Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Které z těch kleští jsou ty správné?

http://www.autokabel.cz/product_info.php?cPath=54_77&products_id=338

http://www.autokabel.cz/product_info.php?cPath=54_77&products_id=236

nechci to bastlit kombinačkama, když už to mam dělat, tak pořádně. Ty kleště se stejnak neztratí, už párkrát jsem potřeboval spojit nějaké drátky, tak si to koupim a bude klid, Ale nevim jaké jsou potřeba. Vypichovák se dá koupit, nebo je to dělané doma?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kleste presne nevim delal jsem to klasickejma, ale ten druhy odkaz je nejvic podobnej tem pinum. Jink vypichovak jsem objednaval tady. www.aliso.cz delaj dva tipy iso a mini iso na ty tenci kabliky ( treba od radia, cd changer atd je mini iso. ) u tebe to bude taky mini si myslim. Ten vypichovak potrebujes v pripade, ze chces ty konektory dostat ven. Me se siknul kdyz jsem potreboval dostat napajeni s changeru jinak to z te iso kostky bez vypichovaku nevydolujes aniz bys ji neposkodil.

Odkaz ke komentáři

nejde o garáž, já např minulý týden přijel k rodičům a vjel na dvoreček a měl jsem co dělat tam vyjet s normálním podvozkem, můj plán byl to snížit o 3 cm,...asi se na to vykašlu, pak nikam nezajedu. I když mě to prostě láká, líbí se mi nižší auta...

Arlo, jakej je to rozdíl v jízdě? Je to o dost tvrdší oproti origu? Na jaře mě čeká výměna tlumičů, tak potřebuju nachytřit, zda origo, nebo neorigo snížený...

Odkaz ke komentáři

Ja to mam ted oproti rs serii o 20mm niz coz neni zadnej extrem akorat kdyz parkuju kolmo k obrubniku tak si davam bacha. Parkrat se mi stalo, ze jsem skrtnul spodkem narazniku... jinak retardery nejsou zadnej problem. Po jizdnich vlastnostech max. spokojenost auto nema tendenci se tak pohupovat do stran treba pri nahlem predjizdeni, lepe sedi v zatackach a je jakoby celkove tuzssi, ale neni to na ukor konfortu. Mohu jen doporucit. Ps samozrejme jestli ma nekdo na aute standartni podvozek a 15" kola a pak prejde na tohle a da tam 18"ctky tak rekne, ze je to tvrdy, ale z meho pohledu je to stejny konfort jako origo. Rs podvozek + navic auto lepe sesedi+snizeni;-)

Editováno: , autor: Arlo
Odkaz ke komentáři

Tak já mám zimní 16" a letní 17"  (to je tak myslím maximum co je použitelné na našich silnicích, alesˇpoň co se plzeňského kraje týče), Octa je sama o sobě tvrdé auto a komford jsem měl cca do toho 4 roku stáří, pak to začalo pomalu být horší a horší, ale teď jak už mam v háji tlumiče, to je nehorázná koza. Tak se proto ptám, jestli mám dělat origo klasiku, nebo jestli tam hodit podle mě to samé co máš ty - u RS to sníží o 2cm, u klasiky píšou o 3cm... Jde mi hlavně o to, aby se auto nehoupalo, ale zase aby nedostávalo zabrat, když je někde nějaká nerovnost, nebo výmoly. Takže říkáš, že to zase oproti standardnímu podvozku není nějak razantní rozdíl jo? A jestli můžu ještě poprosit, ty jsi konkrétně měnil nakonec za jaký podvozek? Nějak pořád nevím, co všechno by se mělo měnit a jak to poskládat. Tlumiče, pružiny, to je jasný a co dál se mění?

Odkaz ke komentáři

Ja sem menil tlumice+pruziny+dorazy. Bilstein B6+eibach pro kit+origo. Rs.(jsou stejne jako sport). Pokud je treba tak se meni horni ulozeni tlumicu(u me to nebylo potreba) jeste jsem taky meninl silentbloky na predni naprave, ale ty uz byly ko. Pokud budes mit vse v poradku tak ti budou stacit jen tlumice a pruziny a udelat geometrii jelikoz si to sedne a podvozek je nastaven na jinou vysku...;-). Jinak jak pises aby se to nehoupalu a zaroven to nebylo tvrde tak pocitej s tim cim min houpani tim tvrdsi, ale tohle je takovy dobry kompromis...Ps uz nespekuluj a jdi do tech bylsteinu b6 a pruzin eibach je to fakt kvalitka

Editováno: , autor: Arlo
Odkaz ke komentáři

Arlo já to nmůžu nikde najít jako sadu, můžeš poslat nějaký odkaz, kdes kupoval?

Já přemýšlel o Weitec... Nevím jak je na tom Bilstein cenově, resp.jaké jsou mezi těmihle výrobci rozdíly...

http://www.tuningcardesign.cz/tuning/eshop/10-1-Podvozkove-systemy/1447-4-Sportovni-podvozek-Weitec/5/4842-Sportovni-podvozek-Weitec-Skoda-Octavia-II-RS-1Z-01-06-Kombi

Odkaz ke komentáři

Kokta je furt na ty Golfy :D   Mě se moc nelíbí u golfů předek, kromě kombíků mi přijde ten golf takový dámský auto na nákupy....samosebou asi jsem jediný s tímhle názorem. Navíc, na tom golfu se roky zvenčí skoro nic nemění. Je mi jasné, že interiér nemá chyby a zpracování auta je příkladné...nicméně zůstanu do budoucna věrný oktávii. Prostě mi přijde větší a chlapštější :)  Oktávka je prostě moje parketa a ať prolejzám všechny možné značky a auta (v této cenové hladině), vždycky skončím u oktávky. Když si do ní sednu, jsem doma. Všechno mi sedne, všechno na dosah, všechno mi přijde známé, nikde netlačí konzola (viz sup)...prostě všechno akorát.

To jestli příští rok koupím eleganci s 1,8 nebo RS s 2,0 v benzínu ještě uplně nevím ;)   Až zkusím oba motory....

Zatím jsem zkusil v O3 jen 1,6 TDI - to jsem zavrhl hned, je nepoužitelný a 2,0 TDI 110W, ten jel slušně a zátah měl dostatečný, jenže hlučnější, vibroval do kabiny a do volantu a ve vyšších rychlostech kolem 190km/h se mu už dál moc nechtělo.....Navíc v recenzích nevychází zrovna moc dobře, a to i díky vyšší spotřebě oproti původnímu 2,0 TDI 103KW.

Poslední dobou se mi zdá, že čím novější TDI, tím vyšší spotřeba....U benzínů naopak, za chvíli se obě spotřeby setkají ;)

P.S.:  Co má Mavouš vlastně v té oktě za motor? Nemá náhodou tu 1,6?  A k tomu sportovní podvozek...to snad ne :D :D  ...snad se pletu.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

jo má, psal jsem to tam. že má 18" kola, sportovní podvozek a 77kw :D a všichni mě tam psali, že je to jenom moje pitomá myšlenka :D

golf se mě moc líbí asi jako octavie ;) to Rko s haldexem, 200kw, není potřeba už ani čipovat ;)

čip na té mé možná bejvále 2.0 TDI 103kw na 144kw, fakt je luxusní ;)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...