Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Meme bude Octavie, ale resil se jaka ;-)

Chtěl bych něco jiného než to vypadá a resim jestli to půjde vybojovat...

Já to vím ... No řekněme za půjčení na víkend to nikomu neřeknu, neboj [emoji6]
Vloženo

Já proti naftě nic nemam a sám jsem ji měl dřív. Uznávám její výhody, chápu její nevýhody a pomlouvám ji jen když rypu do Clinta...;-)

U služebního auta je stejne nejdůležitější ta karta na nákup pohonných hmot ať už jakýchkoliv.

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

A o tom to tu přece je, rypalkov u Clinta.;-)

U mě je prostě nafta boží dokud jsem měl nebožku tak tekla zadarmo, tet to musí dotovat šéfik. doma mi občas teče zadarmo ze stojanu u pumpy.

Kdyby nebyly tyhle výhody tak mám Benzína a klidně tu 1,2 TSI. ba ne tu nikdy ;-)

Editováno: , autor: Barbossa
Vloženo

Petrrr 1.2 TSI už mám, dokonce 77kW v pěkně fabii...

Barbossa, ani mi nemluv, ja bych v tom vedru umřel.

Včera 450 km za volantem a klima nějak nepremavala. Po servise už dobře, ale bylo to peklo...

Vloženo

Hold to jsou ty leasingové flotily, kde se servis řeší až když něco odejde nebo jen v předepsaných intervalech. Já třeba protože jsem drsňák mám služební F1 úplnej social edition , má to jen rádio + kola + volant a teda mlhovky přední, otevřeš okna a jedeš dál, vedro nevedro. U vlastního jezdím pravidelně i na servis klimy, jak na desinfekci, tak na případné doplnění (doplnění má ještě čas , dle rolbaře poprvé po 4 letech) a nečekám až něco nepůjde a pak se v létě divil, že mi nejde klimatizace a že je mi teploučko. 

Vloženo

No u mě běží v bytě 3dny klima na prijemnych 18stupnu ale tam se dostanu jen na oběd a pak až večer.

Za hodinu Budem už konečně v přístavu takže plavky záchrany kruh pivko a šup do řeky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...