Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

jirko jaky máš modelovy rok? motor máš 2.0 TDI CR 130kw  CFGB?tahle volba tam je tak by to chtělo zkusit na místě, bohužel cc nemam k dispozici

mrknu na to alespon v offlinu, je možný na to denní svícení tam máš zvlášt jednotku :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak dejchánek se nám vyvedl, škoda pár chlapů, co se jim nehodil termín....Fotky asi nebudou, nevím, že by někdo fotil :)

S radiusem je fakt prdel, doufám, že příště dorazí a přiveze nové závady, poruchy a reklamace a hlavně ty, týkající se klepajícího držáku na předním skle :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

A hoši, zkontrolujte si motory - nejenom Radius měl nezvanou návštěvu. Mám tam stopy od bláta. Podezřívám tu bílou kočku, jak tam pobíhala kolem parkoviště. :kol-29:

žádnýho vetřelce jsem tam neměl; kolem plechu pod motorem se nemá jak dostat ;) A z boku tam taky není tolik místa  :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Nefotili jsme, protože nám Marek všem sežral večeři  :kol-28:  kluky vylákal ven, aby se šli podívat co jim nakódoval a zbytek mezitím Radius bavil svými sepsanými závadami. No a Marek mezitím všechno popapal. A fotit prázdný talíře je fakt ujetý  :kol-28:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

jo!  :kol-28:

jediná fotka z cesty do Krušovic; jel jsem za pawoukem, který si chtěl zřejmě vypálit žárovku a mohl to následně svézt na provedené úpravy na autě...  :kol-31:  A o kolegialitě oslňováním mlhovkou ani nemluvím  :kol-46:

post-36409-0-72684800-1390133529_thumb.j

Editováno: , autor: Honza9007
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...