Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Zrychlení jo, ale jak přijde kopec, tak se ti to zadejchá jak bába na kole :-D

co jste si udělali ?

Lego.  Hmmm, první Lego jsem dostal .... ne, to nemůžu říct ani dokázat a ani byste mi to nevěřili.

• Autor

Nic jsme si neudělali, jen se škádlíme, aby řeč nestála :D

Musím ho trochu provokovat, aby nevyšel ze cviku :D Aby si nemyslel, že kinder je nejlepší auto pod sluncem. Furt ho tu vychvaluje, jak je s ním spokojenej a jak by si nikdy auto jiné značky nekoupil, tak ho musím trochu usměrnit, toho vopičáka fousatýho jednoho :)

Upraveno od Clint

Kdyby do sebe tady strejda Clint, synovec Kokta a senilní Petr nevjížděli a kdyby sem Motos s Panchem nedávali denně jejich jídelníček, tak je to tady mrtvé [emoji23]

• Autor

Senilní Petrrr :kol-98:  :kol-98:

• Autor

V podstatě to tady jde shrnout do pár vět:

Petrrr:  Obama, Dodge Ram, 1,2TSI, Škoda nejhorší značka  a autorizáky plné blbců a neumělů.

Clint: Putin, Yamaha, diesel a benzín podle situace a nálady, Škoda je dobrá značka a autorizáky nejsou všechny jen špatné.

Kokta: Koně, výkon, Seat Cupra, Audi, Golf a haldex :D

Motosman: Luxus, Lexus, 1,8 TSI, Felicia, když do Škody - tak do servisu, když do servisu - tak draho, koleno....koleno......husa.....kachna.

Pancho: RS, RS, RS, sportovní podvozek, koleno a steaky, oblíbená Škoda, houba na mytí, vosk a vysavač.

Stringo: Nic, jen smích a záhadné bouračky.

Upraveno od Clint

A STRINGO: fantom,který je všude a nikde [emoji2]

tak to jo

S haldexem jdi doprdele

• Autor

Však jsme jeden čas neslyšeli od tebe nic jiného :D :D Dokonce jsi si tehdy vysloužil i přezdívku....

Upraveno od Clint

Tak si to shrnul a je zbytecne se tady jiz vyjadrovat. Ja tady pisi tisice slov, slozite vysvetluji hadam se a ono to jde takhle shrnout. Ted budu mit tolik volnyho casu jako Clint v praci. [emoji1]

Clinte  houbu ne,ale rukavice,a jeste tam take schazi vykon:))

On myslel kremenace. [emoji12]

Mě de líbí ta i40ka, klidně bych do ní šel, jediné co je na howno jsou ty motory jejich, nic oslnivého...

• Autor

Ono je tam víc věcí....Pancho by ti mohl vyprávět :)

Ano u korejcu se najde toho hodne. Ovsem zatim co korejci jdou furt pomalu sle jiste nahoru. Podivejte kde byli jeste pred 10 - 15 lety. Kolo bych si o korejce neoprel. No a zatim co treba se korejci pomalu ale postupne zlepsuji, koncern jde postupne ale pomalu do prdele. Jirka s CC by mohl vypravet.

• Autor

Mě to nepřijde....otázka pohledu a kliky na dobrej (špatnej) kus.

Na dobrej, spatnej kus neverim. Dnes kdy se montuji vsechny auta stejne, dost toho delaji roboti atd. A kdyby to tak bylo, tak pak by dobrej a spatnej kus existoval i u Hnujdaje. [emoji12]

Ano u korejcu se najde toho hodne. Ovsem zatim co korejci jdou furt pomalu sle jiste nahoru. Podivejte kde byli jeste pred 10 - 15 lety. Kolo bych si o korejce neoprel. No a zatim co treba se korejci pomalu ale postupne zlepsuji, koncern jde postupne ale pomalu do prdele. Jirka s CC by mohl vypravet.

nemoh

Já mám rád Petra, to je můj nejlepší kamarád na Facebooku. Smějem se všemu :D

• Autor

Až ti ho šoupne Petrrr do kaďáku, to se smát už moc nebudeš :D :D

:D

On ne, ale ja se budu smat. [emoji23]

• Autor

Ve Francii je koukám vyjímečný stav....začíná tam pravé peklo v Paříži koukám.....

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.