Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pawouku odpoved je jednoducha. Vzhledem k tomu ze umelcum z AS se nepodaril vymazat u neho modreho draka servisni interval, tak jsem si chtel u Rolbare overit zda, vymena BCM jednotky na to nemohla mit vliv. Protoze to v PO chteji resit s SA. Stejne jako ten blbe funkcni zadni sterac.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak to asi bouchnu a koupim toto. Dnes jsem se docela vyradil. 800cm3 a jizda polem nepolem, lesem nelesem. Na silnici to jede pry az 130 kdyz se nebojis. Vyhrivane sedlo a kolena. Prima zazitek. Hold az na tu cenu.

attachicon.gif20160124_163158.jpg

Pěkný, ale pro padavky, co se bojej na dvou kolech, nebo neudrží rovnováhu.....a starý dědky do lesa na dříví :D   ...mazáci a opravdoví chlapáci (jako já a Motos) mají silné mašiny.

Ale to nejlepší je, že i kdybys prodal Kindera, tak ti to stačit na nákup téhle čtyřkolky nebude :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Stryc si poridil. Tak ze mam moznost se ted vozit casteji. Ta vlevo funglovka. Ta co jsem na ni ja rok stara s 800km. Samozrejme Clinte je to trochu jiny druh zabavy nez masina dvoukolova silnicni a nemyslim si ze by to melo nejake srovnani nebo snad ze by se to melo srovnavat. Asi jako jizda v Maserati a nebo jizda Hummerem.

Odkaz ke komentáři

Tak to je pravda, ale kdyz je zase clovek rozumny a vi kde , tak se da. A tady je par mist kde se da. Ale to je hovno. Stryc ma moznost ( s tim kde kupoval tu ctyrkolku - s prodejcem se zna) jed v male parte na Ukrajinu do srubu atd. a to muze byt husta parada. Tam si muzes jezdit jak chces a vse tam stoji par korun.

Odkaz ke komentáři

Samozrejme. Ale zere to v lehcim terenu kolem 5-6 litru. Ve dvou v tezkym treba 8 litru. Pneu stoji 2tis. Neni to tak hrozne. No ale i tak musim pockat na tu sportku. [emoji1] Stryc to ma samo na firmu a koupil k tomu i tu radlici aby mohl hrabat v zime svuj parkplatz pro kamiony. Tedy u nej to ma i prakticke vyuziti. Mne staci ze mi pujci cas od casu svest. Ta druha je bratrance. A jako mohu rict ze ta osmistovka uz s tim pekne cvici. Pry je to zlata stredni cesta. Ze tisicovka uz je zbytecne moc a tezka a naopak petistovka je slabota.

Odkaz ke komentáři

Kolik to váží? Yamaha v litru vážila jestli si dobře vzpomínám 450kg. Na čtyřkolce jsem nikdy nejel, takže nemohu o tomhle něco vykládat, ale je fakt, že se to dá využít opravdu hodně, přemýšlel jsem na vesnici koupit něco staršího a stačila by i ta 400ka na zajetí do lesa, nebo něco odvést na káře... Každopádně na blbnuti je lepší motorka, i kdybys měl krosku, tohle je takové neohrabaně na zábavu a nedej bože, že to položíš a zůstaneš pod tím...

Odkaz ke komentáři

Nevím Stringo, tak až do detailů jsem nezjišťoval. Ale pokud říkáš 450 kg, tak to je přesně to co potřebuji. Na korbu Ramky můžeš dát jen do 500kg s řidičákem B. Ideální spojení RAM a čtyřkolka na korbě. Prodávají i takové hliníkové nájezdy. Vše už mám promyšlené.  :kol-48: Co je lepší na blbnutí též neumím posoudit, páč já zase moc nikdy na motorce nejezdil, nemám ani patřičná řidičská oprávnění a nějakej simson se asi moc za motorku považovat nedá. Strýc má všechny skupiny řidičáků i na motorku, jako mladej motorku měl, než se vysekal. S ramenem má problémy do dneška, od té doby řekl, že co nemá 4 kola ho nezajímá a já jsem podobného myšlení. A protože mám pud sebezáchovy, nikdy neblbnu víc než na to na co mám. A nějaký krutý těžký terény bez zkušeností bych stejně nejezdil aby mě ta čtyřkolka přelítla. Pokud budeš mít někdy možnost tak vyzkoušej, nechci tvrdit, že je to třeba větší zábava jak na motorce, ale i tak je to jiné a zábava trochu jiná. Když jsem zapnul 4x4 tak to byl nářez, jezdil jsem na zasněženém poli a kolem březového lesa. A když chtěl člověk víc blbnout tak jsem 4x4 vypnul jen s náhonem na zadek. Já poprvé jezdil před pár lety v Egyptě v poušti a to byl taky mazec, ale tam ty čtyřkolky měli nějak udušený kvůli turistům - na nich se dokonce řadilo, ale i tak to byl taky nářez. No a když zapadneš, má to naviják, redukci atd. atd. 

Odkaz ke komentáři

To je právě to, už jsem slyšel podobné od jiného známého. Te´d je to móda, kupují si to dost ti zbohatlíci co si myslí, že můžou všechno a pak jsou na tom jak utržení ze řetězu a dělají "dobré" jméno i všem ostatním slušným. 

Odkaz ke komentáři

Petrrr: Objednal jsem ti u nás v Rakovníku čtyřkolku, zaplatíš jí při převzetí (berou i karty). Je to 150ka, výkon asi 7kW, ale to je právě přesně pro tebe, pač nemáš ještě dost zkušeností a manželka bude v klidu, že se jí na tom někde nepřizabiješ.... ;)  Je levná, můžeš jí na místě vyměnit bez doplatku i za kinderkárku. Pokud jim tam auto necháš, tak ti dají ještě zdarma helmu a kombinézu ;) Pokud bys chtěl i boty, tak jedině za plnou nádrž v kinderu prej....

http://www.atv-rakovnik.cz/ctyrkolky-150-cc/80-shineray-xy150ste-spz-2-osoby.htm

No je to krasavice, holky na tebe budou skákat, jen co tě zahlédnou a ani nemusíš bejt oholenej :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem přijel ze servisu. Výměna oleje 650 korun. Práce, šroub, těsnění a filtr. Olej jsem měl za 1000Kč. Mogul superoil F1. [emoji2] Servisák mi oproti očekávání olej pochválil a říkal, že by ho tam dal taky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...