Stringo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Na žádné nové rs. Ale příští rok v březnu na cestu do Ameriky na 2 měsíce. Takže není čas klabosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 A když holky dobře vydělají tak nový mustang. Jako za ty prachy neber to. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Tak zatím. Musím to jít obejít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Pancho, máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Copak Stringo, že posíláš SZ? Že bys dostal slinu na jednu z Panchovych holek? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Jo jo chtěl poslat katalog. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Ted došlo nové zboží. Černé a vybusne.ale nebojte na všechny se dostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Katalog vezmi do Krušovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Takže pawouku 4x4 může s 3.6, tak to me začalo lákat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Tak zkouším ten váš zázrak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Takže pawouku 4x4 může s 3.6, tak to me začalo lákat. Hele, nevím. Propozice v tomto bodě jsou úplně stejné, jako vloni. Tak jak tomu mám rozumět? 2014 Vzhledem k technickému řešení palivové soustavy všech vozů Octavia II 4x4, YETI 4x4, Superb II a vozů YETI vyrobených do 05/2010, které neumožňuje stávajícím způsobem změřit spotřebované palivo při soutěži (nedoplní se levá část nádrže), nemohou být tyto prestižní vozy připuštěny do soutěže. Jedná se o následující vozy : Všechny vozy ŠKODA Superb II - viz bod č. 1 TP - Tovární značka, typ Všechny vozy 4x4 – ŠKODA Octavia II a ŠKODA YETI - viz bod č. 1 TP - Tovární značka, typ a viz bod č. 7 TP - Počet náprav - z toho poháněných Všechny vozy YETI jejichž výrobní číslo - viz bod č. 4 TP na 10. pozici obsahuje číslici 9 (všechny vozy) nebo písmeno A a pořadové číslo vozu (na konci kódu VIN) je menší nebo rovno 043723. 2015 Vzhledem k technickému řešení palivové soustavy všech vozů s pohonem 4 kol (4x4), Superb II a vozů YETI vyrobených do 05/2010, které neumožňuje stávajícím způsobem změřit spotřebované palivo při soutěži (nedoplní se levá část nádrže), nemohou být tyto prestižní vozy připuštěny do soutěže. Jedná se o následující vozy : Všechny vozy ŠKODA Superb II - viz bod č. 1 TP - Tovární značka, typ Všechny vozy 4x4 – viz bod č. 7 TP - Počet náprav - z toho poháněných Všechny vozy YETI jejichž výrobní číslo - viz bod č. 4 TP na 10. pozici obsahuje číslici 9 (všechny vozy) nebo písmeno A a pořadové číslo vozu (na konci kódu VIN) je menší nebo rovno 043723. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 no konečně sis nechal něco poradit od "odborníků" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Do Ameriky? To nebude Clint rad, on ceka ze pojedes do zeme zaslibene RF. [emoji23] No a co na neho rikas? Co to je 11ctka nebo 12ctka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Vzhledem k technickému řešení palivové soustavy všech vozů s pohonem 4 kol (4x4), Superb II a vozů YETI vyrobených do 05/2010, které neumožňuje stávajícím způsobem změřit spotřebované palivo při soutěži (nedoplní se levá část nádrže), nemohou být tyto prestižní vozy připuštěny do soutěže. tak koukám na to po třetí, mělo by to projít. uvidím, zašlu VTP a dyžtak mě vyhodí. ale superb je MR2013. Editováno: 9. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Jedenáctka, ale mají tu i šestnáctku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Vzhledem k technickému řešení palivové soustavy všech vozů s pohonem 4 kol (4x4), Superb II a vozů YETI vyrobených do 05/2010, které neumožňuje stávajícím způsobem změřit spotřebované palivo při soutěži (nedoplní se levá část nádrže), nemohou být tyto prestižní vozy připuštěny do soutěže. tak koukám na to po třetí, mělo by to projít. uvidím, zašlu VTP a dyžtak mě vyhodí. ale superb je MR2013. Jo, přihláška nic nestojí, sám jsem na to zvědav. Mně ten rok výroby do 05/2010 taky není úplně jasný. To vypadá, že tedy od MR 2011 nastala nějaká změna. Ale nerozumím tomu, že vloni čtyřkolky nesměly startovat, přitom ten parametr tam byl úplně stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Clinte ty premiovy vicestupnovy piva jsou jen na kost. Dat si tak jedno. To se neda chlastat celej vecer. Ale proc neochutnat, to jsem asi nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Zdar piráti, pěkně to tu vedete.;-) Neštěkne tu po mě ani pes.:-( A na Motosmana už si taky nikdo nevzpomene. :'( Dneska jsem si zhyzdil kárku 15 let retro střešním boxem od thule. Celkem jsem narazil když jsem zjistil že potřebuju T adaptér na tu krabici do mých nových rozpěr. Zítra v noci razíme za teplem, páč tady skoro mrzne:-D a včely serou drahej med. Kokto ty všedimíre, asi to bude někde v Rakousku. těch jezer je tam kopec. A hlavně že ty jako expert jsi nepoznal odemě fabriku Audi z Helbronu.!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Konečně alespoň někdo, Barbarosa bod! jinak stejnou raketu máme taky ano, předělával sem ji už na O2, protože už ani tam nepasovala.(pasovala původně na O1) Editováno: 9. Červenec 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Tak mi to bouchni kde to je? Tam je všude pěkně.Švára je tet na bicyklu na Lago Di Garda. Zkoušel jsem nejdřív adaptéry sehnat u AS a tam mě chtěly dát jen ty šrouby a vubec je nezajímalo kde mě to upadne. Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 To je přeci jasné, já předělával zase nosiče kol na T drážku. Ty T-adaptéry samy o sobě úplně levné nebyli teda asi 80kč za 2 šrouby., potřeboval jsem jich 6, ale zase už bych neměnil, ty třemny stály za hovno. To víš barbosso, sejde z očí (resp. ze škodahome) sejde z mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Jinak dotaz, zítra mě čeká servis v AS, těším se zase na pěkný zážitek v podobě vyprávění pohádek atd. Ale co se chci zeptat, když už je auto pozáruce, tak se začíná platit za tu jejich mobilitu ne? kolik to dělá? Při minulé jsem neplatil nic, to bylo auto ještě v záruce. Že bych se jim na celou mobilitu vykakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 (editace) 200kc nebo kolik Editováno: 10. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 No tak to bych jim možná mohl ještě jednou naposled dát. Člověk nikdy neví kdy řetízky při svém zpěvu udělají hop a co pak někde zapomenut nedej bože s rodinou daleko od domova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky