Radius Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 No, já musím mít třeba světla nastavena na pulce mezi 0 a jedničkou protože jinak na mě blikají. Přitom mám obě světla seštelovaná ( resp. bych měl, po přečtení článku si s machry AS nejsem jistej)To musi byt nekde neco spatne. Mas asi hodne znamejch . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) No neřekli v podstatě nic konkrétního... Jinak k těm LED, vzpomeňte si na Seata, kde použili low-costové LEDky a svítí to na hovno, to bi-xeny na oktávce svítí lépe. Navíc další problém je, že u LED technologie v případě závady (odejde třeba jediná LEDka v té sadě na reflektoru) měníte celej reflektor....(na to mě upozorňoval prodejce Seata, že to není žádná láce) Editováno: 8. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Nám se ještě nestalo, že by LEDky nevydržely. To spíš prasknul plast na světlech. Cena světla 85tis. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 No jsou to hrozné ceny, o tom žádná... Podle mě je dnes nejlepší volbou opravdu Bi-xenon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 No jistě!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Poměr cena výkon. Vyjímečně souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Každá fičura něco stojí, dokud je to v záruce, potom ok, ale co potom že? To je to samé jako ty adaptivní tlumiče, ani nechci vědět, kolik stojej....a že výměna třeba po 150tis už někdy bývá. Kamarád u Renaulta němel na tlumiče (normální), tak jezdil bez nich Byla to sranda v zatáčkách a po projetí díry.... Editováno: 8. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 sebevrah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Jo viděl jsem ho tehdy jet, skákal po silnici jak pumlíč a po projetí zatáčkou se ještě půl minuty nakláněl ze strany na stranu Editováno: 8. Říjen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 U Leona ty ledky málo nesvítí, bixenon byl dobrej před 10 lety, ne teď. Že světlo stojí 100000kc a co, stejně je potřeba si Dát havarijní na 1% či 1000kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Koktu neberte moc vážně, ještě nedávno psal, jak LEDky u Seata svítí na hovno ve srovnání s Audi a te´d, co bude jezdit Seatem, najednou svítí dobře :D Koho chleba jíš, toho píseň zpívej Editováno: 8. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Neříkám že svítí jak u audi, ale špatně taky ne. Vyzkoušej a uvidíš. Poměr cena výkon not bád. Editováno: 8. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 No neřekli v podstatě nic konkrétního... Jinak k těm LED, vzpomeňte si na Seata, kde použili low-costové LEDky a svítí to na hovno, to bi-xeny na oktávce svítí lépe. Navíc další problém je, že u LED technologie v případě závady (odejde třeba jediná LEDka v té sadě na reflektoru) měníte celej reflektor....(na to mě upozorňoval prodejce Seata, že to není žádná láce) A proto je mas v zadu na aute ze .Obecne, Ledky maji zivotnost cca 20 let, stejne jako napriklad procesory, porad se jedna o kremik. Zivotnost negativne ovlivnuje vysoka provozni teplota. Naopak teplota absolutni nuly ledkam, procesorům, obecne kremiku prospívá. Co dale ledce neprospiva, tak jsou vykyvy napeti a pokud se budeme bavit o slaboproudu (jako ze se bavime), tak je presnejsi vyraz zvlneni. Co dale Ledkam vadi, tak je frekvence napeti. Pokud do Ledky budu trvale rvat po dobu jednoho roku 12V, tak za rok bude svitit o 50% min a za 2 roky z ni bude bodovka, za 3 roky jen plaminek na kremiku (kdo kdy videl, tak to neni hezky pohled). Napeti musi mit urcitou frekvenci. No a nemusim snad psat o podpeti a prepeti, a o konstantnim proudu. Proste ledka si neco zada a zvladnout to dlouhodobe, neni prdel. Kor v dobach kdy se setri na vsem. Staci se podivat na Passaty B6, kazdymu druhymu zadni kruhove svitilny zlobi. Budto poblikavaji a nebo nesviti cele bloky. Videl jsem to uz i u Golfu (take s kruhov. svetly). Každá fičura něco stojí, dokud je to v záruce, potom ok, ale co potom že? To je to samé jako ty adaptivní tlumiče, ani nechci vědět, kolik stojej....a že výměna třeba po 150tis už někdy bývá. Kamarád u Renaulta němel na tlumiče (normální), tak jezdil bez nich Byla to sranda v zatáčkách a po projetí díry.... Si ani nerikal zes mel nekdy Renaulta, jsi same prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Rendla nikdy Neměl a mít nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Jo to jsem četl taky, že za deště a při silném sněžení ty LED světla jsou horší jak xenon... To je jako s mlhovkama, kdo potom tam dá LEDky místo klasiky a diví se že v mlze má před autem bílou stěnu...A vis o cem ty mlhovky jsou? Zase o barve, dej si tam zlutou ledku a je to uplne to same. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Koho píseň jíš toho chleba zpívej. To pro mě neplatí. Pokud na Škodě je něco v prdeli a je to šunt, tak to řeknu a je mi jedno jestli vlastním nebo ne. Takovej u mě platí zákon, Law and Older. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 A ze ja si dovolil neco napsat o Fabce, to byl hned ohen na strese a Skodu vlastnim. Mimochodem me Fabca pekne vypekla. Zapomnel jsem minuly tyden vytahnout okna, tak rikam zatahnu dalkacem. Vylezu z auta a prt. Tak rikam nj vlastně. Tak zatahnu klíčem! Kouknu na kliku a? Zamek nikde. Bral jsem za tu krytku, ale nesla. Tak bud je potreba grif a nebo zamek neni!!! To potes koste. Co kdyz se mi rozbije dalka? A jsem daleko od druheho klice? Pridavam na seznam k FA, zadnimu steraci a kontrole tlaku pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Jo to jsem četl taky, že za deště a při silném sněžení ty LED světla jsou horší jak xenon... To je jako s mlhovkama, kdo potom tam dá LEDky místo klasiky a diví se že v mlze má před autem bílou stěnu...Je to stejny princip, jako kdyz vezmes cerveny laser (ktery dokaze zapalit sirku, propalit balonek) a zasvitis s nim na cerveny balonek.Co se stane? Nic. Balonek se rozzari. Posvitis na cernej balonek a rup. Na bilej, rup o chvili dele (neabsorbuje jako cerna, vice odrazi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Kde je clanek o 1.2 TSi? Hsem ho hledal a nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Motor 1.2tsi 66 a 77kw Nebo tak nějak zní to téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) citace z Novinek o Hiluxu: Výdrž a nenáročnost teroristy oblíbené Toyoty Hilux demonstrovala britská BBC už v roce 2006. Produkce motoristického pořadu Top Gear pořídila za 1500 dolarů (přes 36 tisíc korun) 18 let starý model, který měl najeto přes 300 tisíc kilometrů, a podrobila ho zátěžovému testu. Redaktoři s japonským pick-upem kromě jiného nabourali do stromu, na pět hodin ho potopili na dno oceánu, zapálili jej, nechali srazit s karavanem i demoliční koulí a nakonec jej postavili na 70 metrů vysoký dům, který nechali strhnout. Když po tom všem hilux pomocí lžíce bagru vylovili z trosek, opravili ho jen se základním nářadím a bez použití jediného náhradního dílu. To je panečku autíčko : : Je pravda že i v tom Thajsku je to dost oblíbené auto. Ale pak mě docela zarazilo kde na to lidi tam berou.. Editováno: 8. Říjen 2015, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 http://www.autoforum.cz/tuning/skoda-octavia-rs-dostala-vyfuk-remus-zni-jako-special-wrc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) trapárna, zní to jak wartburg. hold malo valcu a malej objem. ještě to prdění od DSG Editováno: 8. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 tak to si ho nikdy neslysel,to zni uplne jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) slyšel, od Michala jeho edici Golfa, má tam taky vejfuk.. bylo to tichý a o ničem. za to RS4 s 8 válci od Jury ze Slovenska, krásně zněla Editováno: 8. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky