motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 A pak skončí záruka a problém se vyřeší sám. Po kalkulaci ceny zákazník uznal, že je to vlastnost a vylepšení ovládání auta, protože je upozorněn, kde je střed dráhy pedálu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 No jo, když on na ten pedál šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 A to je ten problém. Musí mu tam odborně vysvětlit, že na pedál spojky se zásadně nikdy nešlape - je tam jen jako designový prvek navržený mistrem Kabaněm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 přesně tak, ještě si pošlape RS pedály! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Typicky české řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 njn pražáci zase berou peníze, klasika.... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 JJ, vykořisťovatelská Praha, kdyby měli peněz jako malé obce na jednoho obyvatele, tak oni by pak dvakrát zvážili se nechat tunelovat a rozkrádat kde se co dá. Prostě by na černotunelovej sponzoring nebylo. Hold defenestrace by byla zase třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Houston volal hned ráno, spojka v nedohlednu. Nemají díl, stop, ani Škodovka prej ho nemůže najít, příjem vozu se odkládá na neurčito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 ty vole, to mě poser, tak ať ti dají náhradní vůz. No zase se ti o tuto dobu co je v servisu prodlužuje záruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 No na náhradní nemám nárok, pač prej auto nebylo ve stavu neprovozuschopném... Pravil Houston mazaně, když jsem se ptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Pěkná, zasviněná jako dobytek, jooo, pětiválcová 1,8, to bylo. To mi asi něco uniklo, tohle byl přece 4válec, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Je to 4válec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 A 5 ventilů na válec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 No na náhradní nemám nárok, pač prej auto nebylo ve stavu neprovozuschopném... Pravil Houston mazaně, když jsem se ptal. Twl, ještě že máš haťapku, jinak bys chodil pěšky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 On si Petrrr plete válce s ventilama, o mé Htp řekl, že je to tříventil [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Jo spletl, pravda, 5 ventilů na válec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 TWL Clinte to mě poser..... Koukám, že jsme nebyli daleko od reality. [emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Nemám slov chlapče :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Tak to zapijem zejtra. Já už dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Kdyby ten Kozák přespal do neděle, tak jsem mohl jet s ním...Nemusel jsem blokovat auto manželce. Jenže Ozi je šprt a mazánek paní učitelky, musí se prej učit. Aby byl nejlepší ve třídě a za odměnu mu prej učitelka dá v kabinetu čuchnout ke škebli :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Clint už taky dnes, vhání mu slzy do očí to, že bude muset takovou dálku cestovat hatapatkou. Dokonce mi volal a nabízel 5tis když ho při cestě prý vyzvednu. Najednou by mu by mu byl i Kindercar dobrej. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) Tak ať pro ní jede a mi paní učitelku taky můžeme ledascos naučit. Program celoživotního vzdělávání. Dostane cesrtifikát Slapské přehrady aneb gangbang s 5 kolíky Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) Ozi jí prej ukáže, zač je toho páreček :-) Proč nosí Ozi brejle v pačesách? Učitelka mu řekla, že ji to rajcuje a že jí Ozi připomíná Alana Delona [emoji23] Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Autobus na Slapy jede ze Smíchovského nádraží. Pak 5km pěšky, nebo si domluv parník od Barbossy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 za chvíli budem jezdi všichni autobusem včetně pawouka http://zpravy.aktualne.cz/finance/tok-ridice-zkroti-tvrdsi-pokuty-a-castejsi-mereni-rychlosti/r~cd0fd5ee47da11e5b6b20025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky