PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 presne tak ale nejdriv bych mu vrazil jehlu pod nehty a potom zlamal prsty ,jeden po druhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Pancho, jsem ti to říkal přece. Kdy je Žamberk, jsi přece v Indii Poslední víkend v srpnu, to jsi říkal, že nemůžeš... Kokta: já odjedu v půl třetí, jak je mým zvykem a ja rikam ze nejsem v indii,ja to snad vim lepe kde budu ne:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 No tak Rumunsko....to je prakticky to samé To nezapřeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ani tam nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak ty ani sám už nevíš, kde budeš Takže ti to odpadlo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Já sem to zrušil. Nemám stále podvozek. A ja tam chtěl hlavně kvůli svezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) No ještě, že tam nejedeš. Cikáni by ti to rozebrali a nazpátek bychom tě vezli my. Navíc alespoň pojedeš na Žamberk, bez tebe by tam byla nuda Kdo se má furt na toho kudrnatýho Koktu koukat Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 A ona je tedy nějaka chatka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Pancho nevím. Proběhl nějaký stan a pak že se jedna chatka uvolnila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 ve stanu sem s ozim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 A mezi Vás si lehne Pancho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 jj a klidně ty s petrem ještě vid? jak máš velkej stan ozi? já žádnej nemam, musel bych se zeptat jedině bráchy jestli něco takovyho nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 V nejhorší krizi by se jeden člověk vešel ke mě do chatky. Ale musel bych to vědět včas, abych vzal matraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Jinak sem dnes testoval audi TT, no popravě designovka pěkná, ale jízdní vlastnosti fakt dost průměrný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 U tebe uz je Radius ne? I s tim jeho embryocar. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Dobré ráno Vietname! Tak doufám, že všichni plánujete někam k vodě, kde ještě nevyschla. Já bohužel celej víkend v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Privát bazén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Clint a mas aspoň klimatizaci? Me čekat dneska jen garáž a lakování tužka a večer sraz OC. Pancho chatka se uvolnila, ale už je zase obsazena. Já tam poslal úbytku v autě, pac to je jistota v tuhle chvilku. Kokto stan se těšit. Já nemám žádný, ale vezmu si od sváry, má pro dva a půl, takže dva se tam vyspí pohodlne a tři vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Coze v praci? Tam uz jsem pres ryden nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 V práci dobře. V práci klimatizace.[emoji28] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jo klimošku máme samozřejmě, centrální a když se nám zdá, že nestačí, tak máme ještě komfortní jednotku a ta to vychladí dostatečně...až do úplné zimy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Tak mám na oktávce o jednoho koně navíc, i bez čipu [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 To se chlubíš se zeleným koněm? Kurňa ta nafta blbne lidem hlavy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jojo, Greenhorse 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Na západě jsou nějaké bouřky a kroupánky, doufám, že to nedojde k nám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky