Radius Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Rádiusi nedostal na konec...Tak to cumim, to je snad poprve , ty vyberes vzdycky vsechny hlidky. Proč by ho neměla mít? Že se blbě mění? To mám ten bordel poslat na vstřiky? Jinak to bylo kvůli Nově, protože místo DPF napsali palivovej filtr. Pac Felicie to zkousne , ps to byla nadsazka. A zpravy jsem videl, ale byl jsem linej sem davat foto, pac vim ze by to stejne nikdo neocenil.To jistě. On je asfalt podle Radiuse nejvíc rozehřátej v zimě a kdy uplně teče po silnici, to je v třeskutých marazech. Pak uplně cáká od kol a auto je od něj uplně oházené Clinte no jasne. Tvl za poslednich 5 let jsem nevidel mraz alespon -10. Naopak makacenka makaj v zime, v lete bych ani psa nevyhnal do toho slunicka.Dneska domu naftou, budu myslet na vsechny malo objemy bez kroutaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 No to je fakt, že dostávám za každou kravinu... Dělám jim průměr no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) Tady si na tebe koupili nové stroje. Motosovo 1,8 TSI 4x4. Motos jim díky tomu rád přispěje do kasičky. Naštěstí jim v 80tis přeskočí řetízek a když ne tak to DSG se jim rozpadne. Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tak jsem o 15tis lehčí za údržbu mašiny Ale je ready na sezónu. Už mám hlad, kachnička, zelíčko a knedlíčky s pivečkem mě čekají a vyhlížejí z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 15tis? C, to najdeš v Praze na ulici. Když Pražák nemá papírový kapesníček vysmrká se do tisícovky - ženské a chlapi do 5titisícovky protože je větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Normální sazba. 2 kola 15, 4 kola 30tis. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 15000,- je ještě dobrá cena jenom gumy na motorku vyjdou cca 10000,- a když jsem dělal velký servis (seřízení, kontrola rozvodů, výměna řetězové sady, gumy, baterku) byl jsem v tom za 25000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 To by mi mohla celá motorka políbit prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) Už ne Stringo, bejvalo. Dneska super gumy (já mám Dunlopy) vyjdou - 5-6tis obě. Ale těsnění pod ventilové víko 2800Kč. To žádná láce není. Nicméně ventily, podtlaky, gumy, olej+filtr, brzdovka výměna předek a zadek, spojka hydraulika výměna, těsnění spojkového válce, promazání, napnutí a promazání řetězu, práce...přezutí.....doprava 2tis v ceně. Origo Yamaha servis. Ne, že bych třeba požadoval promazání řetězu, to je otázka chvilky doma, ale bylo to v balíčku údržby. Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Jo tak to je super cena na autorizák [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Měj bych to za polovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) :D ty koukej koupit mašinu, ať s Motosem můžeš s náma jezdit Kdo nemá mašinu, jako by nebyl Jsou jenom dva druhy chlapů, jedni co mašinu mají a druzí, co jim jí závidí Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Motos nemá ještě ani odrážedlo, natož mašinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) A pak jsou dva druhy samic....jedny, co šukají chlapy co mají mašinu a druhé, co čekají, až si je chlapi koupí Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Zase mám auto.... [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 To je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Možná se mi vrátí mašina od braáchy... Uvažuje o tom, že s tím praští, protože na ní nemá čas a ještě mi za ní dluží prachy, tak že mi ji vrátí zpátky po velkým servisu samozřejmě... Tak možná budu zase jezdit po dvouch [emoji615] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Anebo to doma neklapne a půjde k někomu dalšímu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 stringo, s tvýma karambolama s autem raději na mašinu ani nesedej. Až dcerka odroste, věnuji ti takovou tu motorku plastovou co se odrážíš nohama, na tacháči má snad 300. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Máš recht Peťane... Radši nebudu vůbec vylézat z baráku, co kdybych zakopl, špatně spadl a umřel... [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Ano, raději nelez ani na manželku moc, špatnej pohyb a zlomí se ti péro. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tak o to strach nemám, ale abych nezadělal zase na další, to už bych si šel hodit mašli dobrovolně sám [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Můžeš to prodat přebytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 JO, Pancho si rád koupí. nejlépe holčičku, aby ji pak mohl prodávat od 15ti a investice aby se mu vrátila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Přesně tak. To vis. Pražak se snaží, Pražák má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky