Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

já netvrdil, že není pěknej. Ale bude víc šizenej než Passat. 

No hlavně že kombajn je tužší než kombajn od Passatu, to už o něčem vypovídá a to o tom, že i u VW se šetří kde se dá... to že je to o level výš snad není potřeba zdůrazňovat, porovnáváš 2 jiné kategorie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také obdivujete Hezký holky a při tom jinak sou k životu nepoužíte. Takže tak. A mně to auto vydrží minimálne 5 let. Pokud ho nezrušim nebo někdo . A za druhé proste mne to baví. Někdo jde do hospody, nebo jede na dovolenou. Já zase leštit. Každý máme to svoje.

Odkaz ke komentáři

A co bude za pár let. Také se třeba starat o sebe. Také byst mohl říct. Proc. Když stejné za pár let bude válka třeba a někdo mne sejme. Nebo bydlení. Proc to řešit když za rok tady může dopadnout atomovka.. tohle nesnáším kecy proc to dělat ze stejné něco bude. To ani nemusíš žit. Bez skočit z mostu protoze stejné dřív nebo později zemřeš.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Ale jo, pancho, tebe beru, ty jsi prostě fanatik, ale kokta? V autě vozí hnůj na koberečkách, 3mm vrstva prachu, ale lak hlavně že z venku hází prasátka. :kol-28: já bych si ho taky naleštil kdyby mi někdo řekl kdy kde a co se má použít (páč ty vaše procedůry aby se v tom prase vyznalo), kdybych měl kde a měl na to techniku. Ručně už mě to totiž nebaví ani s tou želvou.

A i kdybych to leštil jako Pancho, tak max. na jaře a na podzim. Víc ani ťuk. Když to má někdo jako koníčka  to leštění tak proš ne, já raději zase vyjedu někam na kole, posedím pokecám s přáteli když to jde, nebo vyjedu s rodinou na výlet. Péče o auto mě baví, ale jen do určité míry.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Jinak pancho máš pravdu, že stejně umřeme, vysokej cholesterol, játra v hajzlu, Putin za rohem. Tedy se o věci starám jen tak aby to vydrželo nějaku dobu kdyby měla smrt zpoždění.

Jinak Pancho mysli na mě s těma džusama zítra pokud přijedeš na čaj. Dík

Odkaz ke komentáři

Mě by to bavilo, ale přiznám si, že na tohle prostě nemám finance, to je to jediné co mě limituje a ještě místo, kam to parkovat, nebudu to leštit pro čokla, aby se mu to líbilo víc když na to hopsne???

Kdybych měl money a garáž, tak to taky jednou za 2 měsíce přeleštím, líbí se mi naleštěná auta, sice bych tomu asi nedal tolik péče co třeba Kokta s Panchem, ale šel bych do toho... Tohle všechno je o prachách a někdo má a někdo nemá, někdo si to přizná, někdo radši řekne že je to úplně k hownu... Asi tak no...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...