Clint Vloženo 16. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Rádiovka rozumí motorce jak koza petrželi ...nepozná Simsona od Harleje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 já zase nerozumím fabii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 měl ses víc učit. Ono totiž mít zaplacenou maturitu od táty, to se pak vždy projeví. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Už je mi jasné, jakou budu mít od ledna na mašině značku http://www.novinky.cz/ekonomika/389373-znacky-na-prani-od-4-ledna-ne-vse-ale-bude-povolene.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 jakou, "TDI" ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 :D Voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Nebo "SSSR" Já si na rapida pořídím OBAMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Obama nejde. Ty budeš mít 0BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Rádiovka rozumí motorce jak koza petrželi ...nepozná Simsona od Harleje Nahodou Barta Simpsna od Harleje poznam. Už je mi jasné, jakou budu mít od ledna na mašině značku http://www.novinky.cz/ekonomika/389373-znacky-na-prani-od-4-ledna-ne-vse-ale-bude-povolene.html Vitr v kapse a na hlave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Petrrrr bude mít na autě KIND1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 KITT1. A to je nahodou pocta. Ja si dam KARR1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Jak zvýšit emise u Trabanta: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Neni to fotomontaz? Jak by to ta zelezna (ci z ceho to ma (t)ramy) konstrukce unesla. Obvykle kdyz clovek potka trabant, tak konstrukce uz hnije/neni a bakelit sedi na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Se mi doneslo ze byl Clintuv sraz v prosinci, jaktozes me nerekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Nějak to tady podle mě neproběhlo, asi VIP posezení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Jinak upraveného trabanta jsem už viděl, sice jenom v garáži, ale dělalo se na něm a je to víceméně kompletně udělané nové auto, všechno nutno vyvařit, vyztužit, no prostě generálka. Tohle může dělat jen fanda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Se mi doneslo ze byl Clintuv sraz v prosinci, jaktozes me nerekl. Ještě prosincovej nebyl....otázka je, jestli bude. Spíš uděláme nějaké VIP sezení, jak píše Stringo. Možná Lány a krkovička..... Diskutovat se bude ovšem převážně o motorkách :D Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Něco pro Radiuse: http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-fabia-jako-trikolka-legracni-stroj-lze-ridit-od-16-let/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Tak jsem akorát mluvil s Ozákem, domluvili jsme se na termínu srazu: Úterý 22. prosince Restaurace Na Šustně - Krupá....od 17:00 hodin Účast nutná Již přislíbená účast: Clint, Ozák, Pancho, Motosman, Kokta, Stanmar, Pawouk... Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Takhle jsem se dlouho nepobavil. 22. mam firemni besitku a i kdybych nemel urcite v tento cas nemam cas se plahocit nekam do Krusovic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Hele nechces to radeji presunout na 24. Na 18h vecer [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Besítku, nebo besídku??? :D No hlavně v Krušovicích by jsi seděl asi sám My si budeme předávat vánoční dárky, tedy Motosman nám bude předávat vánoční dárky....(je z nás nejbohatší) Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Pancho zabalí do mašle nějakou kozatou blondýnu a to bude párty [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Jo, počkej, to je potom ovšem jiná. to mi někdo neřekl, že budu dostávat dárky. Tak to budu muset vymyslet alespoň nějak na otočku. Na besítce se stejně nejdřív hraje boulink, tak to mohu oželit. Jinak za půl hodiny jedu na pohovor do jedné firmy ohledně nového zaměstnání, tak držte pracky, abych vykřesal alespoň pražský plat a pražskou pracovní dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Hlavně chtěj auto a asistentku dle vlastního výběru. [emoji593] [emoji140] [emoji106] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky