Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A má dceru?

Jestli je to reakce a otázka ke mě, tak jo, máme 2 dcerky, ale ty jsou na tebe ještě moooooc mladé,... ročníky 2011 a 2013 předpokládám nevyhledáváš ne [emoji6]
Vloženo

No když se podívám na Stringa tak to čekání se asi nevyplatí. Jeho ženu jsem neviděl, ta by to mohla ještě zachránit, protože jaká matka, taková katka. 

Vloženo

Já sem ti myslel. Ze jezdím do Plzeň. Matka a dcera. A jim je 43 a 22. Tak to asi nebude ona .

Tak to jedině, jestli u nás nebyla tchýně to by věkově seděli, akorát tedy buď jsi přehlédl jednu následující generaci, nebo jsem byl s prckama zrovna na hřišti [emoji2] [emoji2] [emoji2]
  • Pozitivní 1
Vloženo

Já znám prd, páč jsem už ženatej 6 let a před tím 6 let zadanej stejnou paní. Tedy já už jsem ztracenej a dávno nevím jak se na jinou lopatu sedá. 

Vloženo

Petrrr bude muset k Panchovi do učení, on mu ukáže, jak se na lopatu správně sedá. Ukáže mu nějaké triky, jak je balí, pak i něco z akce, nějaké ty japonské polohy a jak se ty gejšy nejrychleji dělají ;)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Petrrr si přistřihne trochu fousy, vytrhá květáky, oholí záda, vykoupe, vezme si čistou košili a hned z něj bude štramák....a může nastoupit první lekci, Pancho mu prodá nějaké ty učebnice správné konverzace s holkama a návody, jak se balí máma a s ní i jejich dcery ;) Pancho říkal, že základem všeho je oholenej fógl s čerevnou mašlí ;)

Editováno: , autor: Clint
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...