Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pokud tam budes pristi tyden tak dorazim, jedeme tam na dov k Jidrichova Hradci. Jinak pravda ze Pancho to na asi nejblize. To te ovsem neomlouva ze di pozval jen jeho. [emoji1]

Vloženo (editace)

Kamarád mě píše, jestli to auto co stojí venku je moje. Tak po 2 hodinách přijdu k autu a všechny ventilky na střeše, opravdu záškodník jak vy :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ani bych nechtěl. Majitel Mattoni Ital Pascale (nebo jak se píše) tak po předložení finanční nabídky na cokoliv (v našem případě projekční práce) vezme tužku bez ohledu na celkovou výši nabídky a škrtne a nabídku krátí o 10% a buď to akceptuješ nebo ne. 

Vloženo (editace)

čekací doba na O3 RS i 230 21 tydnu. Se asi kluci ze Škodovky podělali z okna, slevy snad škodovka dává teď nejmenší za celou dobu, to sem nezažil. Zlatej seat leon FR combi cupra, tam furt slevové šílenství je v pořádku!

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

a já si taky chci přečíst. kde to je? Pawouk se nějak opozdil či co. No já zatím zůstávám u Eurooilu Optimal 95, kde by ten VIF měl být také. Rozdíl mezi tímto a klasickým N95 je u nich 0,4-0,5 Kč/l 

Vloženo

Kokto, když to lidi chtějí za tu cenu, že nestíhají vyrábět, tak se nediv. je logické že slevy pak žádné nebudou. Zlaté časy skončily. Když tolidé chtějí ať to mají, všichni jsou spokojeni, lidi, že mají svojí vysněnou RS, Škoda se jim směje a mne si ruce jak na nich vydělává a konec konec konců jsem rád i já, protože mě těší, že ty auta se vyrábějí u nás a lidi mají práci.

Vloženo

Motosi, te´d ten Tvůj VIF mají v Auto Kelly v akci za 189. To je dobrá cena? Jinak koukej sem navalit ten článek, pokud to tedy není už ten starší co tu někde je.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...