Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) tak si vezmu polo, hold VW měl i posilovač řízení i 1.6 55kw i dokonce klimu, což klima u feldy byl božský sen bolševíků Posilovac mela tusim Laurina v zakladu, dokonce i okna v elektrice a palubak. Origo klima rarita, ale existuje tez! Kdyz jsem tehda vybiral auto, tak jsem mel Favority: Felicie 1.9 SDi s klimou za 50tis. Fabie 1 1.5 (1.4?) TDi 3 valec 55kw dvouleta za 230tis a nebo 01 1.9 TDi elegance za 230tis 5ti letka. Ktere auto vyhralo vite.Pripadne jsem poptaval i novou Fabii s tim trivalcem naftovym, cena byla ale dost vysoko a vybava zadna. Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Mototechna byla ještě solidní podnik, nikomu nic neslibovala, lidi si sami nosili spacáky a přespávali celou noc ve frontě s vizí nového Favorita V Decine mototechna stale funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Také jsem měl bílou feldu, služební, se střešním oknem, 50kw, tehdy jsem si připadal jako baron von Motosman, byl to luxus proti fávu. I fávo jsem si v práci půjčoval, než ho zrušil na dálnici kolega u letiště. Usnul, přejel zprava doleva, najel na středové svodidla a potkal sloup. Bohužel po něm zbyly jen pantofle... Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jojo, jak jsem psal, ono se těžko vybírá z toho co se vyrábí do nějakých 600-650tis....Pár variant ale mám, ale jak jsem psal, nakonec se stejně vrátím k chrochtáku V podstatě máš pravdu, ani nevím, co vlastně chci Kia Seed s turbo benzinem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Co to tady ctu, tak si rikam ze od doby co mi Oktu ukradli, tak jsem stastny clovek Ps: jeden problemek Hyundai mel, ale nebudu tu spamovat. A mam pohotovost, co asi vyfasnu. F2 TDi nebo F3 s turbem bez motoru. Radsi bych tu F2. Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Radio zkus navštívit očaře. Většinou lidem pomůže. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 A na co se ho mam Moto za tebe zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Klidně spamuj, spamujeme tu všichni [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 ja sem placenej zase od seatu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 No nevím. Mě ty světla v pohodě stačí. A to jezdím se sklopenýma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 http://www.auto.cz/policie-dostala-nove-skody-octavia-jsou-opravdu-specialni-90150?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prej zesílené sedačky, aby je v práci neproseděli. To by mě zajímalo jak má Clint zesílenou postel. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Motosi protoze ty kdyz se ritis tak radeji nechces videt kam jedes. Jako zenske pusti volant a prikryji si oci. Ty hold radeji nevidis trvale. Radius uz je jako Clint kdyz se mu sype hnujdaj bezchybne to vozidlo tak to neprizna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Já právě přiznávám asi víc , než je nutné, pak to tady hraje Petrrrovi do karet a chechtá se celej večer. Asi to budu dělat jako všichni a závady mlžit Jinak ta oktávka, to je tank....(nebo nová fabia papír) http://www.novinky.cz/krimi/385166-octavia-pri-srazce-u-prazskeho-letiste-skoro-rozpulila-fabii.html Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) jestli tohle je oktávka, tak já sem asi Kaban od škodovky. to je superb 2, žádná oktavie 3 seš tak pohlcenej škodovkama, že ani nerozeznáš modely Editováno: 2. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Jo, jinak už mám oktávku zase doma pěkně, byla za těch deset dnů pěkně zaprášená, ani ji nečistili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) jestli tohle je oktávka, tak já sem asi Kaban od škodovky. to je superb 2, žádná oktavie 3 seš tak pohlcenej škodovkama, že ani nerozeznáš modely Nene, to je jasná oktávka, nevidíš bílou barvu??? Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 http://www.auto.cz/policie-dostala-nove-skody-octavia-jsou-opravdu-specialni-90150?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prej zesílené sedačky, aby je v práci neproseděli. To by mě zajímalo jak má Clint zesílenou postel. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Jsem zvedavej po kolika km se jim ty TSI zacnou sypat. Tam nikdo s tema autama v rukavickach zrovna nezachazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 http://www.auto.cz/policie-dostala-nove-skody-octavia-jsou-opravdu-specialni-90150?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prej zesílené sedačky, aby je v práci neproseděli. To by mě zajímalo jak má Clint zesílenou postel. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Koukám, zadní blitsedačka v kůži To musí bejt, pač by ten bordel z čalounu už nedostali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 A proto vydrží. Však to píšou jaasně. Kvůli nízkým nákladům.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Hele a nemá stejný podvozek i O3, Golf7, Seat atd.....[emoji12] Jo a kindercar... Editováno: 2. Listopad 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Nemaji xenony, tak jedine co jim z tech aut vydrzi jsou ty H7ky zarovky. Nebo snad H4 nebo co se do tech popelnic O3 vubec dava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Znamej koupil http://fuel-consumption.info/upload/ob/ford-mondeo/ford-mondeo_92a8_0.jpg Dedecek od Huriho Sipu. R.v 98, 1.8 115 koni. 120tis najeto bez jedineho kazu. Poctiva mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 (editace) Pěkná sračka Známej to má a ted to jde hodit ze skály. Větší plečku ještě neměl, rozesralo se mu všechno co se rozesrat dalo....Můžu ti na něho dát číslo, můžete si o kvalitě tohohle auta povyprávět Editováno: 2. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Verim ti kazde slovo vyjimecne. Vim ze tyhle fordy se moc nepovedly. Ale bebudu mu kazit radost. To jen ze zvedavosti zr na pohled se daji koupit pekna auta. A ty km se mi taky moc verit nechteji. Ale zase to koupil za par kacek . Je automechanik dela v Kelly, tak ze si vse pripadne vyresi sam ta hubicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 To se divím, že se mnou taky jednou za uherák souhlasíš Ale vážně, tahle auta byla fakt průserová.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky