Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Pancho nás má stejně na háku, on dobře ví, že motorkou ženskou nevojedeš. Sází na pořádnou klobásu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tak to sází špatné. To by projel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Hele, tak u nás nemají na to dostat řidiče na povinnou svolávačku http://www.novinky.cz/auto/389364-cinknute-dieselove-motory-od-vw-v-cesku-do-servisu-nemusi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 No já myslím, že mají. Ale Škodovka by se nedoplatila, nebyl by zisk, odměny a hlavně povinné desátky. Tedy dph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Cetl jsem nejake analizy ze u nas to nejde protoze by lidi mohli zalovat stat. Protoze umoznil homologaci vozum, ktere ji nemeli dostat. To je jediny duvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tady si na tebe koupili nové stroje. Motosovo 1,8 TSI 4x4. Motos jim díky tomu rád přispěje do kasičky. Naštěstí jim v 80tis přeskočí řetízek a když ne tak to DSG se jim rozpadne. Která ta hračka umí zjistit ten jejich Ramer radar??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Antiradary.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Něco budu muset koupit... Takhle to dál nejde. Za chvíli bych musel jezdit busem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tak v Rusku v zemi zaslibene Clintovo a Motosovo si odsouhlasil Putin ze ustavni rad Ruska ( soudy atd. ) jsou vice nez mezinarodni soud v Haagu apod. V zemi kde je nejvic mezinarodnich zalob samotnych Rusu na stat a kde dost tech zalob stat prohrava a mel by platit obrovske sumy poskozenym obcanum a firmam. Tak hosi, kdy ze se tam odstehujete? Poslete mi prosim pohled Rudeho namesti. Sen kazdeho zit v Rusku, asi si taky zazadam o azil. Snad mi ho Putin udeli, pak budu chodit s pravou rukou u tela a hybat jenom levou a vypadat jako curacek abych mohl rychle tasit. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Tebe by v Rusku nechtěli, ty smrdíš kapitalismem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) I do Varů musí mít vízum.[emoji23] Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Jooo Motosi ve Varech zvoni Rusakum hrana. Konecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-riskuje-ostudu-take-octavia-iii-4x4-je-v-zeneve-snizena-upinacimi-pasy/ Taky mas Clinte tento sportovni podvozek? Se ohni a podivej, vezmes nuzky a udelas z nej klasickej a budes konecne spokojen. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Jo jo, to bylo dobré s těmi popruhy, ale dělá to takhle víc automobilek... Většinou ještě na výstavách není vůz kompletně z finálních dílu, tak si holt pomáhají takto no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-riskuje-ostudu-take-octavia-iii-4x4-je-v-zeneve-snizena-upinacimi-pasy/ Taky mas Clinte tento sportovni podvozek? Se ohni a podivej, vezmes nuzky a udelas z nej klasickej a budes konecne spokojen. [emoji23] Tohle je hodně stare 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 staré, ale dobré. Já na to narazil až teď no. Půjdu se tedy oběsit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Tak hlavně někam před showroom Škodovky [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 no když se převáží auta, tak se to takhle občas kurtuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Tak jsem o 15tis lehčí za údržbu mašiny Ale je ready na sezónu. Už mám hlad, kachnička, zelíčko a knedlíčky s pivečkem mě čekají a vyhlížejí z okna To by bylo LEGA! Nee, starej si musel koupit babetu. Tady si na tebe koupili nové stroje. Motosovo 1,8 TSI 4x4. Motos jim díky tomu rád přispěje do kasičky. Naštěstí jim v 80tis přeskočí řetízek a když ne tak to DSG se jim rozpadne. Poznat jdou krasne. U 03 je predni mřížka - teda neni. Takze vse prosvita vic, nez je zdravo.Už ne Stringo, bejvalo. Dneska super gumy (já mám Dunlopy) vyjdou - 5-6tis obě. Ale těsnění pod ventilové víko 2800Kč. To žádná láce není. Nicméně ventily, podtlaky, gumy, olej+filtr, brzdovka výměna předek a zadek, spojka hydraulika výměna, těsnění spojkového válce, promazání, napnutí a promazání řetězu, práce...přezutí.....doprava 2tis v ceně. Origo Yamaha servis. Ne, že bych třeba požadoval promazání řetězu, to je otázka chvilky doma, ale bylo to v balíčku údržby.Jak to tak ctu, tak sis koupil stavebnici nebo vrak a dal jsi to do servisu slozit/zkompletovat . Predpokladam ze jak koupis skrin v Ikei, tak hned na druhe strance navodu je panacek s telefonem, tak se ridis navodem a volas :D ty koukej koupit mašinu, ať s Motosem můžeš s náma jezdit Kdo nemá mašinu, jako by nebyl Jsou jenom dva druhy chlapů, jedni co mašinu mají a druzí, co jim jí závidí Clinte existuje pouze 10 druhu lidi. Ti co umeji binarne a ti co ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Mimochodem mam pravo po policajtech vyzadovat homologaci jejich vozu a kalibracni list radaru na miste? Nebo musim zas do spravniho? A nezapomenout si opsat VIN auta co me zmerilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Cetl jsem nejake analizy ze u nas to nejde protoze by lidi mohli zalovat stat. Protoze umoznil homologaci vozum, ktere ji nemeli dostat. To je jediny duvod.To byla moje analyza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Já to ale četl ve světě motorů nebo kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 No protoze to je logicke a nikdo si me tu nevazi. Pritom co rikam je vzdy pravda a kdyz ne hned, tak to pak nekdo jinej prijde a nahle je to pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Radar - nemusí nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Radar...ten servis byl v 60tis. Vč.rozvodů a seřízení, to se prostě tak u motorek musí dělat dřív jak u auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky