Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Honzo, to víš, starýho psa novým kouskům nenaučíš. :D  Já mám zažitý nějaký svůj styl ježdění, který jen přizpůsobuji charakteristice konkrétního motoru. ;)

No teda, to je špindíra. :p  A jak se tak dívám z okna, mlha neustupuje... :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z okna u auta nevidím...

post-36409-0-19762700-1390045658_thumb.j

Včera jsem musel jet za nějakou paní, která večer za deště neviděla a jela uprostřed! silnice, asi 3 kilometry kolem kaolínovýho těžebního místa mezi Nehvizdy a Horoušany...

https://maps.google.de/maps?q=50.116602,14.736829&num=1&t=h&vpsrc=6&hl=cs&ie=UTF8&ll=50.116877,14.736829&spn=0.008049,0.029311&z=16&iwloc=A

A tam je takový krásný mazlavý sajrajt... Fakt luxus. Ale mýt to dneska nebudu - tady u nás je lehký mínus, tak bych si rozbil hubu na nájezdu do garáže před barákem. To bych dneska dorazil takto:  :crutch:

Editováno: , autor: Honza9007
Odkaz ke komentáři

já nevím, v rádiu hlásej mrznutí apodobně, na teploměru v autě 5 stupnu a oni jedou 60... to samy jsem zažil začátkem prosince na D11, na teploměru v autě 4 stupne, dálnice bílá od soli a sotva jeli 110...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

To je kaolin make up resp. tonaz. Mel si ji rozsvit dalkace aby nevidela vubec a ona bx driv nebo pozdeji uhla, do prikopu :-)

to zas nedělám. Ono včera totiž bylo fakt prd vidět; a hned vedle cesty jsou stromy a vezla v autě děti. Takže jsem pak spíš naopak nechal víc místa, aby měl klid a já dojel v pořádku. Protože takoví řidiči jsou pak schopní všeho - i to zašlápnout ve chvíli, kdy to vůbec nečekáš :(

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

hele je to pro mě kousek, na to kašlu. Na blbý počasí taky kašlu. Kašlu dokonce i na to světlo nesvítící (jednoočko  :kol-28: to je dobrý). Ale kamarád mě pozval na oslavu a na to se vážně vykašlat nemůžu. Kdyby to bylo tak ve tři, tak bych ještě snad stíhal, ale od pěti už v žádným případku. Tak snad příště. 

Odkaz ke komentáři

mám pocit, že u Petra jsou téměř ve finální fázi očekávání potomka. A do porodnice to má snad hodinu cesty, nebo tak nějak to psal. Takže tam to fakt chápu. Hlavně, aby to všechno vyšlo bez komplikací a byli zdravá a šťastná rodinka!  :kol-47:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...