Clint Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Jo u nafty nakonec skončíme všichni, až postupně všem hupsnou řetězy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 a co vozíte?Tet jedem prázdný do Stuttgartu pro Železný šrot a občas nám hodí do spod nějaké věci od mercedesu po Cres testu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Hold to jsou ty leasingové flotily, kde se servis řeší až když něco odejde nebo jen v předepsaných intervalech. Já třeba protože jsem drsňák mám služební F1 úplnej social edition , má to jen rádio + kola + volant a teda mlhovky přední, otevřeš okna a jedeš dál, vedro nevedro. U vlastního jezdím pravidelně i na servis klimy, jak na desinfekci, tak na případné doplnění (doplnění má ještě čas , dle rolbaře poprvé po 4 letech) a nečekám až něco nepůjde a pak se v létě divil, že mi nejde klimatizace a že je mi teploučko.Jj, ale moje auto má najeto 20tisic a už ho má ve firmě třetí člověk. Takže pro to auto to určíte není dobrý a jinak výroba konec loňského roku.Jo u nafty nakonec skončíme všichni, až postupně všem hupsnou řetězy :-)No me nic nehupslo, ale prostě firemní je firemní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Firemní i na plyn je dobrý. U mě firemní tedy ne, páč to je tady u firmy a je k dispozici jen když jedu pracovně. Ale zase proplácení benzínu na cestu z/do práce soukromým vozem každý měsíc. Což též není zlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Tak ja si s firemním autem navyšují Daně a ještě si platíme cestu z a do prace benzin, protože to jsou soukromé kilometry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Proc by me něco skončilo, vychilku mam za 53000 km -0,3, rusaci píšou že až -4 je pruser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Rusáci kecají, podívej se na Putina, nebo Lavrova. Jinak dnes potvrzeno předání Astry kolem 20. července. Jen stále neznám výbavu a motorizaci - údajně diesel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 vidíš, daj ti auto ale vejplatu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Hehe, tu si píšu sám, o tu nemám strach. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) ja možna pujdu za váma do Prahy, ještě není nic jistého Editováno: 1. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 A hele, další náplava. To bys tady i bydlel? Aspoň bys to měl blíž na čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 uvidíme, jak dopadne lepší místo jojo najít byt a hlavně garáááž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Ještě řekni, že to bude na šestce a jdu si přestěhovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Na 6tce bude pracovat jako pasak. To budou caje jedna basen a ja se budu muset pristehovat k te zlate lodi take blize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Jo, přistěhuj, Clint ti pronajme ten zahradní domek a já tě zaměstnám až odejde jeden z mých lidí do důchodu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 ale pod 100k čistyho nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Dobre, mezitim budu uklizet a loupat brambory v MC Donalds. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Kokto, nebud nenazranej, co by sis s takovymi penezi pocal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 chodil k arlovi naoběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 No vidis to, vsechno bys prozral a prochlastal. Ja do Prahy nikdy, lidi tam ziji a pracuji jako sardinky, vsichni furt strasne nekam pospichaji, ne jen za volantem. Samej cizinec, fetaci, zlocinci a nasilnici. Bydlet tam, musel bych nakoupit jeste vice vrcajku a kdo to ma furt tahat a starat se o to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 U nás je celkem klídek - zatím. Já neběhám ani na eskalátor (natož jinde), jako někteří zhůvěřilí náplavové. 100K? Ses přehřál, ne? To bys musel dělat ředitele. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Do prhy ani za 100E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Kokta bude dělat v Praze pasáka a ve svém volnu rozjede skořápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 a u pawouka v garáži si budu parkovat auto(zvětší si ji ) a budu k němu chodit na nedělení obídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Tak správně a vybírat si budeš alespoň ze tří jídel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky