Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Kdyby ses uskromnil a dětem nekupoval jogurt týdně, ale měsíčně, hned by to šlo. Kdybys neměl haciendu a ještě volný byt, manželku vykopej z mateřské hákovat a budeš mít i na DoDo jako Pancho nebo kokta. každý nějakou tu svou neřest kde utápí prachy aniž by musel. Stringo třeba Tvoje žena, chodí do obchoďácích hadrů má doma plnou místnost, v druhé má boty. Když se zdržíš na služebce, ona se zas zdrží u Gigola a to něco stojí na vše musíš vydělat. Někdo hulí, někdo chlastá, někdo chodí na děfkama. Já zase chodím na střelnici - a pětikoruny mi z laufu jen lítají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Přesně tak. A ta střelnice to mne také snad čeka. Nemam bohužel rodinu. Člověk plánuje a ženska změni. Také topin prachy do auta. Holek. A třeba ten příští rok ta Amerika když to vyjde. Tak co sme počítají vyjde to na osobu kolem 60 tisíc. Ale zase přejedeme od New Yorku do Kalifornie. Takže to bude stát za to myslím. Proste si chci uživat dokud to jde. Člověk žije jen jednou. Tak nechci život prožit ale užit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 A to leštění. Já si při tom hrozne odpočinu. Psychicky. Je to prostě co mne baví. A potom si sednout. Dat si něco k pití a kochat se výsledkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 No jo, ale u tebe je to pořád stejný výsledek. Dovezu Ti tam to moje aby si oko vychutnalo taky Denim barvu. Ale až ho naleštíš, nechám ti ho tam tak hodinu na pozorování jako díky ode mě, déle ne. Nebude čas. Žena má známou co se nyní asi po 10 letech vrátila s USA, žila kde? V Miamy, pracovala jako servírka, no už si tam plánovala život, trvalý pobyt furt nedostávala, pořád problémy s úřadama, měla se skoro vdávat a pak se s tím svým rozešla a už tedy nebylo co by jí tam drželo a tak se vrátila po 10 letech domů, nemohla odcestovat, páč by jí už zpátky nepustili kdyby jela za rodiči na návštěvu. No umí perfektně anglicky to je jediné co jí to dalo, všude chleba o 2 kůrkách. No a tady nemůže sehnat práci a perfektní angličtina je jí na nic, protože na to nemá co? Nemá na to papír (státnice), nemá praxi ač s maturitou, ženská kolem 30cítky tu taky jen taky někdo nevezme pokud nemá ještě děti atd. Ale jako tůůůrista bych se tam jel rád podívat, grand kaňon, yellow stone, Route 66 atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Barbossa: a kde se válíš? Pro srovnání při západu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 najednou je Ti Motosi západ dobrej, proč si nefotíš východ co? Jinak zítra se možná zpozdím, tedy jestli přijede Clint výjimečně včas, nenechte ho odejít, přivažte ho k židli a vyfoukněte mu kola, on mi totiž něco dluží. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Při západu slunce. Jinak samozřejmě ojektiv směřuje na východ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Petrr přesně jako turista. A Canon Máme taky v planu. . A kdybych si měl vybrat kde zůstat tak Zéland nebo Austrálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Barbossa: a kde se válíš? Pro srovnání při západu: 20150711_202813.jpg CA-SAVIO v kempu al-Boschetto je to přímo před Benátkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jo to sis barbosso ale trochu spletl, to je uprchlickej tábor ne kemp. Nedávno to bylo v televizi. tak aby sis v tom velkém kufru nebo rakvi nedovezl krom hezkých zážitků také uprchlíka. Dávají je tam jako suvenýr a zadarmo. můžeš si ho pak doma pověsit na zeď nebo tak. Nevím, třeba si ho manželka použije ještě k jiným účelům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Petře, lepší uprchlickej tábor než hotel plný Čechů. Což tady aní jedno nehrozí;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak to jsem zvědav na pokec až se vrátíš. Já zvolil divočinu na gargánu - Vieste. Nádhera. Hodil jsem tam řeč s Italem z tvých končin a na dovču by tam nejel ani zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jj pokecáme na čaji v srpnu když se klint trefí do mého volná. Já mám ještě malí děti takže musíme brát co nejblíž to jde, už tohle je celkem záhul a to jsme jely prez noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Rekapitulace účasti na zítřejším srazu: Účastníci: (aktualizováno průběžně) Clint Pawouk Ozi Arlo Kokta Pancho Motosman SidCZ Tomiikk Hurikan88 Radius Petrrr Stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Klinte uvidím zítra v 15:00, bud přijedu nebo ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Kokta zase mlzi, tedy zase neprijede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Petrr tak jsem ochutnal ty tvoje džusy a docela hnus. Podíl ovoce 30%. Bleee. Chutná to jak Plzeň.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Prd, kde se to pise. Si pil asi jinej dzus. To vis Plzen nebi ten utrejch kozel co pijes. [emoji1] http://www.la-vin.cz/jumex-ananas-plech-500ml[emoji14]:62981#product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Záleží jaky. Třeba jahodový je hnusný. Nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak aspoň má něco ovoce. Já vzal na dovču ananas-kokos (omyl), pomeranč, mango, jahoda-banán. A opravdu všude 30% ovoce. Celkem zklamání. Zlaté RIO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 To bylo pro rodinu. Pro sebe jsem vzal 62 piv a 3 Tulamorky k prolomení jazykové bariéry a jako prevenci pro zdravou stolici.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Jasny ostatni mas pravdu, ale ten samotnej ananas je kvalita. Pokud si vzal 62 puv Branika tak to uz si mohl rovnou pit tam tu jejich vodu, vyslo by to na stejno. Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Nn. 25ks 11° kozel, 25ks 12° pppplzně a 12ks 12° budvar. Vodu jsme pili balenou, bo z kohoutku byla trochu slaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak pořád lepší slaná, než proslavená prosraná dejvická. http://ekonomika.idnes.cz/desitky-autosalonu-skoda-skonci-doo-/eko-doprava.aspx?c=A150712_192622_eko-doprava_suj http://ekonomika.idnes.cz/skoda-auto-zastavila-rust-prodeju-kvuli-cine-a-rusku-pc7-/ekoakcie.aspx?c=A150713_115020_ekoakcie_suj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) osobně mě je jedno jak vypadá prodejna, hlavně jak se lidi chovají a co umí. Ozi to asi skončí v náchodě prodejna co a bude jenom servis. nebo myslíš, že přední část přestaví? Editováno: 14. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky