Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Fakt je koupená a pravidelně servisovaná u Přerosta. Je trochu líná, ale hned jí vychovám. Dokonce má i šíbr a komplet zimní obutí.

Tak hlavně, že je mamina nadšená a octa bude jen na ukázku. Už mluvím jak Pancho. :-)

Neříkal jsi ze už šíbr (střešní okno) nikdy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

;-). Jasně. Vy tu brečíte s 2letýmy auty a já si budu chrochtat s 18letým. Závistí by jste pukly.

Řadička neošoupaná, voda ve dveřích není, silentbloky nebouchaj. Jeden problém má. Nechrochtá a nejezdí za 5lt/100. Vstřik jde do sání, takže ventily a sání budou jako nové. Ještě proběhne servis a pak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Já dneska lítal po hradech, Zvíkov a Orlík ;)   Plně naložené auto (4 lidi) a výsledná spotřebička 5,1/100. No není to krása? :)    (pro hnidopichy - dálnice 130-140km/h, okresky kolem 120)

Jinak stav vody je hodně katastrofální, chybí cca 10m vody :)  Všude šutry, písek a staleté pařezy, co se kácely stromy kvůli přehradě....a byly vždycky pod vodou.

post-32269-0-79111300-1442691013_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clint: Už podruhé tu píšeš jak lítáš po okreskách 120 a přitom kritizuješ ostatní když jezdí rychleji po dálnici. Mě naopak přijde nebezpečnější jezdit 120 po okresce než 160 po dálnici (je to stejný rozdíl oproti předpisové rychlosti). Takže to u tebe není o bezpečnosti ale spíš o té spotřebě viď;-)

Odkaz ke komentáři

Nezlob se na mě, ale viděl jsi někdy někdo, že by jel 90 po okresce?  Podle mě je mnohem nebezpečnější jet 200 po nacvaklé dálnici, než 120 po prázdné okresce....To, že jedu 120, tak ne - takhle nejedu samozřejmě furt, řekl jsem limity, které jsem dosáhnul, jinak samozřejmě podle situace. Nesmíš mě brát vyloženě za slovo, že napíšu 120 a že pojedu takhle celou cestu - to jak uznáš je nesmysl.

Jsou tu tací magoři, co po okreskách lítají 160-180. Ustálená rychlost - to se dá bavit max o dálnici, která není zašvihaná autama a dá se jet v kuse na tempomat.

Tobě se snad zdá 120 po okresce nebezpečná rychlost, jako že auto už lítá snad? :kol-44:

Kritizuju především ty, co jedou po dálnici nad 160 a po okreskách nad 120, to už mi přijde hazard.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...