Petrrr Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Díky ještě jednou všem. Motosmane, doplňky už máme, tedy zatím to nejnutnější a určitě ne od Škody teda. Clinte, jo kouká mu to z očí, už si mu pořídil něco menšího na holuby jako třeba toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tys také pistolník?Borci, jak se vám dnes vkládají příspěvky? Nemáte tam zpoždění kolem 10-15 vteřin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Jo, tohle by zvládnul myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Má to nějaké problémy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Hm, napište to i sem, ať to nevypadá, že mám problém jen já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) No já problém nemám... cca 15s ale to mam vždycky. Editováno: 7. Únor 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Trochu se vratim k tem pokutam: http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-ranni-tn-7-2-2.html Pachatel/ridic neznamy (utekl). Dle Vas jde tedy odpovednost na provozovatele vozidla, jelikoz on mel zajistit, aby osoba jeho vuz ridici nespachala prestupek. Docela je to chudak, pac za ten kousek co jsem jel dom nabral 3 auta... V mem podani za to nemuze, poda vysvetleni a uz je na svestkach, zda-li ho najdou nebo ne. Pokud ano, je to jasne, pokud ne, kdo zaplati skody? Provozovatel ne (dle Vas on)... se obavam ze nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 pekna kocicka: http://auto.idnes.cz/nova-skoda-fabie-se-zacne-vyrabet-v-lete-2014-fgt-/automoto.aspx?c=A140206_153151_automoto_skr predek Octavie, fakt pekny, ma ho hezci nez Rapid - treba ty prolisy mezi prednim svetlem a kolem ted uz jen jak moc to bude "ojeb..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 jestli bude Fabka vypadat nějak takhle, tak u mě docela dobrý, protože to má alespoň nádech Golfa. Ta současná generace je škatulózní a jedním slovem hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Trochu se vratim k tem pokutam: http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-ranni-tn-7-2-2.html Pachatel/ridic neznamy (utekl). Dle Vas jde tedy odpovednost na provozovatele vozidla, jelikoz on mel zajistit, aby osoba jeho vuz ridici nespachala prestupek. Docela je to chudak, pac za ten kousek co jsem jel dom nabral 3 auta... V mem podani za to nemuze, poda vysvetleni a uz je na svestkach, zda-li ho najdou nebo ne. Pokud ano, je to jasne, pokud ne, kdo zaplati skody? Provozovatel ne (dle Vas on)... se obavam ze nikdo... Radiusi, kdybys namísto plkání řádně pročetl ty články, viděl bys tam toto: „Provozovatel vozidla za správní delikt neodpovídá, jestliže prokáže, že v době před porušením povinnosti řidiče nebo pravidel provozu na pozemních komunikacích a ) bylo vozidlo, jehož je provozovatelem, odcizeno nebo byla odcizena jeho tabulka s přidělenou státní poznávací značkou, nebo b ) podal žádost o zápis změny provozovatele vozidla v registru silničních vozidel. Fabia na tom obrázku vypadá dobře, otázka je, jaká bude skutečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 tak teď pawouku ukaž svoje dítko jak sem ti psal včera nebo předevčírem, tak mě to už dělalo taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 To půjde těžko, žádné totiž nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Pawouk má mladý schované před zimou, ale až bude teplo, rozbalej pavučiny 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Já to věděl! Něco podobného objevila manželka pod stojanem s víny, nadzvedla a rozprchli se na všechny strany, sotva jsme je stihli pochytat Editováno: 7. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 no hlavně, že vám to víno nevychlastali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 fakt super nabíječka, dlouho sem hledal něco takovhé. za 1700 s poštovnym fakt super... http://www.ctek.cz/product.php?id_product=79 http://www.youtube.com/watch?v=LdomQ4rRftA#t=169 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Já se spíš podívám po té co má vlastní akumulátor a dokáže auto nastartovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak to ale nebude stát 1700 kc... Taky jsem to viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Dneska jsem omrknul u nás v práci vystaveného RS myslivce v bílé barvě, samozřejmě v plné palbě, jak jinak. Nádhera, jedním slovem krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak mě je celkem k ničemu nabíječka, parkuju na parkovišti naproti paneláku přes hlavní cestu, takže těžko k tomu budu tahat prodlužku abych udržoval baterku nebo ji nabíjel v autě. Docela mě mrzí, že jsem propásnul akci na slevomatu, tam ji měli nedávno za 2600kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 jak to vypadá ? Dej nějakej odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Co furt řešíte ty nabíječky vy jelimani ? Já ji v životě nepotřeboval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Nápodobně. Co to je nabíječka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 No nějak to nemůžu najít, ale přemýšlel jsem buď o té nabíječce a přímo její součástí je vlastní akumulátor, který umí při vybité autobaterii použít jako záložní zdroj. Něco jako je tady akorát to bylo i na gelové baterie a vypadalo to trochu jinak... Nebo koupit jen záložní zdroj, bez nabíječky, což sice neumí nabíjet, ale dokáže být v pohotovosti celý rok a důležité je nastartovat a odjet když je třeba a koupit novou baterku, nebo ji dobít jízdou. Mě je totiž vzhledem k tomu že nejsem s autem u zdroje nabíječka úplně k ničemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky