Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Co je, kde nic tu nic. Jsem pred chvili vstaval dosnidal jdu sem a nic. Pritom neni patek - pozn. pro Prazaky.

to jako tenhle tejden se budeš smažit v bytě a sledovat z okna svoji buzna kinderkár?

Upraveno od kokta7

Lepsi nez se smazit v praci. Po O si zajdu pekne na vodu zaplavat, koupim si zmrzku a budu na vas myslet jak v te rozpalene zlate lodi tvorite v potu tvare hodnoty - jestli se to tak da o Prazacich vubec rikat. [emoji1]

Já budu az večer vytvářet hodnoty. Ted jdu grilovat.

Udělat si kus masa.

ja ci taky grilovat... :( ale aspon mame v kanclu asi 20 stupnu tak to jde... :)

20 stupnu? jste bláázni. ja sem včera byl odpoledne u zákazníka, kde měl 26 s klimoškou a pak sem šel ven a málem mě odváželi.

Protoze ty jsi slabej na srdce. [emoji1]

Taky bych griloval ale nemam kde. Asi budu muset koupit ten Gril typ Radius.

Se nedivím. Vedro u zákazníka i venku. Já mám 19 v autě a 16 v kanclu.

Tebe tam ovivaji asistentky pavymi pery nahore bez. To bych vydrzel i 10 stupnu.

To víš a ještě se u toho vnadně procházejí.[emoji23]

Tak popros maminu....

Ta me tak akorad nakope do prdele. Musi mi stacit vetrak co tu mam. [emoji1] I kdyz do pul tela je taky. Ovsem nic, co bych uz nevidel. [emoji23]

• Autor

J8 se chystám griloat krkovičku (sůl+pepř+parika+olivový olej) navečer ;)  Koupil jsem 1,5Kg , tak to by mi mohlo stačit :D

Jinak jsem dával na FB ten odkaz na nehodu a cenzura mi to normálně smazala :(   Hajzlové

Jo kokta uz mi psal rano, ze to zmizlo.

Ty s cholesterolem a toto? Bys mel max Sopskej salat. Ten si udelam vecer ja.

Já mám na spaní 18 a super.

Clinte a u vás není zákaz rozdělávání ohňů? Na Slapech je už 14 dní.

v beroune cca 3 tydny, ale na gril se to pry nevztahuje...

Myslíš elektrický?[emoji23]

U nás snad na všechno. Je pravda, že je tam všechno suché na prach.

u nas je taky vsechno suche, ale gril jako ma treba Pancho tak tam pry neni problem, kdyz to neni v primem kontaktu. Ale stejne se to nesmi vysypat, musis to zalit vodou primo v grilu a pak to muzes teprv nejak zlikvidovat to uhli...

My se tam bojíme, že foukne vítr a bude vypáleno.

toho naděláte.... lidi rychle zapomínají, jaké bylo dřív počasí... nedávno sem koukal na průměrné srážky. tohle období cca 60mm a v roce 1953 bylo jenom 10mm

tohle je božská animace :) http://www.bloomberg.com/graphics/2015-whats-warming-the-world/

Upraveno od kokta7

• Autor

My máme zákaz zalévání, ale na to seru, nenechám přece jahůdky uschnout. Zaléváme přece jenom ze sudu dešťovou vodou, tzv nekonečnej sud [emoji23]

Upraveno od Clint

Hm husty, podle toho by se mi mela prodlouzit dov., pac u nas vic jak tech 27 bude urcite. Zkusim to navrhnout sefovi

navrhnout to mužeš, ale budeš bud pracovat nebo můžeš zůstat doma :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.