Arlo Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Ja taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Za mic si v Audi moc nepokecas (pokud budeme brat v potaz konkurenci Octavie a Superba 3)... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Přesně. Poslech turba byl za příplatek. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Já ho slyšel na TSI, tady ho neslyším vůbec. Asi to má kapitán rozbitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 V Octavii TSi, ani Fabii 2 jsem turbo teda nikdy neslysel. Krom vybehaneho TDi - hasic a stejne se projevuje i v F3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 To bude kvůli tomu kadle, kadle.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Tady jsem chlapi našel dneska ještě jedno poctivé auto, z doby prohibice Palubka by se mohla líbit Koktovi, on to má takhle rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Turbo u mé O2 TDi slyšet bylo původní a je slyšet i nové (pokud to je opravdu turbo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Ne Stringo, to ti po poslední havárce netěsní dveře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 I na volnoběh [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) Já ho slyšel na TSI, tady ho neslyším vůbec. Asi to má kapitán rozbitýJá ti dám rozbitý :-) když tam turbo je tak ho slyšet bude vždy to že je rádio a ty hluchý za to nemůžem Editováno: 6. Duben 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Slovo do pranice, v 03 turbo slysis? V F2 / 02 bylo slyset? Ne a přesto tam bylo. U F3 to houka jak u vylitany 02 TDi.V O3 turbo slyším ale jen to co slyšet mám nic zvláštního u F3 je slyšet taky ale o něco méně žádné houkaní asi jsi měl špatnej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) Já jsem teď happy, jak teplem zmizely ty pazvuky v kabině. Horko je nejlepší opravář Editováno: 6. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Než zapneš klimu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Hele ona ta klima je v pohodě, pač i tak je v autě kolem dvaceti....To už mám vyzkoušené. Pazvuky začínají pod deset nad nulou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Pod 10 nad nulou a nad 25 nad nulou? Tzv. Integral vrzani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 (editace) A proto je něj vrzací panorama ;-) Jinak mě taky tet nic navržen možná Aš v pátek když to montáci stihnou dneska jse ani radši neozvali asi to ještě nenašli. Editováno: 6. Duben 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Hele znate? Husta kravinka simply clever http://flexifill.cz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 To je fakt luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Rychlou cestou, jak popravit dvouhmotový setrvačník, je podtáčení motoru, tedy jízda v opravdu nízkých otáčkách. Paradoxně k ní mnohdy nabádají palubní systémy, radící, jaký rychlostní stupeň má řidič zařadit. Jsou totiž nastaveny tak, aby automobil úspěšně prošel emisní zkouškou, bez ohledu na cokoli jiného. Zdroj: http://auto.idnes.cz/dvouhmotovy-setrvacnik-spojka-d31-/auto_ojetiny.aspx?c=A160331_121058_auto_ojetiny_fdv Heslo pro dnešní den: točit, točit, točit......... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Je to hnus :-/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 V O3 turbo slyším ale jen to co slyšet mám nic zvláštního u F3 je slyšet taky ale o něco méně žádné houkaní asi jsi měl špatnej model.No ja kdyz stal u Bulovky a pomalu jsem se rozjizdel, tak jsem zastavil a hledal sanitku. Takhe houka jen odpraveny turbo u 02 TDi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 To je nekolikalete heslo Kokty. Tak ze mu neber jeho hesla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 No ja kdyz stal u Bulovky a pomalu jsem se rozjizdel, tak jsem zastavil a hledal sanitku. Takhe houka jen odpraveny turbo u 02 TDi.Není odpravené, pokud máš 2.0 TDi tak je to údajně úplně normální, mě to houká jako sanitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 (editace) Já nic neslyším a mám taky dvoulitr. Asi ho máš Stringo načaté... Editováno: 7. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky