Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

ja, ja, už dávno skáču a nyní se zde bavím na Clintův účet. Hold dát 600 za nové (tedy skoro nové) a mít trápení jako s 10 let starým to člověka nasere. Ale neboj se, tohle vše já znám velmi dobře, vítej do klubu navštěvovačů AS v záruce - já už do něj sice nepatřím, ale patřil jsem. Založ nové vlákno, za chvíli vás bude přibývat a přidají se i ti S3 co by nejlepší auto na světě made in ŠA. Máš nové auto, není třeba s ním jezdit do práce, na výlety atd., je třeba s ním jezdit do AS a čekat a čekat, váš AS se o vaše auto postará, jezdit s novým autem je blbost, je třeba aby týdny stálo v AS, tam je mi totiž nejlépe.  - Nový slogan do reklamy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře v práci je cca 10 oktavék 3 generace a většina fakt byla reklamovaná. ale vždycky to nebyla závada, která ti zabranuje jed s autem. takže si myslím, že je to celkem ještě v normě....

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

tak u auta je to něco jiného, když ti přestane jet a nemůžeš dál pokračovat, než když ti začne něco vrzat, nebo ti nefunguje rádio apod... ovšem je to nepříjemný a máš pravdu, škodovka to prodává jako součástí auta,....

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

On to nebyl problém znemožňující používání, jen mě to trochu vadilo, při každém zmačknutí spojky zhruba v polovině kroku pedálu takové ťuknutí do podrážky boty. Jako nic hrozného, ale být by to tam nemělo....

Je mi naprosto jasné, že Petrrr ve své závistivosti a škodolibosti by chtěl, aby se mi to za jízdy rozpadlo, odpadly plechy, vypadnul motor a ještě mi to nafackovalo...tohle je mi naprosto jasné :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Clinte to mi zase křivdíš, to bych Ti nepřál. Jen prostě jinak se to čte když se jedná o druhé ( viz. já když jsem jezdil) a jinak když se to týká člověka samotného. Sám se teď přesvědčuješ bohužel na vlastní kůži jaké šunky nyní ŠA vyrábí a jak řeší AS vzniklou situaci. Píši jen proto, že ses jak ŠA tak AS vždy zastával, pravda po vlastních zkušenostech s O2 už ne tolik. Nemyslím to zle a už vůbec ne škodolibě, jen poukazuji na to že je jedno jestli koupíš O3 Za 800 nebo Rapida za 400 a kdo si myslí opak se mýlí. Trochu mě to u ŠA sere, čím dál víc. Já si snad příště koupím raději japonce, ty jsou pořád na předních příčkách ve spolehlivosti. Kamarád má Hondu a krom nenapuštěné klimatizaci při převzetí auta od novoty žádné problémy a jen jezdí a tankuje naftu. A to měl různá auta, od škodovek, renaultu, Hondy konče.  

Odkaz ke komentáři

tak stane se, i když dle podkladů a když se provede pečlivě jak by měl předprodejní servis by se to stát nemělo, ale asi víme jak to poctivě dělají tím pádem. No jednou jsme se bavili o výhodách ŠA o dostupnosti servisu a hlavně rychlosti dodání dílů, k čemu ti to ovšem je, že díly jsou dodány rychle když AS neumí odhalit příčinu a objednat tím pádem ten správnej díl. Auto ti tam pak kejsne stejně týden. 

Odkaz ke komentáři

Vidíš Jiříku a to je právě ten důvod proč moje komentáře, kvůli tvému poslednímu komentáři. Kdyby si občas trochu uznal, že ty škodovky občas stojí za hovno jako my ostatní tady, příště bych nic nenapsal. Ale ty se jich pořád zastáváš, hájíš. A já i když ji vlastním - neznamená, že jen proto budu tvrdit jak vynikající a spolehlivá auta to jsou. Proč neprodám a nekoupím jiné? Protože budu rád když už teď konečně bude splacený a jen kvůli tomu, že ŠA neumí už vyrábět spolehlivá auta se nehodlám znova zadlužovat. Auto slouží relativně dobře, to nejhorší jsem si s ním snad vytrpěl ( i když dnes ráno jednou po měsíci klidu ten zadní stěrač zase zazlobil), ale hold jsem čekal od škody více při koupě tohoto vozu. a ne 7 reklamací za prvních 1,5 roku a následné řešení dalších věcí i po reklamaci.  Ale jednou až budu mít pocit, že potřebuji zase nové auto, velmi zvážím, zda-li by to měla být opět škoda. 

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že tyhle nářky jsou zbytečné, kvalita je prostě pryč, nejen u aut, prostě všude. Člověk si nevybere. Dražší neznamená kvalitnější, jen nabízí více fičurin a pohodlí, technických vymožeností.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Dobře no, tak já už nebudu brečet. zase se mi líbí Tvůj smířlivý tón. Jsi hold kliďas, proto můžeš dělat asi občas autolern. Mě hold tahle doba v ledasčem sere (ne jen auta) a občas bych nejraději vzal brokovnici a vyrazil do světa, ač jsem jinak v reálu také klidný člověk. No žere mě to vnitřně, až začnu slýchávat hlasy (jako Johanka z Arku) tak mě už raději na čaje nezvěte.  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...