Petrrr Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Kdyby jen pady sisek, ale i pady ozralu kolem jdoucich vcetne jejich zvratku a chcanek. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 hele garaz se zacala zamykat i druhy vchod, kterym tam prosli, takze je to v cajku - alespon to tak zatim vypada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 řeším jakej grill na zahradu, plyn nebo klasika uhlí? Ted jestli vzít předražený Weber nebo stačí Campinga? Hele máme tenhle grill a fakt super. Vlastně předtím jsme měli stejnou značku grillu cca 8 let a frčel nádherně. Za mě můžu doporučit :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 V Mountfieldu bych nekoupil ani hadici na zalévání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 (editace) vždyt je tam to kolo štěstí ne né to bylo před X lety vlastně si pamatuju jak jsem tam kupoval kredit a vytičil si vždycky pár % slevu :-)) pořád mi vychází ten Campingaz nejlíp.. Editováno: 12. Srpen 2015, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Myslíš kolo štěstí pro Ovce? Kvalita jejich výrobků je prach bidna, možná korniho gril je světlá vyjimka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Nejlepsi je zelenina a pramen zdravi z Posazavi. Vcera kotel Sopskeho salatu a uplne jsem citil jak mi vitaminy proudi zilami. Vam tam z toho grilu proudi jen cholesterol pod vysokym tlakem s cukrovkou. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Kokto, majitele a budouci majitele vozu MB v CR jsou ovce. Mountfield jsou jeste bridilove. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 A občas maj Cadillací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Jiste Cadilac Escalejt to je vuz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 (editace) Jestli řeší Hurikán gril, tak za se sebe mohu říct, že máme 9 let nějakého Lucifera za 600 korun, s poklicí, vzhledově jako Weber za bůra a stále griluje a drží v pohodě. Na co utrácet prachy za tyhle blbosti. Navíc ho vůbec neuklízím a tak ta odpadová miska na popel celá zrezla a vůbec je už takovej vožranej. Ale má výhodu, že vyndám rošty, naházím dřevo a máme táborák pro opejkání buřtů.... Editováno: 12. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 (editace) To musí bejt nádhera ten deštíček v Hradci teď, tady sprchlo jen malounko, co by se vrabec na kinderkár vychcal.... Editováno: 12. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Ve Chvalkách nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 bouřkovalo, pršelo, no prostě krásný východ. západáci jedou na klimatizaci, ty déšt nepotřebují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Mě to trochu nasralo, ač včera umytá kárka a dneska sem tu minipřeháněčku chytil po cestě... Samozřejmě, než jsem přijel k baráku, tak to uschlo a špína už byla zažraná A na to, že jsem jel jen pár km po mokré silnici, vypadlo auto jako prase....Takže znovu hadice a znovu houba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 nekonečnej příběh bez ochrany nebo s turtle:) za 7k ti udělám keramiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Skvělej avatár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Ted sem přijel z Pardubic. Byl tam mrak ale nic z toho.ani by mi to nevadilo kdyby déšť. A to sem to ráno umýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Mel špinave jak prase. Já jde bordel z poli od sekání. Ale ráno jen Wap osusit a ciste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 a že by ses stavil? omg přemejšlej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Hm, peknej avatar. Skoro jsem vyzvracel ty parky co jsem pred chvili sezral. Kindercar ve vysokem lesku. Jsem byl na rucnim myti a vycytal dest kdyz ho uvnitr zrovna myl. Tak ze ok. No ja popremyslim o tom ecogrilu, vim. Je to k smichu, ale my panelacky jsme obcas radi za ledascos. Mate nejaky dobry typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 To záleží. Koukni na Lotus gril, nebo na horkovzdušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 To je husty ten Lotus. Clovek cumi co se dnes dela. A co nejakej elektrickej. Podotykam, ze tomu hovno rozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Na elektriku musíš volat na východ. Kokta ňákej má[emoji23] Jinak s tím Lotusem můžeš i v bytě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Kup ten co mám Já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky