Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Meme bude Octavie, ale resil se jaka ;-) Chtěl bych něco jiného než to vypadá a resim jestli to půjde vybojovat...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) OIII combi L&K 2.0 TSi a chtějí ti dát sedana 1,4 TSi Active že? Editováno: 1. Červenec 2015, autor: Stringo
Clint Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Vloženo 1. Červenec 2015 Meme bude Octavie, ale resil se jaka ;-) Chtěl bych něco jiného než to vypadá a resim jestli to půjde vybojovat... Já to vím ... No řekněme za půjčení na víkend to nikomu neřeknu, neboj [emoji6]
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Co vis? Nevis právě... Protoze ja taky nevím a není mi to tu schopny nikdo říct...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 A reakce na ostatní nechci L&K... Nejspíš to.bude 2.0 TDI, i když za TSI hooooodne bojuju
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Mi tě rádi s clintem přivítáme v klubu chrochtakú :'( 2
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 A pak si to můžete s clintem na víkendy půjčovat :-D
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Já proti naftě nic nemam a sám jsem ji měl dřív. Uznávám její výhody, chápu její nevýhody a pomlouvám ji jen když rypu do Clinta...;-) U služebního auta je stejne nejdůležitější ta karta na nákup pohonných hmot ať už jakýchkoliv. 2
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 1,2 TSI to bojuješ správně, tu ti schvaluji. Mi co máme rádi přírodu, využíváme v max. míře eco car.
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) A o tom to tu přece je, rypalkov u Clinta.;-) U mě je prostě nafta boží dokud jsem měl nebožku tak tekla zadarmo, tet to musí dotovat šéfik. doma mi občas teče zadarmo ze stojanu u pumpy. Kdyby nebyly tyhle výhody tak mám Benzína a klidně tu 1,2 TSI. ba ne tu nikdy ;-) Editováno: 1. Červenec 2015, autor: Barbossa
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 barbosso si se asi lehce upsal, tě poupravím. " a klidně tu 1,2 TSI. tečka! "
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Právě jsem se vrátil ze stavby, vedro k chcípnutí.
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Petře to bude tím vedrem. už dva dny do mě paří ten blbej mozol, všude kolem mě voda a skočit do ní nemůžu.
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Petrrr 1.2 TSI už mám, dokonce 77kW v pěkně fabii... Barbossa, ani mi nemluv, ja bych v tom vedru umřel. Včera 450 km za volantem a klima nějak nepremavala. Po servise už dobře, ale bylo to peklo...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 Hold to jsou ty leasingové flotily, kde se servis řeší až když něco odejde nebo jen v předepsaných intervalech. Já třeba protože jsem drsňák mám služební F1 úplnej social edition , má to jen rádio + kola + volant a teda mlhovky přední, otevřeš okna a jedeš dál, vedro nevedro. U vlastního jezdím pravidelně i na servis klimy, jak na desinfekci, tak na případné doplnění (doplnění má ještě čas , dle rolbaře poprvé po 4 letech) a nečekám až něco nepůjde a pak se v létě divil, že mi nejde klimatizace a že je mi teploučko.
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Vloženo 1. Červenec 2015 No u mě běží v bytě 3dny klima na prijemnych 18stupnu ale tam se dostanu jen na oběd a pak až večer. Za hodinu Budem už konečně v přístavu takže plavky záchrany kruh pivko a šup do řeky.
Doporučené příspěvky