PANCHO Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Kdepak. 9 let. 15 a 14 let. Nové ja si nemůžu dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Misto jednoho noveho 4 stare. Hold kazdy to ma jinak..[emoji1] i kdyz dnes nove neni vzdy vyhrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Kdepak. 9 let. 15 a 14 let. Nové ja si nemůžu dovolit.Ale kecy. Ne nemuzu, ale nechci . Budto nove mensi a nebo hypoteku na auto, kazdopadne resit to lze. Ale to je vec kazdeho, do toho se nemontuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Půjčovat si na auto. To nestojí za to. Sem spokojeny s Tim co mám. A pokud ted vyjde ta Octavie. Tak spokojenost největší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 A dneska stare sou lepší než nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Jak rikam, vec kazdeho. A kdyz je dobrej kauf tak proc ne. Auto je rozhodne nejhorsi investice. Stejne jako solarni elektrarny. Zivotnost 15 let, navratnost investice 20 let. A tak jsem si hned sel jeden panel koupit . Auto jsou porad stejne kvalitni/nekvalitni. To jen lidi jsou cim dal vic linejsi, aby si to opravili sami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Já si všechno opravím sám. Ale ta kvalita šla dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Koukam Pancho uz ma taky 2 ucty http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/133845-Voskování-karoserie#entry1932932 Pancho kvalitu jsem se snazil odlehcit, abych nedostal zas kamenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Ani prispevek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Tak si pridam dalsi. Dnes vyfasovano 81Kw v 1.2 TSi F3. Jsem zvedav jestli ta mrcha pojede. Registrace v listopadu, takze motor bude jeste zadrhnutej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Nějak jste tu chcípli vy šmejdi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Někdo musí na toho posranýho Ježíška vydělat prací, ne každému padají zlaťáky na účet za spaní na stole [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Kdybys věděl, co já teď všechno platil a platit budu, tak mi přijdeš ještě pár žluťáků z lítosti hodit do schránky [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Někdo musí na toho posranýho Ježíška vydělat prací, ne každému padají zlaťáky na účet za spaní na stole [emoji23]Ale on nespí na stole[emoji1] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Hele Motosi, ty husy, to chápu, ale proč jsi bral ta dámská trička, to mi nejde na rozum http://www.novinky.cz/koktejl/388671-muz-se-schoval-v-prazske-restauraci-pres-noc-kralovsky-hodoval.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Do něčeho jsem se musel utřít. [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Pancho, nebyl jsi včera na Plzni severu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 ne ne co bych tam delal?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) Byl třeba na prcu [emoji23] No stál jsem vedle modré RSky a podle fotek co tě znám, tak ti byl chlapec fakt dost podobný Editováno: 10. Prosinec 2015, autor: Stringo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 On teď pígluje tu mámu a dceru dohromady, ale to myslim nebylo v Plzni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Právě že nedávno říkal, že byl někde na Plzeňsku, tak jsem myslel jestli nebyl na lovu zase, kanec jeden a RSka na ten marast co je už pár dní, byla taky naleštěná, tak úplně jsem si říkal, to bude určitě Pancho 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Bez komentáře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Jo jo, taky jsem na to koukal a říkal jsem si, že už asi další auto ani kupovat nebudu a budu jezdit sockou... Už neví, jak z lidí tahat peníze. Tady jezdí mraky vraků, co mají problém s funkčností a bude se tu řešit chiptuning apod. Věci, jako spoiler co má homologaci atd... To jsem řešil zrovna nedávno při silniční kontrole. Hrozně mě potřebovali mrdat za mračítka na světlech, vydržel jsem se snímá hádat asi 5 minut a pak jsem vydal z kastliku atest s homologací a říkám, tak co pánové říkáte na tohle? Má to atest? Splňuje to požadavky na provoz? Vemte si telefon a klidně zavolejte výrobci, mám tam telefon přímo na něj, osobě jsem si to zjišťoval, že to na světlech může být... Koukali jak okurky, nečekali že budí mít nějakej papír, tak mi chtěli dostat na výbavě, to nic nenašli, tak mi mrdali za LED na SPZ... Tohle se u nás řeší, ale že kolem projel 30let statek medvěd asi nejspíš už s upadnutým vejfukem, nabouranej a pomuchlanej že všech stran s foliema na předních oknech...to je v cajku... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Tak Koktovi to nevadí, fotr šáhne do kapsy a vymázne to. Tomu to projde, Kokta může mít klidně i trojitej čiptunnig 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 prosím tě kdo by mě za to pokutoval? stará O2 v bílé barvě sotva mě to jede do kopce a ještě aby mě někdo chytal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky