Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kdyby jen pady sisek, ale i pady ozralu kolem jdoucich vcetne jejich zvratku a chcanek. [emoji1]

hele garaz se zacala zamykat i druhy vchod, kterym tam prosli, takze je to v cajku - alespon to tak zatim vypada...

řeším jakej grill na zahradu, plyn nebo klasika uhlí? Ted jestli vzít předražený Weber nebo stačí Campinga?

Hele máme tenhle grill a fakt super. Vlastně předtím jsme měli stejnou značku grillu cca 8 let a frčel nádherně. Za mě můžu doporučit :-)

V Mountfieldu bych nekoupil ani hadici na zalévání.

vždyt je tam to kolo štěstí ne :kol-28:  né to bylo před X lety vlastně :kol-28: si pamatuju jak jsem tam kupoval kredit a vytičil si vždycky pár % slevu :-))

pořád mi vychází ten Campingaz nejlíp..

Upraveno od Hurikan88

Myslíš kolo štěstí pro Ovce? Kvalita jejich výrobků je prach bidna, možná korniho gril je světlá vyjimka

Nejlepsi je zelenina a pramen zdravi z Posazavi. Vcera kotel Sopskeho salatu a uplne jsem citil jak mi vitaminy proudi zilami. Vam tam z toho grilu proudi jen cholesterol pod vysokym tlakem s cukrovkou. [emoji23]

Kokto, majitele a budouci majitele vozu MB v CR jsou ovce. Mountfield jsou jeste bridilove. [emoji23]

A občas maj Cadillací

Jiste Cadilac Escalejt to je vuz.

• Autor

Jestli řeší Hurikán gril, tak za se sebe mohu říct, že máme 9 let nějakého Lucifera za 600 korun, s poklicí, vzhledově jako Weber za bůra a stále griluje a drží v pohodě. :)  Na co utrácet prachy za tyhle blbosti. Navíc ho vůbec neuklízím a tak ta odpadová miska na popel celá zrezla a vůbec je už takovej vožranej. Ale má výhodu, že vyndám rošty, naházím dřevo a máme táborák pro opejkání buřtů....

Upraveno od Clint

• Autor

To musí bejt nádhera ten deštíček v Hradci teď, tady sprchlo jen malounko, co by se vrabec na kinderkár vychcal.... ;)

Upraveno od Clint

Ve Chvalkách nic.

bouřkovalo, pršelo, no prostě krásný východ. západáci jedou na klimatizaci, ty déšt nepotřebují ;)

• Autor

Mě to trochu nasralo, ač včera umytá kárka a dneska sem tu minipřeháněčku chytil po cestě...

Samozřejmě, než jsem přijel k baráku, tak to uschlo a špína už byla zažraná :D   A na to, že jsem jel jen pár km po mokré silnici, vypadlo auto jako prase....Takže znovu hadice a znovu houba :)

nekonečnej příběh bez ochrany nebo s turtle:) za 7k ti udělám keramiku

• Autor

Skvělej avatár ;):kol-47:

Ted sem přijel z Pardubic. Byl tam mrak ale nic z toho.ani by mi to nevadilo kdyby déšť. A to sem to ráno umýl.

Mel špinave jak prase. Já jde bordel z poli od sekání. Ale ráno jen Wap osusit a ciste.

a že by ses stavil? omg přemejšlej....

Hm, peknej avatar. Skoro jsem vyzvracel ty parky co jsem pred chvili sezral. Kindercar ve vysokem lesku. Jsem byl na rucnim myti a vycytal dest kdyz ho uvnitr zrovna myl. Tak ze ok.

No ja popremyslim o tom ecogrilu, vim. Je to k smichu, ale my panelacky jsme obcas radi za ledascos. Mate nejaky dobry typ?

To záleží. Koukni na Lotus gril, nebo na horkovzdušku.

To je husty ten Lotus. Clovek cumi co se dnes dela. A co nejakej elektrickej. Podotykam, ze tomu hovno rozumim.

Na elektriku musíš volat na východ. Kokta ňákej má[emoji23]

Jinak s tím Lotusem můžeš i v bytě.

Kup ten co mám Já

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.