Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Cupry se prodávají velmi dobře prej, co říkal prodejce, na novou je čekačka 9 měsíců. Chystá se prej další markantní zdražení příští rok, je moc levná. Tak proti RS nabízejí lepší podvozek a větší výkon....ani se nedivím. Jen jsou prostě dražší než RSo, ale to je prostě tak.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Však ta Bráchova přišla za 7 měsíců. Naštěstí po moji objednávce za 7 týdnu

Nikdo o ní neměl zájem, takže možná prodejci krmí.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

ne nikdo ji nechtěl za těch 5 měsícu..takže možna krměj uši nebo u prahy se to víc prodává či ve světě...

Vloženo (editace)

No třeba kecaj...je fakt, že Leona moc nepotkávám a když potkám náhodou, tak je to brácha :D Lidi berou oktávky, rsp. firmy. Lidi berou kindery a fábky.

Vloženo (editace)

Však já si nestěžuji, to jen Dart Peterrr....ale to dělá jenom proto, že má kindera, zatím co my máme dospělácká auta. Tak se nám je snaží zošklivit, což se mu už u pár lidí povedlo. Má z toho pak neskutečnou radost a jména těchto lidí, co přešli na temnou stranu impéria má vyvěšené na zdi. Nás rytíře Škody (mě a Pancha) však nikdo nezlomí, to už poznal :)

Vloženo

:kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  tebe a pancha tam mám další v pořadí zatím jen tužkou. Však ona přijde doba kdy i vás si zvýrazním lihovým fixem. Tzv. Petrrrrův seznam. 

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)

nene ted rapidem. povyšil sem. kupru už nemam ,brácha mě ji sprostě ukradl :D a tam dálnička taky není .D

Vloženo

Pravda  :kol-98:  Jen ať VW pěkně zatopí, však ona mu ty prachy Škoda vydělá na svých předražených zmetcích ráda. VW skandálek a už je deklarováno zdraženíčko další, kvalita aut ale neporoste. Dražší a dražší Škoda a přitom čím dál horší klump. 

Jinak kde je ten, co tančí s Fordy? Ne, že bych chtěl být škodolibý. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...