Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dle pravidel fór, je jasné, že negativní příspěvky vedou. Jsem rád, že někdo napíše i pozitivní reakci a já se rád přidám.

Na své oktě jsem preventivně vyměnil co šlo, dal jí do garáže a jezdim feldou. Od té doby ani jedna závada a nemohu si stěžovat. Prostě spolehlivost sama. :-)

• Pozitivní 4
Vloženo (editace)

jako pěkny, ale feldou fakt jezdit nebudu :) to nemá kw a já žiju jenom kilowatama jak říkál Petr z Ruska.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak i s vyfukem to da skoro 20koni a to sani hlavne peknej zvuk:))

20 koni navic? Neni lepsi nechat auto precipovat? Kdybys mel atmosféru, tak neřeknu. Ale za 20 koni bych nevstal, kor u RS. U Citiga by to byla jina. Ja jsem za 17tis provedl upgrade a navysil vykon o 51kw.

Motos to udelal take a jak si chvali jak to hned jezdi lip. Dokonce nezvladl rizeni a vorval celej bok a tvrdi ze MU to udelal nejakej slepec.

Vloženo

Vsak to psal, ze mel jednu chybnou - neboli ze se jednou trefil, tj ze ta jedna otazka byla chybná. Kdyby byla lepe napsana, tak by se netrefil a mel by to cele dobre.

Vloženo

Ha, konecne clanek, kde potvrzuji moji teorii. Ze bile svetlo oko vnima jako vice intenzivni, nez svetlo zlute o stejne intenzite.

Cili co jsem hlasal o xenonech a projektorech a dalsich wifikundacich, ktere jsou uplne k hovnu je pravda. Sviti 'vice', protoze maji bile světlo. Staci parabola, bile svetlo a sviti to jak xenon. Ted mam na Fabii optiku a nevidim rozdil, jaka hrana svetla atd... co to s tim ma spolecneho. Jestli mam metr za silnici osvicenou hranu a pak nic nebo mam svetlo s klesajici intenzitou i za pomyslnou hranou? Je to uplne jedno.

Je to videt i na Felde, stacilo vymenit zarovky ze zlutych na lehce nabelale (Silverstar) a hned to vice svítí - pardon, hned oko vnima stejne intenzivni svetlo jako intenzivnejsi. To je cele kouzlo.

A proto Xenony oslnuji vice, nez Paraboly, coz stale hlasam. Kdyby Xenony svitily zlute, tak by treba neoslnovaly.

http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/vite-proc-sviti-poulicni-osvetleni-oranzove/

Ps na ocnim jsem byl minuly patek a vse je naprosto v cajku.

Vloženo (editace)

Petrrr... No ty bys to dělat nemohl, jedině že bys učil předškoláky přecházet silnici na dopravním hřišti [emoji1]

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Rádio akorát nechápu, proč se všichni snaží proměnit noc v den, aby bylo dobře vidět a zároveň se uměle snižuje rychlost aut.

To nemluvím o tom, že oko si taky potřebuje odpočinout. Stále slyšíme, jak umělé osvětlení škodí zraku.

Vloženo

Petrrr: je to přesně jak jsi tehdy vyprávěl...., základku jsi vychodil po deseti letech, když děda z MěNV podmáznul ředitelku, na kosmonauta tě nevzali i přes to, že jsi v tělocviku dělal 4 hvězdy za sebou a automechanika jsi nedokončil, protože jsi hledal motor v žiguliku vzadu v kufru. Jediné, co ti nakonec zbylo je chodit s Vencou po nádraží a somrovat chleba se salámem. Až potom teta, co ti v neděli u oběda řekla, že jsi minimálně vzdělanej ti vnukla myšlenku o tvém pedagogickém minimu :D

• Pozitivní 1
Vloženo

"Proč si kupujete diesel, i když je o desítky tisíc dražší než auto na benzín? Protože má dobrý výkon a malou spotřebu. A co když o tohle po zásahu do motoru přijdete? Kdybyste to věděli, tak si možná radši pořídíte benzínový vůz," vysvětluje advokát Kuboň.

Tohle píše Kuboň  a má pravdu.

Pro Petrrra to znamená,  že jeho kinder možná už spráská na silnici i 1,6 TDI, což bylo do teď jen skutkem v říši fantazie  :D...takže důvod k oslavě :)

• Pozitivní 1
Vloženo

Možná Clinte Ti pokazím celý víkend a bude se ti těžko spát ale 1,2 TSI - 77kw má větší zrychlení než 1,6 TDI - 77kw z 0-100 :kol-34:  . Tedy pac a pusu posílá Petrrr.   :kol-46:

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...