Clint Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 (editace) Přesně tak To si raději koupím novej kvér :-) Editováno: 21. Říjen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Tak, u nej mas vetsi jistotu ze se ti nerozpadne a vzdy ho dobre prodas pokud zvolis dobre. A nebo muzes mamzelce koupit kabelku od Luise Vittona. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Motosi ted vidim, ze na Slapech vam tam litaji auta primo na hladinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 ty jsi wůl Petře... ale musel to valit dost rychle, když odsunul betonovej kvádr o 3 metry... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Chlapáci, v pátek se sejdeme v Krušárně Nezapomeňte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 (editace) Stringo: Cupra v hatchi je hezká, ale na hovno pro rodinu. Kufr to nemá prakticky žádnej. To je tak pro Koktu na blbnutí a na vytahování před holkama u hradecké dětské diskotéky Ani čokla tam nenacpe, jedině na stojáka...nebo v hrnci na česneku Kdo to myslí s rodinou vážně, musí mít alespoň 500 litrů vzadu a TDI pro nízkou spotřebu, aby zbylo dětem na Lego Editováno: 21. Říjen 2015, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Nemyslete si, že tu vyzdvihuji teď TDI, po pravdě pocitově bych raději jezdil s TSI Ale té naftě prostě tu nízkou spotřebu nelze vytknout. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Opět špatně. Na lego od Shellu jedině benzín.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 (editace) psa sem narval i do pola a bez problému myslel sem to tak, že pro klinta je malej kufr i v oktávce ale vždycky když sem ho viděl, tak měl kufr prázdnej možná ty se vytahuješ, já si užívám zatáčky a když není místo, tak se nandá rakev Editováno: 21. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 clinte, omyl. Až ti odejde DPF, tak pak uvidíš jak Ti zbude na lego. Dnes už s vykuchaným DPF na emisích legálně neprojdeš. Ale je fakt, že tobě asi vydrží o něco déle. Tedy za 5 let ušetříš 50tis na pohonných hmotách a rázem dáš 30 za nový DPF. 10 za nový EGR atd. a to se vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Vcera jsem svistel k Bulovce a jela tramvaj, tak jsem nemohl po kolejich, ale po koskach. No ty kraso Jaro, tankodrom. Zpomalil jsem na 40cet a ani to nepomohlo. Od ty doby na nerovnostech zaclo neco nekde lehce vrzat. Proto ja jezdil zadem, v Oktavce jsem tam taky neco vykloktal a pak to taky vrzalo. Zabiram si tedy skoleni od Clinta , jakozto mistra v oboru pazvuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 No a dnes me malem vylestil blatnik nakladacek od technickych sluzeb. Strhnul jsem to do protismeru (kde stalo auto, takze me skripnul), zabrzdil a on to ubrzdil tak max centimetry od predniho blatniku. Popojel sem, hodil blikacky, on predeme, taky blikacky a v tu ranu Praha stala. Prohlidnul jsem auto, nikde nic (snad). On vybehnul, omlouval se atd... rikam nic, jedem. Slusnejch lidi je dnes malo, to se ceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Zitra tedy 17:00 Krusovice, bez Peetra prezouvaka s pantoflema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 HUNTER CREAK - Clintovo druhé jméno, resp. třetí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Já nemít na výběr jako ty, co přezouváš týdně dle aktuálního počasí. Já jsem na přezutí objednanej už 14 dní. navíc jestli sis nepovšimnul, tak tady už byl sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Vy si z toho děláte prdel, ale ona je to částečně pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 http://www.auto.cz/volkswagen-zastavil-v-evropske-unii-prodej-novych-aut-s-motory-ea-189-8 Tak 1,6 dehet dostane hardware a vyšší nebo nižší obsahy dostanou jen software Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 (editace) Sem tak procházel ty značky aut a do půl mega se v podstatě nové dobré auto se slušnou výbavou a solidním motorem nekoupí.....Vždycky je to o nějakém kompromisu. Pokud člověk chce solidní motor, kufr a výbavu, je na 700-800. Editováno: 22. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 a koukal ses na rapida ? To je chyba, že ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 však jediné auto co splnuje tohle, je cupra v kombi. Stála 550k bez dph.... metalíza, winter paket, záruka 5let, zadní airbagy, parkovací senzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Nás ovšem nezajímají tvoje ceny bez DPH, mně nikdo auto bez DPH neprodá. Tedy 660 a to už není 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 tak si to snad umíš vynásobit ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 (editace) Já nemít na výběr jako ty, co přezouváš týdně dle aktuálního počasí. Já jsem na přezutí objednanej už 14 dní. navíc jestli sis nepovšimnul, tak tady už byl sníh.Ja jdu pristi tyden a ted jsem objednany 14 dni (gakze budu celkem 3 tydny), proste musis koukat na predpoved. Ale ne na tv, ale na pořádnou. A 1x snih? To se neposeru. Bud pojedu busem a nebo dle stavu silnic autem. V rezerve je i tzv. Sick day. Editováno: 22. Říjen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 http://www.auto.cz/dieselgate-odpovidame-vase-dotazy-89524 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Stale dokola, ja se v aute svezu a hned vim, ze jsou limity spotreby a cele to jejich mereni k hovnu. Ostatni na to potrebuji roky a testovani v laboratori. Me je fakt skoda pro tenhle svet. http://www.auto.cz/a-tady-volkswagen-neni-dieselgate-sam-dokazal-adac-89371 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky