Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jinak auto zakoupené. Bude prý kolénko a sex :-).

Taky by se mi jedna sikla. Nekdo nam navrtal nadrz a policie to ani nechce resit.
Kouknu jestli jich nemaji vic.

To neví nikdo kde pracuju

Ja Jo!

Neví někdo...jdu v pondělí na dopravní přepsat auto, musím tam odnést spz když zůstává jinému majiteli stejná??? Vzádu ji mám přilepenou oboustrankou..

Ses mel zeptat v praci ne...
  • Autor

Tady nějaká pořádná hudba naší generace. No to už kokta nemůže pamatovat, ještě ani netahal kačera za sebou.  :kol-46:  :kol-28:

Já to Kačerovi řeknu...probodá ti gumy :)

Navrtal nádrž, když je benzín te´d tak " levnej" . No známej shodou okolností mu taky navrtali u Renault Fluence a 20tis v prdeli. Druhej známej u Feliny taky a i když je policajti chytli, bylo  mu to hovno platné. Oprava nádrže z vrakáče za 3tis. Jsou ale firmy co umí svařovat plasty a díru v nádrži zavařit, ale musíš jim jí poslat, pak být nějakou dobu bez auta atd.

Smazáno na přání Stanmara.

Upraveno od Radius

Upraveno od Radius

• Autor

Dneska sem jel zase po Kladně a ten sport podvozek a 18" kola - to je vražedná kombinace, to jsem udělal blbost. Jsem naklepanej jako řízek. Už bych to nikdy nekoupil.

Já budu mít jen 16" :kol-28:

Upraveno od Radius

Upraveno od Radius

Navrtal nádrž, když je benzín te´d tak " levnej" . No známej shodou okolností mu taky navrtali u Renault Fluence a 20tis v prdeli. Druhej známej u Feliny taky a i když je policajti chytli, bylo mu to hovno platné. Oprava nádrže z vrakáče za 3tis. Jsou ale firmy co umí svařovat plasty a díru v nádrži zavařit, ale musíš jim jí poslat, pak být nějakou dobu bez auta atd.

Dnes snad bude cas obvolat vrakace, automechaniky atd. Nejradsi bych tam dal samoreznej sroub s teflonovou paskou a nejakym chemoprenem nebo necim dvouslozkovym. Alespon na netu to takto opravuji. Nikdy se ale nemuzu docist. Jestli je to koser oprava a nebo ne (jak dle TK, tak v pripade nehody abych nemel zbytecne kvuli tomu problem). Pokud by to bylo nad plovakem, tak by se to dalo i stahnout pekne matkou.

Na dojezd jsem nasel tip, ze se tam da natlacit mydlo ;)

Nadrz stoji 3700Kc nova, na vrakaci anad bude za 500, ale kolik bude prace za vymenu. Hodl to musim obvolat a pozjistovat ceny a pak rozhodnout opravu.

• Autor

Ta Rádiovka se dneska nějak rozpovídala co? :D

JoJo, zase už jsem ztratil úplně nitku ve čtení a při tom stačilo napsat, že FIII je tak akorát auto pro důchodce a mladé drivery co to bude jejich první fáro [emoji23]

Tak doval s tím na čaj, my ti to zkritizujeme. Půjčíš mi svést pro porovnání nebo i já tobě. Mně taky sliboval Barbossa i Clint, že mi půjčí svést a zase hovno. Barbossa tlačil žrádlo a Clint byl z Oziho rozpálenej do běla. 

NN zadokolka speciálně pro policii Cr na tuzing srazy

Potom tedy nějak nechápu, proč chtějí kolegům předávat zkušenosti, když zbytek policajtů má předokolky, kde si o Simírových kličkách a kvílení gum na prostoru 5x5m mohou nechat jen pěkně zdát [emoji2]

Upraveno od Stringo

Petře ty brebto máš pravdu že jsem přijel celkem hladovej.

připomenout jsi se mohl tvoje chyba.

ale aspoň není z tebe řízek jako z Clinta;-)

• Autor

Už jenom čekám, až si mě Motos kuchne na talíři k večeři a vyplivne jenom pár chlupů :D

Fuj, starý maso i když dobře naklepaný  :kol-47:

Upraveno od Petrrr

Seš moc vybíravý

Počkáme až nasadí 19''. Jenom aby nám ho nesežrali muslimáci.

Clinte tak to přezuj na zimáky, hned budeš mít pohodlíčko a bělouš bude trochu lépe vypadat. :-D

No nevím, když si jitrnice i zimáky koupil 17". Teď ať nebrečí. Sejdeme se na ortopedii. 

Toho naděláte... Chcete machrovat se sportovním podvozkem a potom brečíte...

Upraveno od Stringo

Brečí tady jenom Clint a už objednává pružiny s tlumičema pro normální podvozek.:-) A 16" Plecháče.

Mě ten sportovní vyhovuje.

Já mám sportovní (tvrdostí, ne výškou, protože výškou je to SUV) podvozek už z výroby i na 15" .  :kol-28:

Jo všimnul jsem si že ten tvůj kinder vypadá na těch 15" kolech tak nějak až moc sportovně kozoidně.:-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.