Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jaka cuketa? Jak si na přišel. To už vůbec ne. Všechno jen maso.

• Autor

No jasná zpráva, ty jsi masožrout přece ;)

Přesně tak.

• Autor

Hele masožroute, už vyšel někde ten film o Mrázkovi? 

• Autor

Petrrr má dneska narozeniny hoši, je sice trochu po ránu naštvanej, že mu nezavolal a nepopřál opičák, ale Kokta mu už jako jeho nejlepší přítel na "Vejfuku " popřál. Nevím, co spolu mají, ale od toho grupáče asi fakt nebude daleko [emoji23]

Tak mu taky popřejeme i tady, jako jeho přátelé, i když už bohužel ne tak dojemně jako Kokta [emoji1]

kokta je opravdovej přítel, zatím co vy jste za kamarády jen převlečení a za zády mě stejně jen pomlouváte v SZ.  :kol-28:

post-78646-1448883020,5452_thumb.png
  • Autor

Tak to budou samice ve Varech samy skákat na kapotu a odhazovat trenky :kol-46:   Petrrr bude masterking :D

To je husty, kde se to da koupit. Rovnou 2ks, jeste na Thalii. Aby to manzelce taky jelo a nemusel jsem na ni furt nekde cekat. [emoji23]

No to je už opravdu masakr, tohle přece nemůže nikdo myslet vážně??? Já bych se asi pochcal, kdybych zastavil na semaforu třeba vedle toho fordíčka z toho videa, on to naturoval a na oranžovou by mu to zdechlo [emoji23]

No to jo fakt mazec... Ještě by to chtělo nějakej systém klepání auta, aby to simuloval tu brutální sílu [emoji23]

Staci kdyz vyklepes silentbloky a bude i klepani. [emoji23]

• Autor

No Stringo, tobě se líběj ty Hyosungové, tohle by mohla bejt tvoje parketa, jen se nedělej....Jen abys to zejtra neobjednával :D Jen se nestyď :D

Upraveno od Clint

Mluv Česky, co je to ten Hynduinsong jak píšeš [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Autor

Motorka chopper Hyosung...neznáš?...

Nn...neznám [emoji2]

• Autor

Tady je fotka té mašiny, co kupuje Motosman, já beru stejnou, jen jinou barvu, budeme králové silnic, ženský nám budou samy skákat do náruče..... :D  a harlejáci házet ty svoje pixly ze Šárky :)

attachicon.gifhyosung__gv_125_2010_2_lgw.jpg

Tady je důkaz, že se ti líbila, u příspěvku je tvůj lajk :D

Počkej počkej, to že jsem ti napsal, že je pěkná neznamená, že musím tu značku nějak znát a že bych si to šel koupit [emoji6]

• Autor

To už právě znamená, protože jsi jedinej, komu se Hajosung líbí :D :D

Mě nějak nezáleží na jméně, pokud mi ukážeš fotku tak hodnotím to co vidím neznám vůbec žádné vlastnosti a parametry...

Stringo zná jenom URAN -  U 235 to je jeho značka.  :kol-28:

No jisteeeeeeee Smiřický

Jo jo, tohle jsou auta, která se kupují srdcem...nepotřebují žádný marketing...

to jo, kolega si ji taky koupil v roce 2007 nebo 2008 srdcem, 2.2 diesel outback. už po druhý mu klekl motor :D. Podotykam, 8 let stary auto a Subaru mu zaplatí celej motor i ted, jenom musí zaplatit práci. to by vám koncern nikdy nedal!

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.