PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Tenhle článek i stránky znám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Já ne. Mamina. Mě je to fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Golf peknej. Pokud je v tom stavu jak pisou tak proc ne. Ta cena je ovsem vyssi bych rekl. Mne pred 3 lety nabidli za O1 2002 v dehtu v Eleganci se 160tis km 60 tis, dobre za 80 by ho prodavali. Tady to je benzin mnohem starsi strep a takovej peniz. Vem si ze je to uz v podstate 16 let stary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Mě zaráží ta cena, 90000,- za 17let staré auto se mi zdá moc... Nevím kde ty ceny berou... Já svou Octu bych prodal stěží za tu cenu a výbavou, motorem atd. Je úplně někde jinde a ještě o 6let mladší... Nechápu ty ceny... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Koukni na tu cenu té zelené 1.8 t - lauriny. Cenu zvedli kvůli nájezdu. Otázka je kolik má skutečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Vzal bych ty udaje a poslal do AAA nebo Essa co by Ti za to nabidli. Asi bys koukal. Je to proste 17 let stare auto. To tomu autu neodpares i kdyby ten najezd byl pravdivy. Navic cim vetsi vybava u tak staryho auta, tim vetsi pripadny problemy. A pro ucely jizd co ty potrebujes. Nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Motosi, kdyz uz. Musis za kazdou cenu kupovat takhle stare a predrazene strepy? Podivej treba tady. Pridas motos jednotku a mas poradne 3 roky stare moderni auto. A to je trochu rozdil bych rekl. http://www.tipcars.com/skoda-citigo/skoda-citigo-25470814.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Já chtěl auto. Né kabelku. V tomhle bych toho Supa asi nerozdejchal. Koukám na něco jako golf, fábka, fusion.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Je fakt, že pro manželku na jízdy po Praze je to Citigo úplně perfektní řešení. Ten Golf má možná o něco větší kufr, ale je fakt, že v tomto případě bych šel do Citiga... Jiné by bylo, kdyby s tím jezdila 60km denně a vozila nějaké věci, ale takhle... Ta cena za Golfa je podle mě úplné Sci-Fi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Zrovna ty Golfy jsou hodně natažený, protože to chtějí mladý hejskové.. Co kouknout na jetou Hyundai i20 tam jsou celkem dobré ceny, nebo alespoň byly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Hnuj neee:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) No, ješte to promyslím. V úterý přijde likvidátor, tak počkám, jak to dopadne a co všechno je na odpis. V nejhorším nechám feldu opravit a bude jezdit dál. V nejhorším vemu nějakou fábku. Editováno: 31. leden 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Co vim Motosi, tak v tom bude jezdit predevsim Tva zena, ne ty. Zeny kamaradka ho ma a je s nim nadmiru spokojena a v te 55kw verzi je to zivy. A co do spolehluvosti mozna nejpovedenejsi Skoda. Rozhodne ja bych nedal za starej vrak skoro 100tis jen aby to bylo o malo vetsi auto. Navic bezpecnost predevsim. Sam sis to ted vyzkousel ze i po meste v relativne nizkych rychlostech to neni prdel. A Tva zena v tom bude prdevsim vozit Tve dite. No ale nakonec je to tvoje vec, kup si treba 120citku za 150tis. Jinak Fusion taky dobrej, sefovo zena ho ma, menil jsem ji tam zarovku, protoze on je nemehlo a neumi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Uvidíme. Ten golf neuteče. Chtěla by automat a velký kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jo takhle, pani domaci si porouci, tak to je pak jina ovsem [emoji23] To se potom neda nic delat. Klasickej Cech, hlavne velkej kufr, ostatni nehraje roli. Kufr co se vyuzije jednou za cas. Obzvlaste pri vlastnictvi dvou aut s velkym kufrem. Myslel jsem ze dite vozi v autosedacce nejlepe s isofixem a ne v kufru. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Znáš to. 2 basy piv, nějaké maso a kufr je plný. [emoji12] Hodil jsem jí návrhy a přemejšlí. Ještě jsem našel fábku 2 v plný, ale to je jiná cenovka.[emoji102] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Uvidíme. Ten golf neuteče. Chtěla by automat a velký kufr.Golf ale velkej kufr opravdu nemá [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 V porovnání se cityGO má mega kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Thalie ma 505 litru kufr a isofix. Tedy ta dvojkova. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) Tvl, to by Motos nerozdejchal, kdyby přijela do kempu v takové mrdce. To by zaklapnul futrál a šel hrát o dům dál. To by se neslo celým kempem, že ženě Motose, kterej jezdí v Luxusu koupil sociální Tálii [emoji23] To by Motos ostudou skočil do dravého proudu Vltavy. Editováno: 31. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Prave by ukazal, ze se chce priblizit obycejnym lidem. Pravda je ze s tim 17 let starym Golfem ny se taky priblizil. Nesmel by ovsem rict co za nej dal. Protoze jen opravdovej mastnak vyhodi za lidovy vuz 17 let stary 90tis. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 To jo, to musí mít ten Golf v kufru dvě kila heráku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Tak mi to nedalo a koukám na něj. Prý když si ho vemu dají mi k tomu i thálii zadara. No nekup to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 a po třetí se mě loupe lak na nárazníku, aneb zkurvenci v Boleslavy už neuměj ani lakovat tady něco Klint psal, že Mazdy a Dačie hnijou, tak u škodovky zase padá lak :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) To máš z té pančovy wapky To už tu zkoušel Ozi taky, my mu to nesežrali a on kápnul božskou Editováno: 31. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky