Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Kozy jako kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 A vy jste volove. I kdyz motos ne, ten ma deti tedy je bejk. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 I kdyz, buh vi jestli jsou vubec jeho ze jo. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Když si někde rozbily tlamu, tak jim tekla krev. A z cizího krev neteče..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Tak to je dobry, to jsem jeste neslysel [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Teď jsem pánové viděl kozičky... Na recepci v hotelu, klidně mohla vyplňovat papíry déle [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Co neudělá radiace.... Lepší jsou z piva...[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 No aby nevyplnovala na pokoji Tvuj volny cas. Tady ve Varech v AS Skoda maji taky na prijmu takove ty nosicky papiru s vetsimi vyplnemi samozrejme je to nahoda a proc to je? Aby kdyz podepisujes fakturu si tolik nevnimal tu castku. Jak jsem byl o ulici vyse v BMW Showroomu tak tam jine ani nemaji. Cim vic milionu za auta tim vetsi melouny u papirnosicek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 To víš no... Ta tak čeká na nějakého Škodováka z Plzně ve služební Octavii [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Jj. Naposled jsem zapoměl i pin ke kartě.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Aby jsi se nedivil. Plzeň je už větší vesnice s mnoha příležitostma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Rezacka asfaltu - flexa dle Metrostavu. Vsimnete si zadni gumy na hladky a rychly pohon. Budujem A kdyz jsem videl ty dury, tak jsem si hned nechal pridat dalsi kabely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Hlavne maji svuj pivovar. A uz starej Pincas posilal do Plzne pro pivo, protoze ty prazsky kalny sracky se nedaly pit. Jedine co umi je Sunka ( prazska sunka) jinak jsou prazaci vykoristovatele cele republiky co sami nic neumi. Jen rozkradat, tunelovat a buzerovat zbytek republiky. Jo a prenaset papiry z bodu A do bodu B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Radiusy to je tzv. Oziho parking, setri se pri nem gumy. Ma na to patent. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Hlavne maji svuj pivovar. A uz starej Pincas posilal do Plzne pro pivo, protoze ty prazsky kalny sracky se nedaly pit. Jedine co umi je Sunka ( prazska sunka) jinak jsou prazaci vykoristovatele cele republiky co sami nic neumi. Jen rozkradat, tunelovat a buzerovat zbytek republiky. Jo a prenaset papiry z bodu A do bodu B. Na tomto je zajímavé jen to, že ti údajní pražáci, které tady popisuješ, jsou ve skutečnosti náplavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Pawouku, samozrejme si delam srandu, ale kdyz to tak rikas asi na tom neco bude. Pac kterehokoliv cistokrevneho saubere prag rase znam, jsou to vsechno fajn lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Kluci, tohle to SmartGate je asi jenom pro nové modely Škoda co? http://www.skodahome.cz/novinky/2722-skoda-smartgate.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Kdo umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Pekna hracka, a ja furt nevedel k cemu je to dobre. Ale asi se ani nebudu ptat co to stoji. Standart to urcite nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Pancho to normalne jezdim s Rapidem ale na zpatecku abych mel zadokolku. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Petrr co myslis za hracku? To auto?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Podle mě je to reakce na ten smartGate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 To je na kraji Hradce hold slavné město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 No asi to pújde, ale bude to něco stát a pak je otázka k čemu to je dobré. Podobně funguje elm327, polar i navigace od nevim s modulem do obd zásuvky. Já chci auto řídit a ne čumět, kde co bliká atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky