Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kdyby ses uskromnil a dětem nekupoval jogurt týdně, ale měsíčně, hned by to šlo. Kdybys neměl haciendu a ještě volný byt, manželku vykopej z mateřské hákovat a budeš mít i na DoDo jako Pancho nebo kokta. každý nějakou tu svou neřest kde utápí prachy aniž by musel. Stringo třeba Tvoje žena, chodí do obchoďácích hadrů má doma plnou místnost, v druhé má boty. Když se zdržíš na služebce, ona se zas zdrží u Gigola a to něco stojí na vše musíš vydělat. Někdo hulí, někdo chlastá, někdo chodí na děfkama. Já zase chodím na střelnici - a pětikoruny mi z laufu jen lítají.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak. A ta střelnice to mne také snad čeka. Nemam bohužel rodinu. Člověk plánuje a ženska změni. Také topin prachy do auta. Holek. A třeba ten příští rok ta Amerika když to vyjde. Tak co sme počítají vyjde to na osobu kolem 60 tisíc. Ale zase přejedeme od New Yorku do Kalifornie. Takže to bude stát za to myslím. Proste si chci uživat dokud to jde. Člověk žije jen jednou. Tak nechci život prožit ale užit.

Odkaz ke komentáři

No jo, ale u tebe je to pořád stejný výsledek. Dovezu Ti tam to moje aby si oko vychutnalo taky Denim barvu. Ale až ho naleštíš, nechám ti ho tam tak hodinu na pozorování jako díky ode mě, déle ne. Nebude čas.

Žena má známou co se nyní asi po 10 letech vrátila s USA, žila kde? V Miamy, pracovala jako servírka, no už si tam plánovala život, trvalý pobyt furt nedostávala, pořád problémy s úřadama, měla se skoro vdávat a pak se s tím svým rozešla a už tedy nebylo co by jí tam drželo a tak se vrátila po 10 letech domů, nemohla odcestovat, páč by jí už zpátky nepustili kdyby jela za rodiči na návštěvu. No umí perfektně anglicky to je jediné co jí to dalo, všude chleba o 2 kůrkách. No a tady nemůže sehnat práci a perfektní angličtina je jí na nic, protože na to nemá co? Nemá na to papír (státnice), nemá praxi ač s maturitou, ženská kolem 30cítky tu taky jen taky někdo nevezme pokud nemá ještě děti atd.  Ale jako tůůůrista bych se tam jel rád podívat, grand kaňon, yellow stone, Route 66 atd.

Odkaz ke komentáři

Jo to sis barbosso ale trochu spletl, to je uprchlickej tábor ne kemp. Nedávno to bylo v televizi. tak aby sis v tom velkém kufru nebo rakvi nedovezl krom hezkých zážitků také uprchlíka. Dávají je tam jako suvenýr a zadarmo. můžeš si ho pak doma pověsit na zeď nebo tak. Nevím, třeba si ho manželka použije ještě k jiným účelům. :kol-98:  

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...