Clint Vloženo 10. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Nejen že žere, ale i bourá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 (editace) S Octou to taky občas zamává. Holt tam vepředu nemám těžkej chrochták. Mala šířka kol velký podvozek nic vic při vitru to mává i se superbem s 18" při 170km/h Editováno: 10. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Se Suberbem ale 1.4 TSI - s tim pak mava i motor. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Dotaz na mistra lestenkare. Nasel jsem ve svem blizkem okoli tuto firmu na rucni myti aut http://myti-aut.info/ Ten zakladni program za 200 obsahuje vse co potrebuji jen se chci optat ze oni na to auto prakticky nesahnou, jen to nastrikaji nejakou tou aktivni penou pak to splachne a hotovo. Takove podivne co? Opravdu to funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Tak ono je jezdit a jezdit, že... Navíc se služebákem. A navíc když to má skoro pět metrů a 1600 kg. Stringovi taky žere úplně všechno s čím jezdí. Neříkám, že služebáky šetřím, ale zase že bych jezdil na krev to fakt ne. Jezdím hodně svižně, za ničím se netáhnu jako smrad, mám rád před sebou volný prostor. Nechápu lidi co vydrží jet za dodávkou, nebo hůře za kamionem, v klidu třeba 20km... Jinak se svým starým PDčkem jezdím v limitech které byly v době nasazení do prodeje psány v kombinované spotřebě a to je to staré a chipnuté, takže myslím, že špatným stylem jízdy to nebude a jezdím se všemi auty stejným stylem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Kdyz nemas kde predjed, musis se tahnout i jako ten smrad. Nebo i v obci kdyz jede 50 tak ho nepredjizdim, proc jako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Petrr tohle umíme také. Funguje. Pokud máš auto relativne čiště. Ale když nás větší špínu a starší tak to nejde. Nebo silnější chemii. Ale to jde potom dolů všechno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 A prý tlakové . Vzal bych je k nám aby poznali co je tlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Pancho dik za odpoved jako vzdy pozde. Proste jsem to prubnul a zajel tam, nemohu si stezovat. Za 200 umyto vcetne kol, prahu,ramy dveri vcetne kufru. Aktivni pena ano, presto pouzil takovy to koste s jemnyma chlupama. Jedine co neumi je asi podvozek. No lesteni tim Carnaubskym ( nebo jak se to pise, jsem po nekolika pivech a vodkach ) chteji 800kc pry to vydrzi pul roku. Nahrubo vodu misto jelenici stiraji takovyma silikonovyma sterkama a pak dosusuji hadrama z mikrovlakna. Mozna ten vosk prubnu kdyz se tuhle na me Pancho vysral. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 (editace) Carnuba ti pul roku neda. Sterky z lekarskeho silikonu sou OK. Mrkni ke me do tematu, dnes sem daval keramiku Podvozek Staci vzit vapkou. Editováno: 11. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Dej odkaz ani nevim ze mas svoje tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 No v AS me vojebaly jako vzdy, popisu do sveho vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Pancho dik za odpoved jako vzdy pozde. Proste jsem to prubnul a zajel tam, nemohu si stezovat. Za 200 umyto vcetne kol, prahu,ramy dveri vcetne kufru. Aktivni pena ano, presto pouzil takovy to koste s jemnyma chlupama. Jedine co neumi je asi podvozek. No lesteni tim Carnaubskym ( nebo jak se to pise, jsem po nekolika pivech a vodkach ) chteji 800kc pry to vydrzi pul roku. Nahrubo vodu misto jelenici stiraji takovyma silikonovyma sterkama a pak dosusuji hadrama z mikrovlakna. Mozna ten vosk prubnu kdyz se tuhle na me Pancho vysral. [emoji23] NESER ,ty si neprijel a ze pisu pozde? Nemam cas bejt furt na foru,Je hezky a nezastavime se,zeptej se CLINTA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Pancho sranda musi byt, zase budes ve vate. Vim od toho jde jsem byl, vzal me bez obednani jen kvili tomu ze jsem chtel zaklad, jsou ted taky zasekani. Ja si puvodne chtel umyt auto sam, ale dnes pru vidine grill party s chlastacce jsem se s tim nechte srat. Ja to delam 2h, on to mel za 0,5 a navic dostal jsem karticku a kazde 5. umyti zdarma. Tak ze ve skutecnosti 160kc za rucni myti, mi prijde zadarmo. Byl jsem hlavne zvedavej taky atd. No byl jsem spokojen, obcas k nim zajedu. Ten Carnaubskej vosk si tedy rozmyslim kdyz kokta rika ze to stoji za hovno, ale ani tak mi to neprijde prehnane drahe. Pancho co bys chtel ty za to, nebo co si myslis, je to drahe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 (editace) carnuba není nahovno, ale půl roku ti prostě nedá, ještě když ti auto stojí venku... a když dáš karnubu, tak pak musíš ph šamponem mýt, jinak si to zase smyješ.... téma mám v O2 sekci ne omg Editováno: 11. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Co je omg? Pravda s tim samponem. Se jich na to zeptam. Jestli bych do toho sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Rofl, omg = Oh my God. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 No jeste ze nejsem verici. Po dnesni navsteve AS uz vubec ne. To by Buh nedopustil. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Taky žádnej není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Jo a pri te dnesni prilezitosti jsem si prohledl S3 a vyjimecne dnes uz max po druhe za 10 let souhlasim s Clintem. Pekne auto, ale ze bych si z nej mrl sednout na zadek se rici neda. Takovy suchy, zadnej smrnc vevnitr. Takova Octavka nafoukla. Ted mi pripomina ze na dverni vyplne jsem se doprdele nepodival, bylo to v rychlosti pri odchodu, cekal na me tchan. Kufr ovsem obrovskej az obludne. Skoro uz se mi chce rici az nechutne a zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Nemohu si pomoci, ze Skodovek RS se mi libi nejvice jak z venku tak zevnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Taky RSa nestíhají vyrábět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 (editace) superb je pěknej, ale musí mít 19" 235/40 sup je rychlejší než nějaky rso... Editováno: 11. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 (editace) No s 1,4 určitě ne Mě nepřijde ten Sup ani nijak velkej a kufr má opticky velkej skoro jak oktávka...takovej rozdíl jsem tedy neviděl, skoro žádný. To se zdá jen Petrrrovi, jak je zvyklej na kufr kindera. Když jsem si do supu sednul, přišlo mi, že sedím v oktávce. Z venku se mi ovšem líbí, to se přiznám, ale to se mi OIII líbí taky Pancho měl dneska přijet na střelnici, ale psal mi, že je chabrus, že je nervově vyčerpaný, zřejmě se tu na foru s někým pohádal kvůli mytí auta (jo jinak tam měl Pancho v pátek skutečně fofr, jeden tirák za druhym, nestíhal jim olupovat barvu wapem) Editováno: 12. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky