Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Co?, kdyby všichni tady začali prodávat Škodovky, ty střepy jo?. taky bych se nedivil. Koktův bratr si koupil Kupru a Kota z toho má neklidné spaní a když tak vlhké sny. prý je to auto z říše snů. Prý je to nejlepší koncernový kočár a k dispozici je na prodej Koktovo O3 s vysokootáčkovým motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ten soft co zfalšuje emise, spotřebu, stk i vrzání v autě. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Tak to bych ho bral všema deseti, stačil by mi upgrade proti vrzání v autě a a soft na eliminaci reklamací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Jó tehdá se dělala kvalita. Majitel bude mít radost. Auto bez koroze. http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=383933&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Protože to bylo v bahně bez přístupu kyslíku, tak že to co vy tupci? Jasánek ? Nikdo neví? NEKORODUJE VOLE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Půjdu se na ní kouknouz do aaaaček. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 To víš že jo, určitě bude mít i komplet vyplněnou servisní knížku v AS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Clintovy saně , to už snad drakulovy Saně jménem Duster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Tak to Romů rybáři musí majitel té Šáde pěkně poděkovat [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Tak už jsou to všechny diesely. http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/vw-vyvinul-vice-podvodnych-programu-mohou-byt-i-v-novych-skodovkach-1237863 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Clintovy saně , to už snad drakulovy Saně jménem Duster.Nivu sem mel a je jak tam pišou. Na silnici hrozny. Ale v terénu . Vyjela všechno a vydržela vše. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) cuprička jezdí moc pěkně, doufám že to tak i bude. Hlavně jak to krásně jede do 7000 otáček, z toho by klinta kleplo a ještě když to bylo nové včera 230km/h tam je hned, víc sem to nezkoušel, nebyl prostor. A jednička, dvojka, trojka a čtyřka je fakt pekelná... na čtyřku to pohrabovalo i na mokru, ale ten diferák docela toho dost vezme. Kdo koupil O3 RS, tak je asi bohatej Editováno: 20. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Jojo Cupra je super, ale já už se závoděním přestal, spíš koukám na spotřebu a pohodlí. Akorát to pohodlí si teď tedy moc neužívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Jaký závodění, píšeš bludy. S nikým nezávodim, krouham zatáčky, horizonty či serpentyni, protože mě to prostě baví. Někdo zase pěstuje marihuanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Clint ted jezdi se sluchatky ze strelnice. [emoji1] A jak je spokojenej. Skoda, Simply the best. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 https://www.stream.cz/autobazar/10007789-nakup-prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 cuprička jezdí moc pěkně, doufám že to tak i bude. Hlavně jak to krásně jede do 7000 otáček, z toho by klinta kleplo a ještě když to bylo nové včera 230km/h tam je hned, víc sem to nezkoušel, nebyl prostor. A jednička, dvojka, trojka a čtyřka je fakt pekelná... na čtyřku to pohrabovalo i na mokru, ale ten diferák docela toho dost vezme. Kdo koupil O3 RS, tak je asi bohatej Jako z venku moc pěkne auto,s interierem už je to horši,ale ta palubni deska se nezlob je fakt tragedie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Jo taky se mi nelibi, ale cert vem palubovku, na tu to nejezdi. Navic vrzou vsechny stejne, Clint vi vo co go [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Bráchovi nevrže nic. Koupím Leona Fr v myslivci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) V benzínu, 1,4 110kW, to mi stačí :-) Zejtra ho objednám Editováno: 20. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 No jo trn ti ale nebude jezdit za 4.5 litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Kokto to je tvoje Cupra? Jako já v ní seděl a líbí se mi i interiér, je to jiné než ve Škodovce, ale ošklivé to není v žádném případě. Vrzat bude všechno stejně, je to stejný výrobní postup jak v celém koncernu, řada technologií je naprosto stejná. Navíc je to neokoukané oproti RSku kterých jezdí fakt mraky... Za mě bych ji bral všemi deseti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Jako z venku moc pěkne auto,s interierem už je to horši,ale ta palubni deska se nezlob je fakt tragedie. a oktavie rs vypadá jak ve vnitř?. Tohle má alespon hezčí tapece, více pošité tou kůží. Kombinace alcantary a kolem bíly okraj, vypadá to zajímavě. viděl si to auto v reálu? na fotce ta palubovka vypadá hůře, ale v realu je uplně suprová a nemužu ji nic vytknout. Zatím nic nevrže, čas ale ukáže. Jediné co mě přišlo tvrdé, je loketní opěrka, ta tam stojí fakt za hovno! pak to nafotím zrcadlovkou až si ji vezmu na dyl. Editováno: 20. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ono to s tim vrzáním není až tak pravda, především vržou diesly, neustálé vibrace od motoru se podepíšou na tichosti interiéru. Když to teď shrnu, tak oba diesly co jsem měl, byly totálně rozvrzané, ale všechny benzíny byly ok. Pak samozřejmě záleží na kusu a jak se auto používá, pokud skáče denně po Praze, tak je to jasné už předem. Petrrr: ty jsi věčnej kritik, ale jak jsem psal, měřili jsme to s bráchou, jeli jsme stejné trasy, stejně rychle a on měl o 0,6 litru větší spotřebu, než já s dieslem. Což je zase luxusní. Nyní má dlouhodobou 6,3/100 a jezdíí stejné dálnice astejně rychle jako já, pač bydlíme ve stejném městě a děláme oba na letišti. Takže ta 1,4 je myslím na spotřebu dobrá....a ani nemá řetěz, což je plus. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) @stringo: ne brácha sháněl auto a chtěl oktavii RS v TSI. tak sem říkal, vem si cupru v kombajnu, je levnější a o dost lepší. Tak dal na mě, protože se v tom moc nevyzná ani. Myslel si jako tupá ovce, že škodovka je nejlepší a pak když sem mu poslal pár fotek z netu, tak říkal že to vypadá o dost lépe. Hold seat cupra je nad škodovkou, pár věcí si přebírá i z audi S3. Je to neskutečná raketa a on to ani neumí využít, moc jezdit neumí třeba ho to naučím. Editováno: 20. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky