Petrrr Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 To víš, to je něco jiného než si jen jezdit po dálnicích v DE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Auto jsem jim tam nechal v poledne dneska, odvezli mě domů jejich autem. Ještě dnes navečer tam ale musím zajet, pač jsem tam nechal průkazku do práce, doufám, že to uvidím rozebraný a odvezou mě sanitkou.... V nejhorším to prodám a koupím Fábku Editováno: 14. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jj, tentokrát tě neodvezou svým autem, ale státní RZetou, nohama napřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 To víš, to je něco jiného než si jen jezdit po dálnicích v DE To máš pravdu v sobotu jsem tam byl taky a přímo předemnou se propadlo auto do díry jak kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Čtyři turba stačí, drahoušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Tak já v Praze ale tenhle tam už nedojel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Pěkně jsi ho vystrčil ze silnice, kam se na tebe hrabeme, ty jsi opravdvej pirát, to se musí nechat, ty se s tim nesereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jo ještě jsem zastavil a ukradl přední světlomet co se válel o sto metrů dál akorát nechápu jak se tam dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Tak sem bez auta. Musím koupit něco jiného asi tedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Co???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Radius, nastuduj si nutnost pouziti AdBlue... euro6 se da pltnit i bez AdBlueAle ja netvrdim ze to bez AdBlue nejde.Radius: moc to nechápu, kde jsi vzal takové informace?Ve svete motiru o tom byk clanek. Jaka je spotreba s a bez AdBlue, jak se motor bez AdB trapi apod... klidna jizda generuje oxidy dusiku, ty musi zachytavat past, nasledne vypalovat (cca kazdych 100km) = vysoka spotreba paliva; svizna jizda jich tolik negeneruje, ale zase palivo zere dynamika... takze zase vysoka spotreba. S AdB tohle odpada a motor "pracuje" jak s eu3. AdB stoji radove stokoruny a dolejva se zhruba kazdych 15tis km, takze to neni nuc hrozneho. Pruser je, az se tahle wifikundace posere a nebo kdyz curanky zamrznou = ale s tim ze zamrza/parafinuje nafta se musi pocitat uz dnes, takze pro naftaka denni zimni chleb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Coooo??? Coooo???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Clint, už tam má žlutě vyhrazené parkovací stání s cedulkou reserve Mr. Clint a tam mu to auto stojí. Nevím k čemu si u baráku dělá přístřešek pro dvě auta, když doma má věčně jen to manželky. Jeho má svoje místečko v servisu. Jednou si koupi neco poradneho a to bude strecha dobra. Pry Hundai je kvalita, tak tam sidej lak - no a jsme doma. Auto jsem jim tam nechal v poledne dneska, odvezli mě domů jejich autem. Ještě dnes navečer tam ale musím zajet, pač jsem tam nechal průkazku do práce, doufám, že to uvidím rozebraný a odvezou mě sanitkou.... V nejhorším to prodám a koupím Fábku A objevil jsi na jejich aute zavadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Pancho, ten kombik by ti slusel a je jak novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Motosovi se asi zase nelíbí ty ALU disky, že jsou na každé straně opačně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Pancho co se děje, co se děje? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 (editace) Viděl jsem rozkuchaný moje auto Zatím tam palubka byla, ale budiky, fuč, volant fuč, středová konzole fuč, rádio fuč....zlatý zuby fuč. Servisák mi povidal, že se za pomocí zrcátek na tyčkách snaží tu klapku vyměnit, ale zatím se mu moc nedaří, aby to nemusel prej vyndávat komplet.....Tak mu držím palce. Editováno: 14. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Asi zase Pancho někde zkoušel De-Loreana a návrat do budoucnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Jj. Ty kola jsou děs. Všichni se tu naparují v S3 v dieselu. Chudáci nemaj ani na benzín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 V benzínu se prej supy prakticky neprodávají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Asi to spláchnu grilovaným kuřetem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Šetři síly, ve středu bude kolínko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Tak konečně doma na severu, ta Praha mě trénuje nervy. Tak Clinte mám tě ve středu nabrat? Zabal si kladívko a sluchátka na hledání pazvuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 naftu kupuje každej i na svuj 20 000km nájezd, protože si myslí že je to nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Kurňa kuře už není. Ještě, že jsem si dal ten steak k obědu. No nic začal raut skočim později na něco malého. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky