Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

jirko jaky máš modelovy rok? motor máš 2.0 TDI CR 130kw  CFGB?tahle volba tam je tak by to chtělo zkusit na místě, bohužel cc nemam k dispozici

mrknu na to alespon v offlinu, je možný na to denní svícení tam máš zvlášt jednotku :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

to víš, s tím centrálem mě to tak nevyšlo :D radius je duslednej :D

ne fakt to nebyl umysl, :)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jinak dejchánek se nám vyvedl, škoda pár chlapů, co se jim nehodil termín....Fotky asi nebudou, nevím, že by někdo fotil :)

S radiusem je fakt prdel, doufám, že příště dorazí a přiveze nové závady, poruchy a reklamace a hlavně ty, týkající se klepajícího držáku na předním skle :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

A hoši, zkontrolujte si motory - nejenom Radius měl nezvanou návštěvu. Mám tam stopy od bláta. Podezřívám tu bílou kočku, jak tam pobíhala kolem parkoviště. :kol-29:

žádnýho vetřelce jsem tam neměl; kolem plechu pod motorem se nemá jak dostat ;) A z boku tam taky není tolik místa  :kol-31:

Vloženo

ty grázle :D :D  On to udělal schválně :D

To mu nedarujem. Clinte, co mu příště provedem? :D  Jen mám obavu, že až to bude dávat dohromady, aby nám z toho neudělal vánoční stromeček. :p

• Pozitivní 2
Vloženo

nefotili jste, jo ? Taky vlastně co fotit, že jo. Pár špinavých aut na parkovišti nebo stejný množství hladových chlapů v hospodě, to je fakt zbytečný    :D

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

no clint si dal uho s klobásou, ozi se tam rval 4 řízky to samý motosman :D

jirko my jsme čekali na tebe, až nás přijedeš vyfotit :D

Vloženo

Nefotili jsme, protože nám Marek všem sežral večeři  :kol-28:  kluky vylákal ven, aby se šli podívat co jim nakódoval a zbytek mezitím Radius bavil svými sepsanými závadami. No a Marek mezitím všechno popapal. A fotit prázdný talíře je fakt ujetý  :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

jo!  :kol-28:

jediná fotka z cesty do Krušovic; jel jsem za pawoukem, který si chtěl zřejmě vypálit žárovku a mohl to následně svézt na provedené úpravy na autě...  :kol-31:  A o kolegialitě oslňováním mlhovkou ani nemluvím  :kol-46:

post-36409-0-72684800-1390133529_thumb.j

Editováno: , autor: Honza9007
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...