Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 přesně Clinte, prodáš Fábku koupíš manželce nějakou felinu za 15 hadrů jak to chce udělat Motos. A ještě ušetříš a máš na SUPA. Kdybys neměl, tak manželku pojisti na větší částku, protože se v té šlupce stejně někde zabije no a schrábneš prachy za pojistku a všichni budou spokojeni. Najdeš si novou mladou mámu pro Vašíka, rozvádět ses tím pádem nemusel ( páč to je na tom manžesltví to nejdražší - Motos by mohl vyprávět - možná proto ta Felina) a ještě budeš mít fungl Supa a zbude ti určitě i na garáž- zděnou. Navic jakmile reknes ze jsi vdovec, tak baby do postele skacou jak do RS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Takze vosk nikdo neporadi? Jen jeden clovek co jezdi s Formuli? A moto co mas s Feldou? Nejakej sraz neni? Editováno: 11. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) No v nějakém bílém sociálním Supu ve výbavě Activ s černými klikami a zrcátky, s poklicemi na kolech by toho moc nereprezentoval. Navíc bílá sociální barva. Kdo tu mluví o sociál Activ verzi? Měl bych to lépe vybavené než moji oktávku. Dokonce i s mým dosud chybějícím sound systémem.... A za cenu 660tis. Jen člověk musí najít kde. Jedinej problém je čekání 6 měsíců na nové auto. Ale i z toho by se dalo možná vybruslit.... Motor bych nechal samozřejmě TDI 2,0...ten co mám. Jsem s ním spokojenej. Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Je to . Všechno low end. Jestli chceš být in dej nano, protože teflon je už profláklej. Nic hledám auto na drdlání kolem komína. 16tého tea o páté Editováno: 11. Září 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Jojo , dneska je všechno jen NANO..... Kdo nemá něco NANo, není IN Naštěstí to Petrrr řešit nemusí Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Aaa sraz a nikdo mi to nerekl!!! To je dneska uroven. Moto, Ze ty cekas brzky odchod Oktavky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 To musíš taky občas pročíst fórum. Nečekám, mamina chce něco na nákup a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 nano nemám, keramiku mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Já nemám nano, já mám maxi, zeptej se mojí ženy. Rapid letos želvu neviděl ani z dálky zatím, nevím jestli to letos ještě stihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Radius: Ano ano, 16.září je Nanosraz v Krušovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) zase přijedeš s HTP jo, tvůj ropák bude zaparkován na zimní spánek v autorizáku? Editováno: 11. Září 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 To celé má jistou výhodu - za chvilku bude mít půlku auta z nových dílů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ale to je uplne normalni, je to jenom stroj. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Přesně tak, každej stroj se může porouchat To je normální, to je naprosto normální Luďo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Tak jsem zase na noční No zajdu na večeři a pak se uvidí co budu dělat Ještě uvážím, jestli nebudu moc unavenej z domova Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Já taky dřu jako kůň. Už abych byl doma. V kufru mi kvasí burčák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak kolegovi tenhle týden jeho synátor, nechtěně hodil po autě nějakej míč tak má přední sklo hotový a učet za 5000kč, prej ho pochválil to naučím klintova synátora taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak aby nebylo vymalováno, to snad víš, že se PET ka nesmí zašroubovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Vím. Pravidelně kontroluji. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Aby ti tam po těch kontrolách ještě něco zbylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Musí. Jsem v nějalé prdeli u Ústí. [emoji22] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) on je jednou v práci déle než ve 12 hodin a už tady brečí Editováno: 11. Září 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Já nebrečím. Jen mě sere, že jsem nemohl popít. Gulášek, kolénko a k tomu halekala Ewa Farna a spol. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ty se jednou užereš k smrti. Ale lepší natáhnout brka bohatej a přežranej, než chudej a hladovej, vysílenej sázením a čekáním na výhru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 hele tak to se nedivím, Ewu marnou bych taky nechtěl slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky