Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Petře...než se ti turbo roztočí,

GeDeI s tebou zatočí :)

Petře... az budeš turbo chladit,

Já budu se s přítelkyní dávno hladit.

Mě zabírá to v celém spektru otáček,

S velkou vervou vrhám se do zatáček. :p

Nic příjemného pro Tvé vnímání,

Poslouchat to palubky skřípání :kol-98:

• Pozitivní 3
Vloženo

no podle mě je to Pikatec...

NOVÉ ŘADY NANOKOSMETIKY PIKATEC DIAMOND A CERAMIC

Vážení zákazníci, naše společnost ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci vyvinula nové, ultimativní řady nanokosmetiky Pikatec. Aplikace nanokosmetiky je nyní jednodušší a schopnosti nano částicového štítu ochránit váš vůz jsou zcela bezkonkurenční! Podrobné informace o vlastnostech řady CERAMIC a DIAMOND naleznete v naší poradně.

Tohle nefunguje. Je to jen obrovska reklama a komerce. Kolega tomu uvěřit a koupil si to. Když si to všechno spočítat tak je to dražší než vosk a vydrží to tak 2 měsíce. Takže asi tak
  • Pozitivní 2
Vloženo

Jinak ja mit husu az v nedeli, husa uz koupena 3.6 kg. Cervene zelicko br. knedlik. V tydnu neni cas takhle vyvaret. To maji cas jen v Praze. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo

Technicka Univerzita ten vosk vyvinula dobre. Jak jsem cetl ze vyrobni postup koupil Picatek (na webu tvrdi ze vyvinul - uz lze), tak bylo jasne ze to bude drahe a na pul auta davka. Ze by to i zamerne vylepšili, aby se to lip (vice a casteji) prodavalo?

Vloženo

To je hodně peněz na hovno, stačí želva za dvě stovky. Teď se musím domluvit s Panchem na voskové kůře, když už to mám doma koupené. Dřív, než si s tím navoskuju lyže

Vloženo

Podle mě tohle taky není nic moc. Pokud bych chtěl investovat do vosku, tak ne tekutý. Potom to má stejný efekt jako třeba vosk od sheronu se šampónem kde to vydrží tak měsíc... Pokud hodně prší tak méně... Asi by věděl víc poradit Kokta, pokud se na chvíli umí snést na zem a nemluví tady o detailingu a nanokosmetice za tisíce korun...

Vloženo

Zase je to úměrné délce nanášení :D   Želvou to sfoukneš za 2-3 hodinky i s mytím auta, kdežto tuhej vosk máš na celej den i s přípravou....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...