Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tady chcipl pes. Resp dva psi. Koktuv a Radiusuv + emisni Clintuv dehet. [emoji1]

• Autor

Nebyl dneska čas se tady projevovat :)

To je tady zase pusto....klasika při sobotě. Motosman určitě na Slapech griluje steaky a voskuje Feldu s manželkou, Pancho pulíruje karkulku, Petrrr skládá puzzle s Obamou a Ozi zjišťuje, proč se mu oloupal volant v nové oktávce. Doufáme s Ozim, že se jedná jen o vadný kus a nebude se to opakovat. No a Barbucha určitě stojí u kormidla jeho tankeru a podřízení drhnou palubu rejžákem. Stringo zcela určitě zkoumá mikroskopické trhliny v reaktorech. Rádius fotí Fábii obrácenou na střechu, aby viděl dobře kola. Jen Pawouk přemejšlí, jestli se mezi nás vyvrhely vrátit :)

Nejsi daleko od pravdy, dneska mi tu mechanik lepil feldu a tak sem mu ukazal Fabii 3, nema smysl to tu rozepisovat, ale byl kritictejsi vic nez ja. A samozrejme jsme Fabcu proklepli i zespoda. Odchazel se slovama, svoji Fabii 1 budu drzet pri zivote co to pujde. A byl hodne rozcarovanej a zklamanej. Ptal se i na motor a jak videl Made in Turkye, tak brecel. Na odlesky nadaval tez, aniz bych neco rikal.

Ukazal si mu Hjundaje? Asi ne, zo by si pak sel prostrelit palici. [emoji23]

Toho videl minule a taky si ho projel, byl nadsenej.

• Autor

Hnůje mu prostřelíme na srazu my, ukáže se, jak dělají kvalitní plechařinu :D

S tímto Souhlasím. A potom ať si jde stěžovat na jejich fórum.

Sice taky kritizuji Skodovku, ne ze ne, ale objektivne a nejledam chyby za kazdou cenu abych fokazoval jak je Skoda spatna.

Petře, nové Škodovky ani nemusíš prozkoumávat, ona to ukazuje sama [emoji2]

Jo to je pravda. Ale dneska všechno stoji za nic. Všechno je vyrobeno tak aby si si musel koupit za dva roky nové. Sem tady na fóru že mám rád škodovky a tu partu. Ale co se tady furt poslední dobou řeši. A ještě schválně hledá co nejvíc . Jo každý má to svoje. Ale tak si půjdu vychvalovat to své auto na fórum k tomu určeného. To je prostě Můj názor. Když budu chtít najdu na každém autě chyb jak mravenců. A ještě Můj názor. Kde byli Korejci když škodovka udělala první auto. Všechno co vyrobí je kopie. To samé Čína. Dokážou udělat Velké věci. Třeba tři soutěsky. Ale technologie který byli z Ameriky .nebo jejich nejrychlejší vlak. Technologie z Francie. Dokážou cokoliv. Ale není nikdy nic vlastního. To samé auta. Ale to sem odbočil. Jen mne štve ta stále hledání chyb. Každý ví jak to je. Pokud nemám rád škodovky a vadi mi. Ok nebudu mit škodovku. Asi to udělám jak Ozi. Protoze tady to začíná bejt furt jen kecy co je špatné. A to je nuda. Český národ ze nezapře. Jen kecat a stěžovat si. . Myslím že stejné za nějakou dobu budeme mit jiné starosti než auta. .

Ja uz se na tu dobu pripravuji. Prave jsem dolestil - auto to nebylo s muj ocas taky ne.

Pancho - nejak na tebe z Ozziho auta asi preskocil nejakej Ozzibundus ci co. Ano nic se nema prehanet a s tim souhlasim. I s tim ostatnim. Tys mel vzdy na auta stesti, nic se ti nesere tak se nemas cim chlubit. Ono taky kolik s tema autama s kazdym z nich najedes. 5tis km? Ja pres 20 s jednim autem. Pokud se treba zacina rozpadat radicka po 30tis a nejedna se jen Rapida nevim proc bych se zde nemohl pochlubit na foru, ale jak jsem psal, nic se nema prehanet a abych chodil kolem auta s lupou a hledal za kazdou cenu u noveho auta mouchy, navic nekdy uz trochu zcestne to ne, to s tebou musim souhlasit.

Ja snad popremyslim kdo z rodiny ci znamych ma Hnojdaje, vemu si den volno prolezu ho a udela Radiusovi tolik fotek a komentaru, ze toho sveho z brekotem pujde strcit ze skaly. Ja pak pujdu s nim a jeste mu pomuzu. [emoji12] I kdyz Radius ma obcas pravdu 1 pripad z 10, musis ho brat s rezervou. On jako pesimista asi umre driv jak my, mej s nim tedy ztrpeni. [emoji1]

Upraveno od Petrrr

Petrr. V něčem nemas pravdu. Ze sem mel vždycky štěstí na auta. A že moc moc km nenajedu. Třeba s cenou rs sem mel problém takový ze sem nakonec koupil modrý. A ty km. Tankuji v průměru 4 krát plnou nádrž do měsíce.. nejezdím za rok 20 az 30 tisíc. Dokázal sem 40 když sem jezdil s Leonem. Proto i ted na zimu koupím tu naftu zase. Ale je pravda ze sem nikdy neměl nové auto. Chápu že nasere když se třeba v 3t km oloupeme volant. To by mne také štvalo. Znáš mne. Proto bych snad nové auto ani nechtěl. Proste takovo je doba. A kvalita v dnešní době není žádoucí. Podivej se jen na potraviny. Ale nebudu na autě za každou cenu hledát co je špatné. A furt to řešit.

Upraveno od PANCHO

• Autor

Pancho, musím s tebou souhlasit. V podstatě už tohle říkám tady na foru nějaký ten pátek a pár jedinců se kvůli tomu i naštvalo. Dovolil jsem si říct, že ta Škodovka není zas tak špatná a že mám Škodovky rád. jak jinak to vysvětlit, než si znovu koupit Škodovku i po těch neskutečných trablích a vyhozených penězích. Však víte, co jsem si užil s OII FL a to si tady nikdo nevyzkoušel a přesto nadávají. Já bych tu měl nadávat a posílat Škodovku do horoucích pekel....to bych měl já ze všech nejvíce.

Ale to auto mi prostě sedí, vyhovuje, na ovládání auta jsem zvyklej a všechno je tam kde má být. Dobře se mi v něm sedí, mám dost místa. Že holt někdy něco nefunguje, to je u všech aut, více či méne, záleží na štěstí na kus.

Ano Rádius nedělá nic jiného, než prolejzá auto každej den několik hodin s foťákem a hledá špatné mravence....

• Autor

Tabulka postižených motorů zde. Jedná se především o starší varianty TDI, které se ovšem montují stále do některých vozidel. No, můj už šlape podle nových pravidel....takže ten mazanej motor nemám :)

post-32269-0-59664500-1443432370_thumb.j

Si jen myslis, cas nam jeste ukaze. Nejdriv se to taky melo tykat jen USA.

Ještě že mě se to taky netýká [emoji6]

• Autor

No nemysli si, že TSI nečouděj :D Možná víc jak TDI :D  Se podivej na výfuky

To je u tech co maji radi olejicek

Se hádejte. Já jsem nadšenej z feldy. Nádherný retro. Cesta na Slapy byla pro mě radost. Fakt už jsem si jízdu tak dlouho neužil. Asi jí mamině seberu. :-)

• Autor

Koupíme si všichni Felicie, to je nápad!!!  Ušetříme a užijeme si jízdu plně manuálním automobilem :)...bez Hravcomatů a asistentů :)

jeden z mála důvodu, proč bych takový auto už nechtěl. docela kurna rozdíl mít O2 vs felina....

• Autor

To se tobě stát nemůže, do tebe bouraj jenom zezadu :D :D

Upraveno od Clint

píšeš nesmysly.

• Autor

I ty brebto :D

No to je ta dan za retro. Jinak kdo za to mohl. Podivam se jeste jednou. Dnes jsem si v Praze tech Prazskej pepiku troubivejch uzil dost. No priste hazim hrebiky z okna. A modelova situace na R6 nedavno zde resici. Jedu 140 tempo pohoda v pravem. Jedu rychleji nez to auto predemnou tedy mrknu do zrcatek a nekde v dali O2 v myslivci. Uz jsem temer za urovni predjizdejiciho a v tom vydim O2 nalepenou na mem zadku mohl se ublikat a v zrcatku jsem videl jak rozhazuje rukama a picuje plesoun jeden. No vzhledem k jeho chovani jsem se samozrejme nesnazil zrychlovat a v poklidu dokoncil zarazeni zpet do praveho. Kdyz me mijel ( mel jsem plne auto, rodina + tchyne tchan) tak jeste neco ukazoval. Normalne jsem klidny clovek ale tentokrat me vytocil ze kdybych jel sam tak ho z toho auta pak nekde vytahnu a ze zkurvenyho Prazaka bych udelal 2 maly Kladnaky.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.