Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mototechna byla ještě solidní podnik, nikomu nic neslibovala, lidi si sami nosili spacáky a přespávali celou noc ve frontě s vizí nového Favorita :) 

Vloženo

Před tím jsi neměl ani jistotu barvy, lidi brali co bylo a byli rádi. Otec chtěl červenou Dacii a nakonec byl rád za bílou, navíc poslední v ČSSR, pak začali vozit ty nové se čtyřmi světly, co měly už všechny díly rumunské a sežrané byly za 5 let.

Vloženo

No jo no, za to dnes ti auto po 4 letech a 100tis zere tolik oleje, ze nekteri to donuti koupit nove auto, to pak po roce donuti prodat kostitrasi vlastnosti aby dotycny o5 koupil nove . [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Normální lidí v noci spí aby ráno mohli jít vydělávat, ne jako ty,že v noci vyděláváš spánkem,abys mohl přes den chodit po show-rooomech [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Dneska jsem se na hovno vyspal, zapomněl jsem doma pracovní potřeby a tak jsem si musel dát pod hlavu svetr :(

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Nevím čím to ale Fávo je horký zboží, lidi volaj jak vzteklý asi se o to i poperou. Kýž by měl Clint takové štěstí ale prostě tady je vidět kvalitní české vozítko!

Editováno: , autor: Hurikan88
  • Pozitivní 1
Vloženo

jasná věc, poctivá technika bez asistenčních a jiných elektronických píčovin. Jedinej asistent v tom autě může být tvoje manželka

Vloženo (editace)

Nevím čím to ale Fávo je horký zboží, lidi volaj jak vzteklý asi se o to i poperou. Kýž by měl Clint takové štěstí ale prostě tady je vidět kvalitní české vozítko!

Ne, tady je vidět, že je skoro zadarmo :D

Kdybych dal svoje auto za deset tisíc, tak by se lidi venku i stříleli :D

• Pozitivní 1
Vloženo

To jo, Octávie v TDI = českej sen.  Ovšem Favorit bez technické za 5tis už je trochu něco jiného. Jestli nás Huri nelakuje aby v nás vzbudil zájem.  :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo

Jinak já bych tvoje auto český sen nechtěl ani za 5tis, to už bych vzal raději toho Favorita. Protože jakmile si to měl ty, tak tomu brzo začne chcát převodovka, žrát olej ve velkém a chrastit na tom budou i pneumatiky. 

Vloženo (editace)

Snehova kralovna s rozvrzanou visazi a placatym volantem. Takova duchodkyne uz v 5a20ti letech.

Clint totiz jedna zkratkovite, nerozmyslene, zbrkle a ridi se emocemi. A to neni nikdy dobre.

A nebo proste je vse jinak. Clint se chce vyrovnat Mavarickovi. Zjistil ze on ted stagnuje nekde v Cine tak ho chce dohnat. At to stoji, co to stoji.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Jojo, o peníze mi moc nejde, změna je život :-)

Zatím co ty jako žebrák budeš ještě dvacet let brečet nad tvým kinderem s dětským motůrkem, já si užuju dvacet novejch aut :D Jo a mimochodem, ten volant je jedna z nejlepších investic do auta, co jsem udělal...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...