Stringo Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Petře...než se ti turbo roztočí, GeDeI s tebou zatočí Petře... az budeš turbo chladit, Já budu se s přítelkyní dávno hladit. Mě zabírá to v celém spektru otáček, S velkou vervou vrhám se do zatáček. Nic příjemného pro Tvé vnímání, Poslouchat to palubky skřípání 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ti hnůjové, jaký to jsou zdatní umělci co??? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 To víš hnůjdej nezastavíš..... Jinak zahajuji obžérství, husička se nese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 no podle mě je to Pikatec... NOVÉ ŘADY NANOKOSMETIKY PIKATEC DIAMOND A CERAMIC Vážení zákazníci, naše společnost ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci vyvinula nové, ultimativní řady nanokosmetiky Pikatec. Aplikace nanokosmetiky je nyní jednodušší a schopnosti nano částicového štítu ochránit váš vůz jsou zcela bezkonkurenční! Podrobné informace o vlastnostech řady CERAMIC a DIAMOND naleznete v naší poradně. Tohle nefunguje. Je to jen obrovska reklama a komerce. Kolega tomu uvěřit a koupil si to. Když si to všechno spočítat tak je to dražší než vosk a vydrží to tak 2 měsíce. Takže asi tak 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Motosi: Jako ze jde manzelka z koupelny jo? [emoji23] Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Jinak ja mit husu az v nedeli, husa uz koupena 3.6 kg. Cervene zelicko br. knedlik. V tydnu neni cas takhle vyvaret. To maji cas jen v Praze. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Motos sežral prej všechny 4 stehna, ale to mě dostal, uplně mě zpitoměl, od kdy má husa 4 nohy že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Mají. To nevis? To je vyšlechtěna tzv. Prasohusa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Jasně Svatomartinská. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Hihi [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Technicka Univerzita ten vosk vyvinula dobre. Jak jsem cetl ze vyrobni postup koupil Picatek (na webu tvrdi ze vyvinul - uz lze), tak bylo jasne ze to bude drahe a na pul auta davka. Ze by to i zamerne vylepšili, aby se to lip (vice a casteji) prodavalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 To je hodně peněz na hovno, stačí želva za dvě stovky. Teď se musím domluvit s Panchem na voskové kůře, když už to mám doma koupené. Dřív, než si s tím navoskuju lyže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 hoďte sem odkaz na tu želvu... a žádný vtípky, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Už jí hledá: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 no, tak tohle jsem měl přesně na mysli... díky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 http://autokosmetika.heureka.cz/turtle-wax-plus-ptfe/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl%3A.heureka.cz%2F&gclid=CL-89Z3LiskCFdQaGwoddK4JbA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Kdo nezná želvu, jako by nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Podle mě tohle taky není nic moc. Pokud bych chtěl investovat do vosku, tak ne tekutý. Potom to má stejný efekt jako třeba vosk od sheronu se šampónem kde to vydrží tak měsíc... Pokud hodně prší tak méně... Asi by věděl víc poradit Kokta, pokud se na chvíli umí snést na zem a nemluví tady o detailingu a nanokosmetice za tisíce korun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Kdepááák, želva je jen jedna. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Když myslíš... A dělá želva taky tuhy vosk? Nikde jsem ho nezahlédl zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Dáš ho před aplikací na mrazák.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 hh... tak to s tím mrazákem je dobrý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Zase je to úměrné délce nanášení Želvou to sfoukneš za 2-3 hodinky i s mytím auta, kdežto tuhej vosk máš na celej den i s přípravou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky