Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Polo 1,0 TSI? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Ne Smart 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Ford Ka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Meme bude Octavie, ale resil se jaka ;-) Chtěl bych něco jiného než to vypadá a resim jestli to půjde vybojovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) OIII combi L&K 2.0 TSi a chtějí ti dát sedana 1,4 TSi Active že? Editováno: 1. Červenec 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 ne 1,6TDI activ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Diť 1.2 TSI stačí no ne Petře řekni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Jistéééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Meme bude Octavie, ale resil se jaka ;-) Chtěl bych něco jiného než to vypadá a resim jestli to půjde vybojovat... Já to vím ... No řekněme za půjčení na víkend to nikomu neřeknu, neboj [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Co vis? Nevis právě... Protoze ja taky nevím a není mi to tu schopny nikdo říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 A reakce na ostatní nechci L&K... Nejspíš to.bude 2.0 TDI, i když za TSI hooooodne bojuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Mi tě rádi s clintem přivítáme v klubu chrochtakú :'( 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 A pak si to můžete s clintem na víkendy půjčovat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Já proti naftě nic nemam a sám jsem ji měl dřív. Uznávám její výhody, chápu její nevýhody a pomlouvám ji jen když rypu do Clinta...;-) U služebního auta je stejne nejdůležitější ta karta na nákup pohonných hmot ať už jakýchkoliv. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 1,2 TSI to bojuješ správně, tu ti schvaluji. Mi co máme rádi přírodu, využíváme v max. míře eco car. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) A o tom to tu přece je, rypalkov u Clinta.;-) U mě je prostě nafta boží dokud jsem měl nebožku tak tekla zadarmo, tet to musí dotovat šéfik. doma mi občas teče zadarmo ze stojanu u pumpy. Kdyby nebyly tyhle výhody tak mám Benzína a klidně tu 1,2 TSI. ba ne tu nikdy ;-) Editováno: 1. Červenec 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 barbosso si se asi lehce upsal, tě poupravím. " a klidně tu 1,2 TSI. tečka! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Právě jsem se vrátil ze stavby, vedro k chcípnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Petře to bude tím vedrem. už dva dny do mě paří ten blbej mozol, všude kolem mě voda a skočit do ní nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Petrrr 1.2 TSI už mám, dokonce 77kW v pěkně fabii... Barbossa, ani mi nemluv, ja bych v tom vedru umřel. Včera 450 km za volantem a klima nějak nepremavala. Po servise už dobře, ale bylo to peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Hold to jsou ty leasingové flotily, kde se servis řeší až když něco odejde nebo jen v předepsaných intervalech. Já třeba protože jsem drsňák mám služební F1 úplnej social edition , má to jen rádio + kola + volant a teda mlhovky přední, otevřeš okna a jedeš dál, vedro nevedro. U vlastního jezdím pravidelně i na servis klimy, jak na desinfekci, tak na případné doplnění (doplnění má ještě čas , dle rolbaře poprvé po 4 letech) a nečekám až něco nepůjde a pak se v létě divil, že mi nejde klimatizace a že je mi teploučko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 No u mě běží v bytě 3dny klima na prijemnych 18stupnu ale tam se dostanu jen na oběd a pak až večer. Za hodinu Budem už konečně v přístavu takže plavky záchrany kruh pivko a šup do řeky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 a co vozíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Co by asi vozili to pivo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 tak proč jezděj na lodi? vozíte imigranty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky