Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Clinte kdyz nic jineho a o RAMa by ani neslo kdybych fakt vyhral mohl se kouknout na ten tvuj protazenej ksicht. Uz jen kvuli tomu kdybych vyhral. Ještě že taková šance rovná se té, že bych se stal českým prezidentem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Clinte, to se hluboce mýlíš. Já jsem patriot a velká konzerva. I když si to ti šmejdi nezaslouží. Pro mě férovost a čestné jednání je víc, než cokoliv jiného. A slovo chlapa je pro mě zákon. Nedodržení netoleruji. Editováno: 25. Září 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Psat nezaujate prispevky pokud ma clovek neco jiného nez Skodovku zde na foru nelze. Musi se psat jen to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Ty jsi obrovskej šťoural a reklamista. Všude totiž vidíš jen samá negativa a všechno by šlo udělat lépe. Kolikrát jde o úplné blbosti a kravinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) To je tady zase pusto....klasika při sobotě. Motosman určitě na Slapech griluje steaky a voskuje Feldu s manželkou, Pancho pulíruje karkulku, Petrrr skládá puzzle s Obamou a Ozi zjišťuje, proč se mu oloupal volant v nové oktávce. Doufáme s Ozim, že se jedná jen o vadný kus a nebude se to opakovat. No a Barbucha určitě stojí u kormidla jeho tankeru a podřízení drhnou palubu rejžákem. Stringo zcela určitě zkoumá mikroskopické trhliny v reaktorech. Rádius fotí Fábii obrácenou na střechu, aby viděl dobře kola. Jen Pawouk přemejšlí, jestli se mezi nás vyvrhely vrátit Editováno: 26. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Já do reaktoru nelezu [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Já ted nelestim. To az zítra. A budu modrou i červenou. A Ozimu se volant zatím neloupe. Volant ted budu resit ja. Jestli posit a nebo nový z trojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Posit, originalni reseni v puvodnim stavu casem nabira na hodnote. Pancho za chvili budou Vanoce, koupis mi taky trojkove RSo? Ja to pak udelam ochranku vozoveho parku az nas tady zahlti hnedoafricani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Jo a kdyz budes chtit vezmu velke kladivo a udelam ti placatej volant zadarmo. [emoji106] Na strelnici ti udelam alcantaru. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Já ted nelestim. To az zítra. A budu modrou i červenou. A Ozimu se volant zatím neloupe. Volant ted budu resit ja. Jestli posit a nebo nový z trojky. Jak neloupe, psal mi a posílal fotku, řeší to jako reklamaci Editováno: 26. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 To jsme my i když jsem četl, že problém se týkal předchozích TDI motorů (OII) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Je to blbost. 5 kontejnerech lodí udělá emise jako několik milionů aut. Je to jen populismus a hnusný politika . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 A volant co není kulatý tak nechci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Nejkulinkatejsi volant jako ma Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Pancho, to víme také, že je to blbost, jde o to poškodit koncern, nic víc...Jo a volant, jakej placatej? Já ho mám jen polokulatej A JE SUPÉÉÉR! Brácha už objednává podobnej polokulatej z FRka do Seata, taky s emu líbí a když se svezl v mé oktě, kulatej už nechce Kulatý je jenom kolo od trakaře Editováno: 26. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 A ty na aute nemas kulate kola? To se potom nesmis zlobit ze to drnca a ve vnitr vse drnci:)) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Nemám, jsou polokulaté, hlavně dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 nojo tak to sme doma:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Pancho, ty máš Oziho RSku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 A hele Stringo se probral z radioveho ozareni. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Jsi se probudil Stringo ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Je to blbost. 5 kontejnerech lodí udělá emise jako několik milionů aut. Je to jen populismus a hnusný politika .Máš pravdu je to hnusný ale na lodě mi nešahej. Nalož kontejnery na ty auta a máš z nich placky a přez moře je takhle nedostaneš.;-) Jinak lodní doprava je nejekologičtější a nejbezpečnější. Clinte už jsi se ptal v ŠA na ten podvozek co za to chtěj.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Neptal a nebudu, nemá to smysl, bych vyhodil peníze do luftu. Holt se budu kodrcat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Prodej 18";-) a máš to zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ty jsi obrovskej šťoural a reklamista. Všude totiž vidíš jen samá negativa a všechno by šlo udělat lépe. Kolikrát jde o úplné blbosti a kravinky....Ja jsem reklamista a pritom jsem nikdy nereklamoval drncici palubku, loupajici klacek s volantem a vrzajici spojkovej pedal. Ja vzdy reklamoval dulezite veci - treba ze nesly vyndat predni svetla a nebo sekajici sterace, pripadne sterace co jezdi na sucho. Vrzajici palubku jsem si opravil sam, s tim jit do servisu = vrzajici pote vse. Navic jsem si nikdy u zadneho auta nevsiml, ze mu mlati pas o sloupek. Co do reklamaci, tak si me prekonal uz 2x a Peetr 3x, Kokta je na tom na stejno. Vidim tedy jasny klesajici trend kvality.Do fabci jsem posadil pritelkyni a rikam, jdu do zazadu a ukazu ti neco. Prvni co bylo, ze me nevidi pres ty odlesky a na miste spolujezdce to same. Nejsem tedy sam. A pockej az ti front assist chytne cyklistu, to je pak pro gurmány. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky