motosman Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Však by nás to ani neuvezlo.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 To by nás spráskal i Petrrr s kinderem co Motosi? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Budou kupovat skůtry z Kelly za 28tis 125cm3 s variátorem a tady machrujou. Co vím tak Motos tu svou vysněnou už kupuje min. co mám já Rapida a Clint by na nějakou takovou ani nevylezl ( se svými koleny a fyzičkou) navíc by oběma překážela ta vana co na sobě nosí a tím pádem by si museli změnšit nádrž. Tak že pohádky o koupi motorky tady žerou jen někteří, až uvidím, pak uvěřím. Možná lehce tak na 10% bych věřil Motosovi, ale Clintovi už nevěřím ani jméno. Asi byl na pohádkovém školení v ŠA kam chodí všichni z AS. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 oříznout? Muzu, oriznuto. Panove kdo videl vcera zpravy? Doufam ze Panco uz slinta. Byl tam skutecne prvni nanovosk! Ps, domaci ukol jsem nedal, Krusovice se nedaj pit, ani v praci to nikdo nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Mě korejský věci nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Pancho je technologicky ještě dál, nebude tu nanovrstvu nanášet hadrem, ale stříkat wapkou, za 2 minuty prej hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ten vosk stoji 1.199,- za 50 ml... hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 to ti stačí na 2 auta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 A MÁTE ODKAZ OD KOHO TO JE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Toho pořád naděláte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ne. Říkali, že to koupila jedna firma. Tudíž to nebude ještě na trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 no podle mě je to Pikatec... NOVÉ ŘADY NANOKOSMETIKY PIKATEC DIAMOND A CERAMICVážení zákazníci, naše společnost ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci vyvinula nové, ultimativní řady nanokosmetiky Pikatec. Aplikace nanokosmetiky je nyní jednodušší a schopnosti nano částicového štítu ochránit váš vůz jsou zcela bezkonkurenční! Podrobné informace o vlastnostech řady CERAMIC a DIAMOND naleznete v naší poradně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Konečně něco pohodlně nanášeného, akorát ta cena je fakt úplně někde mimo real normálních lidí... Jinak si ale myslím, že to nemůže konkurovat ručně nanesenému vosku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 netuším... já osobně používám to co mám... a to je BestNano a taky jsem koupil od Sonaxu Extreme Wax 1... jako dát 1.200,- za nano mi přijde už dost peněz... asi to radši udělám 3x nebo 4x do roka něčím levnějším... nevím no... hodily by se zkušenosti někoho tady z fóra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Nejlepší je Turtle wax 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Jistě, želva převálcuje všechny. i když jak jsem te´d vyl na tom voskování za 500, tak jsem si nechal ukázat čím, že to dělají a co to je zač ten Sherry vosk. (trvdí, že tříměsíční ochrana) Je to prostě tekutý fosk, který se nanáší rozprašovačem a pak se jemným hadrem to jako rozleští ( vmasíruje ) samozřejmě po umytí do laku. Už je to 14 dní a na obou autech zatím good. Je to rychlé, člověk se nenadře a kdyby si to třeba doma udělal jednou za měsíč či dva, tak nějaké drahé nano kraviny atd. ani nepotřebuje. Jen jsem nestihl postřehnout jak přesně se to jmenovalo a od jakého to je výrobce, protože net mi nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Pikatec.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 na měsíční ochranu ti stačí tohle, stačí auto umejt pořádně a pak nastříkat a smejt vapkou... http://www.detailingshop.cz/ochrana-laku--vosky-a-sealanty/gyeon-q2m-wetcoat-1l-kremicity-sealant/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 to je taky zajímavý, ale taky dost drahý,... na druhou stranu, co dneska nestojí moc peněz, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Jo kokto, to my stříkají na auto v rámci ručního mytí, něco od sonaxu a funguje to taky fajn, vydrží to asi 14 dní - 3 týdny. Až jsem z toho byl překvapenej. To o čem jsem psal je něco jinýho. Sám jsem zvědav jestli to vydrží opravdu ty 3 měsíce, spíš typuji 2. Vorlajz, kurva, jak to že ty s Hnujdajem máš víc příspěvků jak já se škodou. Ono tyhle hračky " pro blázny" nesmíš brát vážně, je to předražený ani ne tak kvůli tomu, že je to kvalitní , ale kvůli tomu, že na to dáš nápis třeba detailing a lidi jako Pancho s Koktou ti utrhají ruce nemajíc slitování se svou peněženkou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Petře... brouku... když já jezdil Škodovky, tak ty jsi ještě jezdil s Tatrou na písku... no, dělám si samozřejmě srandu... na fóru seš dokonce o měsíc a něco dýl jak já... ad. peněženka... to mě pobavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Petřřře, abych byl věrný své pověsti "básníka fóra", tak jsem ti teď složil jednu krátkou... Petrrr, má svůj Rapid stále rozbitý, navíc, v tý barvě vyblitý. To já s Hjundajem v barvě kašmíru, lebedím si v sedačkách na míru. A Petrrrův Rapid TéeSí, nedojede mě, to se ví... Ani, když zpřeláme si hnáty, pořad mu chybí kilowaty. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Luxusní básnička ...a pravdivá že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 rozhodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 no dobrý, prdel musí být. To jenom Pancho je starej morous. No je pravdou že máš zrychlení o 0,4s rychlejší z 0-100 ale nevím kde tedy ty Tvý koně chrápou na ten obsah a výkon. Krouťák mám zase větší já o 11 Nm, tedy než ty v pružným zrychlení trochu zrychlíš, tak já mám uvařeno na kafe a mám ho dokonce i vypité. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky