Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Golf peknej. Pokud je v tom stavu jak pisou tak proc ne. Ta cena je ovsem vyssi bych rekl. Mne pred 3 lety nabidli za O1 2002 v dehtu v Eleganci se 160tis km 60 tis, dobre za 80 by ho prodavali. Tady to je benzin mnohem starsi strep a takovej peniz. Vem si ze je to uz v podstate 16 let stary.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzal bych ty udaje a poslal do AAA nebo Essa co by Ti za to nabidli. Asi bys koukal. Je to proste 17 let stare auto. To tomu autu neodpares i kdyby ten najezd byl pravdivy. Navic cim vetsi vybava u tak staryho auta, tim vetsi pripadny problemy. A pro ucely jizd co ty potrebujes. Nevim.

Odkaz ke komentáři

Je fakt, že pro manželku na jízdy po Praze je to Citigo úplně perfektní řešení. Ten Golf má možná o něco větší kufr, ale je fakt, že v tomto případě bych šel do Citiga... Jiné by bylo, kdyby s tím jezdila 60km denně a vozila nějaké věci, ale takhle... Ta cena za Golfa je podle mě úplné Sci-Fi

Odkaz ke komentáři

No, ješte to promyslím. V úterý přijde likvidátor, tak počkám, jak to dopadne a co všechno je na odpis. V nejhorším nechám feldu opravit a bude jezdit dál.

V nejhorším vemu nějakou fábku.

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

Co vim Motosi, tak v tom bude jezdit predevsim Tva zena, ne ty. Zeny kamaradka ho ma a je s nim nadmiru spokojena a v te 55kw verzi je to zivy. A co do spolehluvosti mozna nejpovedenejsi Skoda. Rozhodne ja bych nedal za starej vrak skoro 100tis jen aby to bylo o malo vetsi auto. Navic bezpecnost predevsim. Sam sis to ted vyzkousel ze i po meste v relativne nizkych rychlostech to neni prdel. A Tva zena v tom bude prdevsim vozit Tve dite. No ale nakonec je to tvoje vec, kup si treba 120citku za 150tis. Jinak Fusion taky dobrej, sefovo zena ho ma, menil jsem ji tam zarovku, protoze on je nemehlo a neumi to.

Odkaz ke komentáři

Jo takhle, pani domaci si porouci, tak to je pak jina ovsem [emoji23] To se potom neda nic delat. Klasickej Cech, hlavne velkej kufr, ostatni nehraje roli. Kufr co se vyuzije jednou za cas. Obzvlaste pri vlastnictvi dvou aut s velkym kufrem. Myslel jsem ze dite vozi v autosedacce nejlepe s isofixem a ne v kufru. [emoji23]

Odkaz ke komentáři

Tvl, to by Motos nerozdejchal, kdyby přijela do kempu v takové mrdce. To by zaklapnul futrál a šel hrát o dům dál. To by se neslo celým kempem, že ženě Motose, kterej jezdí v Luxusu koupil sociální Tálii [emoji23]

To by Motos ostudou skočil do dravého proudu Vltavy.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...