Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 já netvrdil, že není pěknej. Ale bude víc šizenej než Passat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Mě se líbí ten kombajn SIII prostě to je masakr, luxusní autíčko a je mi fakt úplně fuk, že uvnitř to je trochu jiná OIII, ta se mi líbí taky, takže pro mě žádný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 já netvrdil, že není pěknej. Ale bude víc šizenej než Passat. No hlavně že kombajn je tužší než kombajn od Passatu, to už o něčem vypovídá a to o tom, že i u VW se šetří kde se dá... to že je to o level výš snad není potřeba zdůrazňovat, porovnáváš 2 jiné kategorie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Porovnávám auta stejné třídy. Akorád že Passat je sedan, proto jsem psal v myslivci. jo šidí se všechno i u WV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Piráti posílám pozdrav z itošky. Spotřeba do podle pp.5.2 l/100km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak mužů zase leštit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) tvrdý vosky, taková historie menzerna je hrozná pasta, zlatý 3M nebo chemical brothers... Editováno: 14. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 pancho, soupravička za 10tis ? To želva za 250 zvládne všechno v jedné operaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Můžeme co, Pancho [emoji6] Teda chlapi, včera tam byly skutečně exklusivní kurvičky, nechtělo se mi domu... Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Barboso, hold si jel z kopce k moři. Ale co ten písek, je nějakej mokrej, tam bych já nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 No jo písek... to je pěknej prevít - musíš se potom pořádně umýt aby to při jistých akcích náhodou nedrhlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Diť jo nejdřív do kopce a pak z kopce zadarmo :-D písek mám na háku, důležitý je že je na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jo a ke kufru, octavka má už slušnej kufr ale bez rakve bych byl v řiti, na dovču. na běžný užívání je pro mě tak Akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Kokta. Já sem ze starý školy. A vosk je vosk. A pasta 3M s Tim Dělám už 12 let takže vím jak funguje. A tohle chci zkusit. Protoze docela hodně to chváli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 pancho, soupravička za 10tis ? To želva za 250 zvládne všechno v jedné operaci.Za 5tisíc. A želva? To nezvládne. To se s tebou vsadím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Právě ja to mezernu zkusil taky a je nahovno. Zlatý 3m božské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Co sem pročítal fórum . Tak to docela chválili. Tak ji zkusím a uvidíme. 3M třeba sem dělal Volvo černé. A nechávali hologramy. Byl problém to dostat prýc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Furt leštíte ty kastle, k čemu vámbude pěkná kastle, když se vám krátkým časem rozsype to co je pod ní. to pak bude na vrakáči vypadat pěkně to auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Také obdivujete Hezký holky a při tom jinak sou k životu nepoužíte. Takže tak. A mně to auto vydrží minimálne 5 let. Pokud ho nezrušim nebo někdo . A za druhé proste mne to baví. Někdo jde do hospody, nebo jede na dovolenou. Já zase leštit. Každý máme to svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 A co bude za pár let. Také se třeba starat o sebe. Také byst mohl říct. Proc. Když stejné za pár let bude válka třeba a někdo mne sejme. Nebo bydlení. Proc to řešit když za rok tady může dopadnout atomovka.. tohle nesnáším kecy proc to dělat ze stejné něco bude. To ani nemusíš žit. Bez skočit z mostu protoze stejné dřív nebo později zemřeš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Ale jo, pancho, tebe beru, ty jsi prostě fanatik, ale kokta? V autě vozí hnůj na koberečkách, 3mm vrstva prachu, ale lak hlavně že z venku hází prasátka. já bych si ho taky naleštil kdyby mi někdo řekl kdy kde a co se má použít (páč ty vaše procedůry aby se v tom prase vyznalo), kdybych měl kde a měl na to techniku. Ručně už mě to totiž nebaví ani s tou želvou. A i kdybych to leštil jako Pancho, tak max. na jaře a na podzim. Víc ani ťuk. Když to má někdo jako koníčka to leštění tak proš ne, já raději zase vyjedu někam na kole, posedím pokecám s přáteli když to jde, nebo vyjedu s rodinou na výlet. Péče o auto mě baví, ale jen do určité míry. Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jinak pancho máš pravdu, že stejně umřeme, vysokej cholesterol, játra v hajzlu, Putin za rohem. Tedy se o věci starám jen tak aby to vydrželo nějaku dobu kdyby měla smrt zpoždění. Jinak Pancho mysli na mě s těma džusama zítra pokud přijedeš na čaj. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Dotkl jsi se Pancha, žádnej džusíček nebude 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Mě by to bavilo, ale přiznám si, že na tohle prostě nemám finance, to je to jediné co mě limituje a ještě místo, kam to parkovat, nebudu to leštit pro čokla, aby se mu to líbilo víc když na to hopsne??? Kdybych měl money a garáž, tak to taky jednou za 2 měsíce přeleštím, líbí se mi naleštěná auta, sice bych tomu asi nedal tolik péče co třeba Kokta s Panchem, ale šel bych do toho... Tohle všechno je o prachách a někdo má a někdo nemá, někdo si to přizná, někdo radši řekne že je to úplně k hownu... Asi tak no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky