Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 To jsi nekde ve sklepe ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ne ne. Pěkně klima běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ale už sem to zvednu na svých 19. Musel ten to vychladit. Přes den byla vypnula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ty vole mastnak. Zase my nejsme zadne kopretinky a vydrzime vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) tak v noci ji nepotřebuju, škoda elektriky...normalně narvu do jedné místnosti a rouru ven ze dveří na chodbu a celkem chladí obstojne Editováno: 4. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Tak proc bych nepustil. Nic moc to nestojí. A přes den si tepla užit dost. Tady je jak v sauně. Rozpáleného kamionů . Kola. Pára z nich. Takže když je možnost chladit tak chladím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 J8 mám tu malou klimošku jak se do ní naháže led a je to lepší jak ventilátor, fouká to chladné, ale jinak že by to vychladilo místnost to ne, jen je ten vzduch příjemnější... Jinak včera odpoledne v Plasích stálo asi 5 kamionů se spálenejma brzdama, prostě masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 To je jasný. Takovej lepší větrák, Petrrr ho má už z výroby v kinderu :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 dnes bylo pěkně, tak se musí co? voskovat keramikou. ovšem ne ty bíly sračky, kde není vidět rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Dnes je pekne tak ze co? Sere se na vsechno a uziva se pocasi a delaju se vylety. V 35st.C mi auto muze polibit prdel. Stringo zde neco pro tebe. Motyli farma Nadhera. Takhle vobrovsky motyly jsem v zivote nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 ja jo v řecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Tak tys je tam chytal a zral i s kridlama. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Na Plzeňsku prej padaly pinpongáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Byla tu ted bourka, ale nastesti bez ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 nejlépe se žere v hong kongu, tam sem šel po ulici a furt mě tekli sliny motosmana by ta ani nepustili 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 A heleme se, Kokta má nového avatara :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Jj, svyho vzora a oblibence. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 A to je kdo? Já už myslel, že je to jeho nabíječ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Kokta se dal na levnou stravu Na Plzeňsku celkově nevím, ale u nás byla asi hodinu bouřka, ze všech stran se to valilo, potom spadlo pár kapek a zasejc pařák. Teď jsem v práci a je tu krásných 30°C na hale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Petře, ty obrázky jsou i na tom 20" monitoru tak velké že na nich nic nevisím, ale je to asi motýlí farma ne? Která to je, ta ve Varech, nebo těch Žihlicích, nebo jak se to jmenovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 (editace) Jo ta farma u Frantovejch. No ja za to nemohu, bud tapatalk nebo skodahome. Ve Varech nevim o zadne farme. 20" je kinder velikost se nedivim. Ja ma v praci myslim 24 a 22 vedle sebe. Editováno: 5. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 ja byl celej den v uvalech a tam ani kapka. Ted jsem prijel domu a tady je mokro a prej i prselo nejakou tu hodinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 ty jo to je spatny, jak je horko tak ani RSo netahne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Teď jsem nejrychlejší já [emoji23] Včera jsem se prolítnul z práce dvoukilíčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Jeste ze to necte Pawouk, berou ho mrakoty. No znamena si SPZ a momentalne posila na stredoceskou dalnicni PCR na tzv. black list. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky