PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Takový záda nemam. Ale Plzeň. Tam jezdím. Byl sem tam ten čtvrtek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Takový záda nemam. Ale Plzeň. Tam jezdím. Byl sem tam ten čtvrtek.Manželka říkala, že má návštěvu [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 A má dceru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Pokud jo tak možnost tu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 http://skoda-recallactions.skoda-auto.com/cs-cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 A má dceru?Jestli je to reakce a otázka ke mě, tak jo, máme 2 dcerky, ale ty jsou na tebe ještě moooooc mladé,... ročníky 2011 a 2013 předpokládám nevyhledáváš ne [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ty jsou tedy pro Petrrra On si počká 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 No když se podívám na Stringa tak to čekání se asi nevyplatí. Jeho ženu jsem neviděl, ta by to mohla ještě zachránit, protože jaká matka, taková katka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Já sem ti myslel. Ze jezdím do Plzeň. Matka a dcera. A jim je 43 a 22. Tak to asi nebude ona . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Já sem ti myslel. Ze jezdím do Plzeň. Matka a dcera. A jim je 43 a 22. Tak to asi nebude ona .Tak to jedině, jestli u nás nebyla tchýně to by věkově seděli, akorát tedy buď jsi přehlédl jednu následující generaci, nebo jsem byl s prckama zrovna na hřišti [emoji2] [emoji2] [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak 43 by se ještě dalo, pokud je tam nějaká zachovalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Petře, no právě................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jako to právě je. Myslím že by ste neřekli ne.a ta dcera. No prostě . Co mám vyprávět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 A kolikrát je i starší lepší a má lepší postavu než nějaka 20. Ste ještě mladý. Znáte prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Já znám prd, páč jsem už ženatej 6 let a před tím 6 let zadanej stejnou paní. Tedy já už jsem ztracenej a dávno nevím jak se na jinou lopatu sedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jáák dělal? Co dělal? Ona dělala! Co jsem měl dělat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 [emoji2] jo to je přesně řečeno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Petrrr bude muset k Panchovi do učení, on mu ukáže, jak se na lopatu správně sedá. Ukáže mu nějaké triky, jak je balí, pak i něco z akce, nějaké ty japonské polohy a jak se ty gejšy nejrychleji dělají 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 A pak půjde ke mě a já mu spočítám, co ho to bude stát. Rozvod, alíky atd. atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak toho se nebojím. Většinou mne znají jako Daniel. A sem z prahy. . Ve svazku sem a jen budu z RSem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Však ty v tom umíš chodit, ale co Petrrr.[emoji16] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Petrrr si přistřihne trochu fousy, vytrhá květáky, oholí záda, vykoupe, vezme si čistou košili a hned z něj bude štramák....a může nastoupit první lekci, Pancho mu prodá nějaké ty učebnice správné konverzace s holkama a návody, jak se balí máma a s ní i jejich dcery Pancho říkal, že základem všeho je oholenej fógl s čerevnou mašlí Editováno: 6. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Není nad názornou ukázku, teorie je k ničemu, praxe dá mnohem víc [emoji2] [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky