Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Neni to fotomontaz? Jak by to ta zelezna (ci z ceho to ma (t)ramy) konstrukce unesla. Obvykle kdyz clovek potka trabant, tak konstrukce uz hnije/neni a bakelit sedi na zemi :D

Vloženo

Jinak upraveného trabanta jsem už viděl, sice jenom v garáži, ale dělalo se na něm a je to víceméně kompletně udělané nové auto, všechno nutno vyvařit, vyztužit, no prostě generálka. Tohle může dělat jen fanda...

Vloženo (editace)

Se mi doneslo ze byl Clintuv sraz v prosinci, jaktozes me nerekl.

Ještě prosincovej nebyl....otázka je, jestli bude. Spíš uděláme nějaké VIP sezení, jak píše Stringo. Možná Lány a krkovička.....

Diskutovat se bude ovšem převážně o motorkách :D :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak jsem akorát mluvil s Ozákem, domluvili jsme se na termínu srazu:

Úterý 22. prosince

Restaurace Na Šustně - Krupá....od 17:00 hodin ;)

Účast nutná ;)

Již přislíbená účast:   Clint, Ozák, Pancho, Motosman, Kokta, Stanmar, Pawouk...

Vloženo

[emoji23] [emoji23] [emoji23] Takhle jsem se dlouho nepobavil. 22. mam firemni besitku a i kdybych nemel urcite v tento cas nemam cas se plahocit nekam do Krusovic.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Besítku, nebo besídku???  :D :D   No hlavně v Krušovicích by jsi seděl asi sám :D

My si budeme předávat vánoční dárky, tedy Motosman nám bude předávat vánoční dárky....(je z nás nejbohatší)

Vloženo

Jo, počkej, to je potom ovšem jiná. to mi někdo neřekl, že budu dostávat dárky. Tak to budu muset vymyslet alespoň nějak na otočku. Na besítce se stejně nejdřív hraje boulink, tak to mohu oželit. Jinak za půl hodiny jedu na pohovor do jedné firmy ohledně nového zaměstnání, tak držte pracky, abych vykřesal alespoň pražský plat a pražskou pracovní dobu. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...