuny stojí za houby, proto je v západní Evropě mají všude a o USA/Can nemluvě.... Po dálnici máš většinou vždy 100km/h průměrnou rychlost(ovšem frekventované dálnice bývají taky občas ucpané, za to státovky vždy ), po státovkách? seš rád za 60km/h, často to je daleko i méně. Dost to zdržuje, když jedeš na jeden zátah po čr třeba 200-300km, což jezdím docela často a jet to znova o víkendu, tak to radši se budu válet na zahradě Mě teda jezdit z bodu A do bodu B, kde se jenom přesuneješ mě moc nebaví ani na normal silnicích, hlavně že bezpečně dojedeš. Dálnice je o dost bezpečnější, ne o maximálku fakt nejde a nevím proč rejpeš do čipozy a do rychlosti, bez toho auto 250 tachometrovych jelo dle Klinta taky. Českým vlakem ses zbláznil ne? Vlaky sou tady tak strašný, jak naše silnice Nepamatuji, že by nějaký vlak se mnou někdy dojel na čas, respektive málo kdy můžeš to přesunout do hospody Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Za prve, na R10 se da presunout po R1 z Hradecke D11. Za druhe na D8 se dostanes po stejne R1 a pak projedes Vysocanskou radialu, kde mas kilo a vyskrabes se nahoru po Kbelske kde je 80 a si na dalnici. Navic ve smeru na D8 to stoji tak max o vanocich kdyz se to zaseka od Tesca. Za treti jsou prazdniny, takze Praha je poloprazdna - coz je videt kazdy den vic a vic... A na grilovacku bych rad dorazil, pokud to bude v nejakem terminu kdy to pujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Buďte rádi že nám ty škopky nekompletujou někde v čajně ;-) tak jak nám dopadl ten motosman s tou spotřebou snad nevycucnul všechny benziny co potkal:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 No 1600km je docela darda, ctvrt dovolene se z toho bude vzpamatovavat. Dalsi ctvrt az si spocita spotrebu a co za benal utratil ctvrt bude odpocivat a ctvrt uz se bude pripravovat na zpatecni cestu s tim ze bude na hotelu delat pokojskou aby si na ten zpatecni benzin privydelal. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 A tos petre zapomněl na dálniční poplatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Uznávám že je to pořádná porce hlavně pro toho co jezdí denně 30km do práce .Já bych musel udělat už 3 pauzy a další den bych se z toho dostával na baru u pláže.:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 (editace) Oni Ti z toho dostat pomuzou cmoudi s kalachem na te plazi. Jako ted v Tunisku. Takovy sex on the beach s kalachem, to te dostane na nohy. [emoji23] Ja jel 1200km asi nejvic do Chorvatska a krom jedne prestavky hodinove na spani 70km pred cilem a beznymi prestavkami na chcani atd. to docela slo. Jel jsem pres noc. To jsem byl pred jizdou odpocaty. Cesta z5 po celodenim behani vsude mozne na noc uz byla horsi. 3x1h na spanek s tim ze v kolonach ridila manzelka. Hned bylo znat ze clovek nebyl odpocatej. Jo a to jsem byl mladej srnec s O1 bez tempomatu. Noha drevena, prdel kozena. Ono nevim co je ve skutecnosti lepsi, s drevenou nohou clovek alespon neusne. Nevim jak lehce se da pripadne usnout s tempomatem. [emoji1] Editováno: 28. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Barbossa, tak motos je naucenej jezdit celkem hodne rekl bych... Petrrr, jj, tedko je to pekne nahouby dole u vody. lepsi jet na ryby na sever, tam mas jeste klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Jenom co tam motos bude jíst. Kachny tam asi nevari, kolena těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 (editace) Ozi chytat ryby me neba staci ze furt o tom posloucham u tchana. Rybari jsou blazni. No ryby jen rad zeru, jakekoliv na jakykoliv zpusob, morske, sladkovodni. Proste vsechny. Tedy do Norska vych jel za necim jinym nez rybarenim. Je tam krasne. Editováno: 28. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 jj,Motos je profík. Směrem do HR to pro mě bylo horší, než zpáteční cesta. kokto, o víkendech se na okreskách jezdí lépe, než v pracovní dny. Proto, když můžu, tak se dálnicím vyhýbám. Ta nuda na nich je otravná. Sic pravda, že z HK to po těch rovinách do Prahy vyjde skoro na stejnou nudu... Ale já, když jedu třeba na Moravu, tak si to raději střihnu přes Vysočinu po I/19, než po D1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Barbossa, tak motos je naucenej jezdit celkem hodne rekl bych... Petrrr, jj, tedko je to pekne nahouby dole u vody. lepsi jet na ryby na sever, tam mas jeste klid... Jojo vím těch 30km bylo myšleno na Petra ale to on poznal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Petře 130na tempomat takovou dálku ani nejde já na tempomat jezdím jen v noci a to v nemecku 160 a to mě usnout nenechá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Ale jde, já jsem tak jel cestou zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 (editace) No je to tak, vic jak 350km bezne nejezdim. To je pravda. Kam bych taky mel jezdit ze jo. My se tady na zapade mame dobre. Pivo, Becherovka, Jesenice za rohem, same lazne, Krusne hory. Plno prace za malo penez, normalni pocasi, ne jak na Morave atd. No a za mesic jedem na dov do Jiznich Cech. Tedy 250km za chvili tam za chvili zpatky. Editováno: 28. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 JoJo na jeden zátah to jde jet blbe v jednom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Ale jde, já jsem tak jel cestou zpátky. No tak dobře jde ale v tomhle tempu to hrozně unavuje stačí o dvacet pridat a adrenalin tě tak trochu nakopne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 To jo, kdyz te pak chytnou v DE tak pri placeni pokuty uz te adrenalin nenecha spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 (editace) Tak hoši, někteří si už všimli, Pawouk po dohodě se mnou a Stanem zamkl vlákno "Clintův sraz octavia". Důvod je jasný, malá účast na sedmém srazu, kdy spousta lidí slibovala a nedorazila, ačkoliv termín byl znám půl roku dopředu Další oficiální Octavia sraz je tedy v nedohlednu, naše elita se bude scházet pravidelně na měsíčních "Čajích o páté" plus další případné akce dle dohody, viz. Octavia garden gril párty, která proběhla i v jiném čase, než v obvyklých 17 hodin. Fantazii se meze nekladou a pokud bude chtít někdo uspořádat "Čaj o páté" jinde, či v jiný čas, není vůbec problém se dohodnout. Rovněž se nebráníme novým účastníkům našich setkání, tím chci říci, že nejsme uzavřená skupina a že každý nový kolega se Škodovkou je vítán....Omezení jen pro oktávie samozřejmě na Čajích neplatí. Editováno: 28. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Petře kdybych měl práci za barákem tak taky nikam nejezdím ani bych nepotřeboval mít auto stačilo by manželky na těch pár výletu a dovolených. No nic nechce se mi ale včera jsem začal voskovat auti a nedokončil takže jdu na to a beru k tomu Plecháče . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 To jo, kdyz te pak chytnou v DE tak pri placeni pokuty uz te adrenalin nenecha spat. Proč by mě měli dávat v DE pokutu? Běžně policii predjizdim ve 180km pokud není omezena rychlost tak platí neomezená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Petrrra chytaj v Německu normálně, pač s dětskými auty se na dálnici nesmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Borci, kdopak přijede na Economy Run? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Kokta, Pancho a Ozák se hlásej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 a už můžou 4X4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky