Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jak si to myslel ze si necham srat na hlavu?  JA sem nikdy v servise SA  nikdy nebyl,tak nevim jak to myslis? A skodovce se neklanim,je ji proste mam rad. Uz jenom proto ze vzdycky na tom byla lepsi prace narozdil treba od frantiku. Furt tady resite blbosti. Nejaka afera je mi u pr.... Stejne je vse jen divadlo a my sme loutky. A umime jen kecat a stezovat si,nic jineho. Pokud ty vadi skodovka a mas problem s ni tak to prodej a kup neco jineho.To je jako problem? Tady to fakt posledni dobou upada. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já to taky nechápu, Petrrr je skutečně jediná osoba, co zde maximálně pomlouvá škodovky ve všech směrech a má radost z toho, že je něco špatně, aby to následně opět pomluvil... Přitom v ní jezdí. Takhle totiž mluví jen lidé, co by si Škodovku nikdy nekoupili. On je taková rozdvojená osobnost, zřejmě počátek schízy [emoji23]

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pancho nesmis vsechno brat tak vazne. Jen jsem chtel rict, ze v USA je to trochu jina kava a tam lidi s VW zatoci a uz navrh reseni tomu napovida. Jeden problem a presto 2 rozdilna reseni u nas a jina tam. A ted ta druha cast o ktere jsem sice nerekl vyjimecne ani slovo ale budiz.

Jinak me jako bezneho zakaznika nezajima jak co se rozebira. Ja s autem jezdim do servisu. Za to me zajima kvalita aut a to abych do toho servisu krom bezne udrzby jezdil co nejmene. A Skodovka a celej koncern jde proste do prdele ac si vzdy nemci na kvalite zakladali a dnes uz jsou na tom stejne jako kdejaky korejec francouz a to je to co me sere. Protoze i ja byl zaprisahly Skodovak a fanda, to je duvod proc to nemuzu proste zkousnout, kdyz vidim a hlavne poznavam na vlastni kuzi jak jde tva oblibena znacka do prdele. Ano vse konci jen u zvastu, ja ovsem narozdil od jinych priste uz skodu treba nekoupim. A nebudu ji vychvalovat do nebe jen kvuli tomu ze ji mam. To bude ta prava satisfakce narozdil od zvastu, to uz budou ciny.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

A ted nazor k upadku. To ze tady nekteri maji a meli vzdy odlisne nazory, tak to bylo a je. To neni zadnej upadek. Nebo tezko neses jiny nazor ? To ze hold ty si vic souhlasil s Oziho nazory a Ozak uz Ti sem nechodi je vec take jina. Nebo cekas ze se tu vzdy budou vest jen intelektualni reci a chvalozpevy a modlitby na Skodu? Ja s radou veci s Clintem take nesouhlasil a nesouhlasim, presto sem chodim, poslu ho klidne do prdele, reknu mu co si o nem myslim a on me a presto druhej den jedeme dal. Zadnej stres. Nejsme zeny. Stejne jako ted pisu tobe co si myslim. No a pokud to tu upada jak pises, muzes s Ozim se chytnout pri zapadu slunce za ruku a odchazet v dal. Jsem clovek, ktereho mrzi po tech letech ze nekteri jsou jako zeny ( i kdyz uznavam ze s Clintem je to nekdy tezke) a vse hodili za hlavu. Kazdy nazor a osobnost naseho jadra byla vzdy prinosem. A jen aby sis to bevylozil spatne nic proti nikomu, jen smutne konstatovani.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Koukám že si mne nepochopil. Ale ok. Já uznávám názor každého. Jen mne štve že si každý jen stěžuje. Slyším v práci.okolo. Furt. Jdu na fórum a tam také. Nechci furt naštvaný. To mi stači v práci. Na fóru chci pokecat s lidmi co mám rád. Ale ne vidět zase nějaký ze tohle špatné a tomto. A na to stejné.

Odkaz ke komentáři

A vis co Pancho, mas pravdu. Sereme na to. Souhlasim. Teda z koho si udelame prdel ? Stringo tu dlouho nebyl, zase sabotuje nejakou elektrarnu. Tak ho muzeme probrat. Jinak jak ti jezdi Oziho Karkulka? Jak to vubec delas? Kazdy den si beres jine auto? Pac kdyz auto jen stoji taky neni dobre ze. Ja mam co delat vytizit ty dve svoje aby to druhe furt nestalo. Co potom ty, vlastnik rozsahle sbirky [emoji1]

Odkaz ke komentáři

ted jezdim jen s modrym nez napadne snih,do konce roku snad bude ta octavie v nafte,tak se bude jezdit s tim:))Nebo budu muset dat do kupy leona:(  Urcte s rs nechci v zime jezdit hlavne ted  co ma uz podvozek:)) 

A neni problem vytizit ale platit ty slozenky za ne:))

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Petře já tu jsem, ale já jak už je dlouho známo jsem FANTOM CLUBU [emoji2]

Nebylo se k čemu vyjadřovat, nějak nechápu lidi co je Škoda zklamala ale chodí na fórum to rozebírat a hodně si v tím libují, kompenzaci to žádnou nepřinese... Jediné k čemu jsem mohl odepsat byl nákup motorky, motorka je báječná věc a dá se u ní krásné relaxovat, musí se ale vědět, jak na ní vypnout a myslet za všechny kdo tě míjejí kolem a to i za ty, které ještě ani nevidíš... Dneska je to mnohem nebezpečnější než třeba před 15ti lety, jezdí se rychleji (auta jsou silnější), silnice jsou horší, lidé bezohlednější... Na motorce vyjíždíš s tím, že se zpátky už vrátit nemusíš a to třeba mě po narození dětí zlomilo a motorky jsem se zbavil, tím ale nechci říct, že jsem změnil názor, až děti dorostou a zabezpečí se, chtěl bych se k nějaké mašině vrátit pokud to finance dovolí. Clintovi a všem ostatním to ze srdce přeju a není nic lepšího, než nastartovat mašinu a cítit pod prdelí ty kobyly!!! K tomu co sedí za řidítky se vyjadřovat nebudu, podle řidiče se nedá kastovat na dobrý a špatný dopravní prostředek. Kreténi a debilové jsou jak na motorkách, tak v autech, tak i v autobusech a ostatních dopravních prostředcích, jenom u nehody motorkáře je to většinou špatný konec, auto je přece jen bezpečnější pro řidiče... Víc asi nemá smysl psát[emoji6]

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Tak já raději cítím kobylku na sobě než třeba pod sebou. napsal jsi to dobře, dobře si to shrnul a i já jako opozice se vším souhlasím, dokonce i s 2. větou. Taky to občas nechápu - ne dělám si srandu, důvody jsem již popsal výše. Ono možná až si jednou zase pořídíš nové auto, svou oblíbenou škodu a budeš od ní čekat, že bude minimálně sloužit jako tvá dočasná škoda a realita bude ovšem jiná a ty za své vydřené peníze dostaneš, to co dostaneš ( a je úplně jedno jestli je to citigo nebo Superb, benzín nebo diesel) budeš pak možná taky hovořit lehce jinak. I kokta se svou laurinou týden stojící v servise 3 letý vůz, jeho bráchy scaut O2 TDI motor ve 180tis na totálku díky vačce v hajzlu - oprava min. 50-70tis by mohl taky vyprávět.  Kdyby mi byla škoda ukradená, tak sem nechodím a kritické hlasy musí taky zaznít, jedině tak se mohou hnout věci zase dopředu. Hold mě prostě vadí, že ta auta jsou vymyšlená dobře, ergonomie, prostor, motory ale i jak psal Pancho dobře mechanicky složená a já za své peníze jsem tehdá dostal opravdu dobře vymyšlené auto a z tohoto ohledu jsem s ním nadmíru spokojen, pak bohužel přijdou na řadu úspory a ty tuto veškerou snahu a úsilí jiných ( designéři, konstruktéři, ale i posledního dělníka na lince) hatí a to je prostě škoda to je to co mě prostě mrzí a těžko se s tím asi na rozdíl od jiných smiřuji. 

Jo a proč sem chodím, nejsou to jen auta, ale i kvůli lidem ( ano, dokonce i kvůli Clintovi  :kol-28:  ) Proč jezdím na čaje, to už je především jen kvůli lidem, které dobře znám a s kterými vždy rád pokecám a to nejen o autech. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No já to taky nechápu, Petrrr je skutečně jediná osoba, co zde maximálně pomlouvá škodovky ve všech směrech a má radost z toho, že je něco špatně, aby to následně opět pomluvil... Přitom v ní jezdí. Takhle totiž mluví jen lidé, co by si Škodovku nikdy nekoupili. On je taková rozdvojená osobnost, zřejmě počátek schízy [emoji23]

Jirko tak tos mě pobavil  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  To totiž říká ten pravej  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:  Hádej od koho jsem tu schízu asi chytl. 

Ale dost těch negativ a depresí a schizofreníí, já vím o co jde. Škoda se nás tu chystá rozložit zevnitř. Moc dobře ví, že tu chytáme rozumy a máme pak v AS nad nimi navrch. Ale nás nedostanou, odpadli jen slabší kusy ( Ozi, Pawouk). A já se nedám, mě se jen tak nezbavíte.

Cože to Clinte kupuješ za dvoustopej šajz ? Hoď nějakou fotku nebo odkaz. Simsona si myslím už těžko seženeš.  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

A ted nazor k upadku. To ze tady nekteri maji a meli vzdy odlisne nazory, tak to bylo a je. To neni zadnej upadek. Nebo tezko neses jiny nazor ? To ze hold ty si vic souhlasil s Oziho nazory a Ozak uz Ti sem nechodi je vec take jina. Nebo cekas ze se tu vzdy budou vest jen intelektualni reci a chvalozpevy a modlitby na Skodu? Ja s radou veci s Clintem take nesouhlasil a nesouhlasim, presto sem chodim, poslu ho klidne do prdele, reknu mu co si o nem myslim a on me a presto druhej den jedeme dal. Zadnej stres. Nejsme zeny. Stejne jako ted pisu tobe co si myslim. No a pokud to tu upada jak pises, muzes s Ozim se chytnout pri zapadu slunce za ruku a odchazet v dal. Jsem clovek, ktereho mrzi po tech letech ze nekteri jsou jako zeny ( i kdyz uznavam ze s Clintem je to nekdy tezke) a vse hodili za hlavu. Kazdy nazor a osobnost naseho jadra byla vzdy prinosem. A jen aby sis to bevylozil spatne nic proti nikomu, jen smutne konstatovani.

Jeste ze to necetl jisty kolemjdouci s cislem.

Padajici kvalita Skodovky je silena.vec, jak pak bude vypadat konkurence? Uz ted neni co koupit. A stezovat si na opravy Francouzu mi prijde scestne, byl Pazout a jezdil (stoletej), ted je 307 (2x) a jezdi porad a nonstop... tak jakypak slozity opravy. Jedna vec je udelat neco fusersky a snadne na vymenu, aby i ta poucena opice v origo servisu to zvladla jaks taks (a i u trivialni veci obcas tesneni zapadne ze) a nebo to udelat poradne a hold je to pak slozitejsi na opravu. Tim netvrdim ze to tak je, pouze poukazuji na to, ze je i toto mozna varianta a ukazovat jen na slozity opravy nemusi nic znamenat. A trend je bohuzel takovy, ze ti dam fuserinu a ty si priplat za prodlouzenou zaruku. Tim te donutim dalsich x let utracet u me (kazdej se boji a rika, radsi nez se pak hadat, tak jezdit k nim) a az se ti neco stane, tak ti to stejne neuznam ;).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...