stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 He, já mám zimní ještě menší (15") a ty mi v zatáčce připadají, že se sundávají z ráfku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 He, já mám zimní ještě menší (15") a ty mi v zatáčce připadají, že se sundávají z ráfku.....[emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 No po pravdě, ani bych s Koktou nemusel zkoušet zatáčku ve 190 km/h Ten černej strop a sloupky jsou trochu flustrující, člověk si připadá trochu jako rakváč :D Ale jde o zvyk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 No po pravdě, ani bych s Koktou nemusel zkoušet zatáčku ve 190 km/h Ten černej strop a sloupky jsou trochu flustrující, člověk si připadá trochu jako rakváč :D Ale jde o zvyk.... Mě se to černé líbí... Ale ani v moji OII mi to nějak ten strop nevadí, ale bílej interiér mi fakt v autech všeobecně nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 S tou černou to vypadá uvnitř trochu jako po požáru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 He, já mám zimní ještě menší (15") a ty mi v zatáčce připadají, že se sundávají z ráfku.....No 15" to už je fakt kus gumy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Zase je to pohodlné, jako v limuzíně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 S tou černou to vypadá uvnitř trochu jako po požáru Lepší černý po požáru v RS než pokakaný hnědý v L&K:-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To jo, ta hnědá je opravdu hnus, bohužel sem koukal, že to cpou i do supa...Tohle by mělo bejt volitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Zase je to pohodlné, jako v limuzíně... No ale fakt to nechce dělat nějaký divoký pohyby volantem... páč to ani lepší zadní náprava nezachrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Jo hnědá.. to teda nevím koho to napadlo v MB . Na fotce to věru nevypadá moc pěkně a v reálu to asi nebude taky moc velká hitparáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Kdepak je ten spamer z ruských Varů ? Že by koukal na StarDance ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Ne jel na fotbal do Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Telefonuje si s opičákem a žebrá o poslání vojetého RAma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To myslíš tohle kupátko ? http://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/ram/16200704?goFrom=list To jsou fakt pěkný obludy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To raději Toyotu Tundra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To aby si koupil člověk na taková autíčka dvě garáže vedle sebe a rovnou i nad sebou.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Petrrrovi to nevysvětlíš, je to jeho sen, až vyhraje Lotynku, prej si to koupí. Takže nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Tak MR 2004 a najeto 10t??? To je auto po smrti, to bych nechtěl ani zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 To víš, ve Varech je spousta ruskejch mafiánů a jezděj v pořádnej autech. No a mezi nima Petrrr s kinderem. Tak ho to štve a chce se ukázat mezi smetánkou, že není žádnej žebrák, ale že si může také dovolit pořádné velké auto, kam se nastupuje ze štaflí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 (editace) V pondělí pojedu omrknout svého chrochtáčka, jestli se mu dobře daří a jestli o něj dobře pečují. Dávám jim ještě týden a pak si ho beru zpět....Půjde do servisu na pazvuky A pak si ho nechám a budu chrochtat dál Editováno: 31. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Ty by jsi tu pikslu přece jen vyměnil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Nevyměnil, to je jen sranda kvůli vám, aby jste mi to žrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Přeci nemůže přiznat, že už mu to 14dní opravují a neví co s tím.... [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky