Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Jo ten SOS doporucuji spis po obdobi destu, kdyz je sucho je toho mene k videni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Pawouku jeste tohle spec pro Tebe http://www.lesyloket.cz/rozhledna-krudum/ Je to kousek od te co uz znas http://m.hora-krudum.webnode.com/zajimava-mista-slavkovskeho-lesa/krasenska-rozhledna/ Obcas si k nim delam vyslap na kole. Editováno: 2. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Nooo, konečně něco co má hlavu a patu ta rozhledna vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 (editace) Dnes jsem zjistil jednu věc - drobnost, kterou jsem nevěděl. Věřím, že někteří z vás to neví také, ale možná se pletu. Týká se to tempomatu. Když totiž nemáte na tempomatu nastavenou žádnou rychlost, je jen zapnutý, ale není aktivní...a stisknete ve městě kolébku "nahoru", kde tato poloha slouží k návratu nastavené rychlosti, automaticky se nastaví padesátka. Když to udělám na dálnici, automaticky se nastaví 130....čili podle limitů. Na okresce jsem to nezkoušel, ale myslím, že to tam flákne samo 90. Myslím, že to mají jen auta s vestavěnou navigací. Editováno: 2. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Urcite, pac jak by to poznalo jinak kde se auto nachazi. Stringo, ktera ? Jeste je tu jedna, kousek od Chebu, Pawouku taky pro tebe https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Bismarckova_rozhledna_(Zelená_hora) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Tak to jsem ještě neslyšel, ani v manuálu to není popsáno. Divné. Ad rozhledny - všechny znám, jen jsem na nich ještě nebyl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 to sem tam klintovi dokodoval bezdrátově 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Ten Kokta, to je machr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Stringo, pak zalezi co chces videt, co se tyce samotnych Varu tak to jsou takove ty klasicke veci jako Vridlo, Obe kolonady spolecne s tim centrem, Jeleni skok atd. Hodne zajimava restaurace Becher Platz s vlastnim minipivovarem Karel - nedavno otevrena ve sklepenich byvale Becherovky. Vari tam vynikajicne o lehce vyssich cenach lec jeste akceptovatelnych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Clinte ty si na to prisel az ted? Kokta to o sobe rika uz davno. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Clinte v neděli zkusím a běda ti jestli mi to nepůjde.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Dneska bude hicovka chlapci, tak nezapomeňte chlastat litry kofoly, doplňovat pitnej režim Auta s mušími motory (1,2 TSI) by neměla vůbec vyjíždět, díky vedru ztratí 50% výkonu, což je dělá snadno dostihnutelnými cyklisty a dětmi se šlapacími autíčky.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 No spíš si myslím, že až ti začne něco bublat v nádrži, tak se ti vaří ten řepkovej olej co máš v dehtu v té mini nádrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Tady Clinte se uč jak se jezdí na spotřebu, ještě trochu tréningu a můžu se zařadit do klubu Honzi+číslo a Pawouka a ještě ke mě bude chodit Honza škemrat o rady. Tedy, páč očekávám od Clinta reakce jako očekávám, rovnou píši, že až on dokáže se svým dehtem jezdit na couračky po nějaký čas za papírovou spotřebu dle PP ( myslím 4,0litru), pak mu budu říkat pane. Do té doby bude on říkat pane mě. OOO velký PANE KINDECAR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 (editace) No spíš si myslím, že až ti začne něco bublat v nádrži, tak se ti vaří ten řepkovej olej co máš v dehtu v té mini nádrži. Nemám Tankuji Vervu bez řepky Jo k té tvé úžasné průměrce, to si jezdil hlemýždím tempem na šestku co....55km/h průměr Editováno: 3. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 No, aby to tak s tou vervou bylo, si zradil shell a vašík je bez lega, najednou. Neřekl bych, že bych jezdil hlemýždím tempem, normálně v obci 50-60, mimo obec 90 a na dálnici se přiznám 120. Ale musím se taky přiznat, že jsem chtěl to nafotit do úplně vyjeté nádrže, ale po 640 km už mě to nebaví a teď když jezdím i s klimou tak by mi to tu mojí krásnou spotřebu mohlo zvednout, musel jsem nafotit za včasu abych mohl na Tebe machrovat. No, tak že jsem jezdil v podstatě jako vždy jen s menším důrazem a soustředěním na spotřebu, tedy člověk si rozmyslí rychle jestli pojede na dálnici 120 nebo 140, mám vypozorováno, že to už je docela skok ve spotřebě, člověk si rozmyslí jestli na okresce bude předjíždět když tě někdo před tebou sere a máš už to jen 5km k domovu. No prostě neustálé soustředění a přemýšlení i když né tak úplně jako když se člověk pokouší o úplně nejnižší spotřebu, to bych za těch 640km vyrostl z kůže, už tak mě to sralo, kolikrát velké odříkání a sebekázeň. Dnes jedu natankovat a můžu lítat zase po svém. Jo a taky musím přiznat, že 70% jízd bylo s prázdným autem. No zase normovanou Váhu 75kg taky nemám že? Zároveń jsem si otestoval Panchovo pravidlo muší, že do 120 opravdu tolik nezasahují sklo a masku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Tak to já mám výhodu, že se nemusím jízdně omezovat a spotřebu mám furt stejně nízkou....dlouhodobě stále 5,7/100.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Novej myslivec od ŠA http://www.novinky.cz/auto/373946-prvni-jizdni-dojmy-ze-superbu-kombi-praktictejsi-varianty-nejdrazsi-skodovky.html Clinte jistě, já když se neomezuji jezdím za 6,2 viz v podpise ze spritmonitor dle tankování, dle PP by to bylo 6,0-6,1. U tebe ovšem ten vysoký podíl dálnice dělá hodně a diesel dává smysl, u mě by nedával. Jinak se blíží den D, tzv. kolenový den, těšíš se? já velice. Ani nevím čím to je. Bude to krásný den toho 15.tého. No budu muset přijed i když to budu mít komplikovanější a třeba to nestihnu a přijedu později. Ale koleno s kofoličkou grátis, je koleno s kofoličkou grátis a takové koleno chutná ze všech nejvíce. Snad ho budou mít, jinak budeme muset vybrat alternativu v podobné kvalitě a cenně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Ani mi to nepřipomínej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Červencový "Čaj o páté" se bude konat ve středu 15.7.2015 v Krušovicích, hotel U Lípy. Účastníci: (aktualizováno průběžně) Clint Pawouk Ozi Arlo Kokta Pancho Motosman SidCZ Tomiikk Hurikan88 Radius Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Já dneska Benešov do Sedlčan průměr 11.6 a to sem se neomezoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Ale musel sem zase umýt předek od much. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Koukej se neomezovaně dopravit ke mě pro gril a pro sud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Ale kdy? Já ted budu mit týden denní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Noc je dlouhá chlapče. Clinte neser se s ním, grill hodíš do šrotu a sud vrátíš, za gril bude 50kč a za sud 1500. neber to na ulici nenajdeš. A Vašík bude mít zase Lego. Tuhle jsem koukal do budoucna ta to lego co a jak, vůbec se v tom nevyznám, ale ceny jsem viděl jasně, že to posraný lego je drahý jako prase. Posranej kus plastu, stavebnice o 3 kostičkách za 500 apod. To jsou ještě větší zlodějové jak s litrem oleje v AS. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky