Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Budou kupovat skůtry z Kelly za 28tis 125cm3 s variátorem a tady machrujou. Co vím tak Motos tu svou vysněnou už kupuje min. co mám já Rapida a Clint by na nějakou takovou ani nevylezl ( se svými koleny a fyzičkou) navíc by oběma překážela ta vana co na sobě nosí a tím pádem by si museli změnšit nádrž. Tak že pohádky o koupi motorky tady žerou jen někteří, až uvidím, pak uvěřím. Možná lehce tak na 10% bych věřil Motosovi, ale Clintovi už nevěřím ani jméno. Asi byl na pohádkovém školení  v ŠA kam chodí všichni z AS. :kol-28:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no podle mě je to Pikatec...

NOVÉ ŘADY NANOKOSMETIKY PIKATEC DIAMOND A CERAMIC

Vážení zákazníci, naše společnost ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci vyvinula nové, ultimativní řady nanokosmetiky Pikatec. Aplikace nanokosmetiky je nyní jednodušší a schopnosti nano částicového štítu ochránit váš vůz jsou zcela bezkonkurenční! Podrobné informace o vlastnostech řady CERAMIC a DIAMOND naleznete v naší poradně. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

netuším... já osobně používám to co mám... a to je BestNano a taky jsem koupil od Sonaxu Extreme Wax 1... jako dát 1.200,- za nano mi přijde už dost peněz... asi to radši udělám 3x nebo 4x do roka něčím levnějším... nevím no... hodily by se zkušenosti někoho tady z fóra... 

Odkaz ke komentáři

Jistě, želva převálcuje všechny. i když jak jsem te´d vyl na tom voskování za 500, tak jsem si nechal ukázat čím, že to dělají a co to je zač ten Sherry vosk. (trvdí, že tříměsíční ochrana) Je to prostě tekutý fosk, který se nanáší rozprašovačem a pak se jemným hadrem to jako rozleští ( vmasíruje ) samozřejmě po umytí do laku. Už je to 14 dní a na obou autech zatím good. Je to rychlé, člověk se nenadře a kdyby si to třeba doma udělal jednou za měsíč či dva, tak nějaké drahé nano kraviny atd. ani nepotřebuje. Jen jsem nestihl postřehnout jak přesně se to jmenovalo a od jakého to je výrobce, protože net mi nic nenašel. 

Odkaz ke komentáři

Jo kokto, to my stříkají na auto v rámci ručního mytí, něco od sonaxu a funguje to taky fajn, vydrží to asi 14 dní - 3 týdny. Až jsem z toho byl překvapenej. To o čem jsem psal je něco jinýho. Sám jsem zvědav jestli to vydrží opravdu ty 3 měsíce, spíš typuji 2. 

Vorlajz, kurva, jak to že ty s Hnujdajem máš víc příspěvků jak já se škodou. Ono tyhle hračky " pro blázny" nesmíš brát vážně, je to předražený ani ne tak kvůli tomu, že je to kvalitní , ale kvůli tomu, že  na to dáš nápis třeba detailing a lidi  jako Pancho s Koktou ti utrhají ruce nemajíc slitování se svou peněženkou  :kol-98:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Petřřře, abych byl věrný své pověsti "básníka fóra", tak jsem ti teď složil jednu krátkou...  :kol-46:

Petrrr, má svůj Rapid stále rozbitý,

navíc, v tý barvě vyblitý. :kol-98:

To já s Hjundajem v barvě kašmíru,

lebedím si v sedačkách na míru. :D

A Petrrrův Rapid TéeSí,

nedojede mě, to se ví...  :kol-46:

Ani, když zpřeláme si hnáty,

pořad mu chybí kilowaty.  :kol-47:

• Pozitivní 7
Odkaz ke komentáři

no dobrý, prdel musí být. To jenom Pancho je starej morous. :kol-48:

No je pravdou že máš zrychlení o 0,4s rychlejší z 0-100 ale nevím kde tedy ty Tvý koně chrápou na ten obsah a výkon. Krouťák mám zase větší já o 11 Nm, tedy než ty v pružným zrychlení trochu zrychlíš, tak já mám uvařeno na kafe a mám ho dokonce i vypité.   :kol-48:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...