Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Clinte, ty máš liftback, tak to můžeš porovnat - rozměry kufru SIII jsou: výška bez mezipodlahy 55 cm, šířka 101 cm a hloubka 116 cm. To celé má 625 litrů. Combi dokonce 660 litrů.

Vloženo

Pancho hakuje aby pak emigroval do USA jak psal. Presto nez odjede bych ho pozadal aby my vyzvedl zase 3 ty plechovky s ananas dzusem ve stredu. Dik.

Vloženo (editace)

Souhlasim s klintem, kufr v s3 není o moc větší, spis to sou jenom reklamní zvasty. S2 má taky velkej kufr...hlavně nevim co tam lidí chtějí vozit, asi škodovka v superbu 5 z toho udělá sprintera od mercedesu.

Ale lidí na to asi slyší...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Blábol. Fůra lidí potřebuje vozit různé věci. Škodovka to naprosto geniálně vystihla už u první Octavie, že to nějakej kokta nechápe, na tom nic nezmění. Tak proč si ty "dodávky " kupuješ? :kol-44:  

Vloženo

Lidi si to kupuji protoze jim marketing vnucuje do podvedomi uz od 1. generace jak je nutne mit velky, jeste vetsi a nejvetsi kufr. Netvrdim ze se vetsi Kufr nehodi, ale kufry soucasne O3 a S3 uz jsou opravdu hovadske dle meho a 70% majitelu ho stejne nevyuzije a nevyuziva maji ho jen pro pocit co kdyby nahodou, treba jeli jednou za 10 let koupit lednicku aby se jim tam vesla. V tomto s koktou z casti souhlasim.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

spíš pawouk nechápe jak sem to myslel, psal sem že superb 5 bude mít kufr jak sprinter... takže Superb5 bude na délku jak limuzína a bude to mít kufr pro tebe velký s 2000 litry a lidi se z toho udělají ;)

proč si kupujem s motosmanem škodovky apod? protože motos to vystihl jasně, v cenovce není co jiného moc kupovat, sám to víš nejlépe....rozhodně mbéčka nejhorší nejsou...

Vloženo

Hm, jenže z tvých příspěvků jde v naprosté většině případů těžko vyvodit, co vlastně myslíš... Někdy si je zpětně přečti.

Petře, já znám hodně majitelů Octavií, kteří ten kufr naplní často. A většinou proto si ji koupily. Jinak by je škodovka vůbec nezajímala. Je jasné, že u SIII různí manageři ten kufr budou mít prázdný, protože prodeje Superbů v ČR soukromým majitelům jsou mizivé. Takže tady se to poněkud míjí, ale ČR není největší trh, takže se na to ŠA nebude a ani nemůže ohlížet.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak jsem naměřil výšku 57, to je o 2cm více než v S3, šířku 101, to je stejné jako S3 a délku 110, což je o 6cm méně než S3.

Tu délku ještě přeměřím, dokud se nedostanu alespoň na úroveň supa [emoji23]

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

ja u tebe pawouku aj u jinych taky často nevím co tím myslíte, protože psaná forma textu, nic víc.. něco jiného když klábosíme z očí do očí.... to je hold nevyhoda elektronické komunikace ;) zase v hlasové komunikaci v telefonu to je občas taky dost podobné :D

O2 585 litru vs O3 590

O2 kombajn 605 litru vs O3 kombajn 610

S2 595litru S2 kombajn 633 litru

Vloženo

Clinte moje oko neosalis, je videt hned ze je ten kufr vetsi a tech 6cm dela hodne. Ty mas v oku objektivy od Cannonu a ja mam zase v oku miry vseho druhu.

• Pozitivní 1
Vloženo

On počítá s tím, že manažer je tvor maximálně zaneprázdněný a činný bez nároku na dovolenou :)   Tak já taky prakticky kufr využiju jednou - dvakrát v roce, když jedu na dovču, čili využití je uplně stejné. Už ani ten olej nevozím....:D

• Pozitivní 1
Vloženo

Jsem psal uz vcera vecer, jestli prijedes na caj tak zase ty tri plechovky s ananas dzusem z mexica. Minule jsem to skoro vsechno vyvhlastal a na malou moc nezbylo. [emoji1]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...