Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Přesně tak, dokonce ho tam zpucoval (mimo jiných) nejvyšší šéf. Vždyť to už není ani trapné, ale přímo ubohé, aby skoro v každém příspěvku skuhral, jaký je ten koncern aušus. Ty se tomu ovšem nebezpečně také blížíš.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty blaho, co si stezujes. Jsem tu nahodou dlouho ani nepip. To ze mam auto na reklamaci ( zase) to za to nemohu ja. [emoji3]
Jinak ja mam svuj obrazek a ten uz nikomu necpu a kdyz tak jen tady v ramci kolektivu statecnych piratu ( vlastnici Skodu).

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

1 hour ago, Pawouk said:

Aha, takže vlastně nikdo neví, jak se to tam dostalo, co to vlastně je, a ty, jako obvykle, pindáš kraviny. Jsem si všimnul, že na OC ti to už dávno nikdo nežere a docela se tam do tebe pustili.

vím co to je. asfalt, poletavý rez atd. Nastříkal na to ironx, kterej to pak odstraní . takže vím o co jde... předpokládám, že si nikdo dobrovolně na to nestříká asfalt, polétavou rez atd....

To víš, jsem moc reálný a lidi to nemají rádi a hlavně fanatici škoda :D. Sám víš, že první rok po výrobě = samé reklamace :) tak sem popřál hodně reklamací a to je vše. Pak se neudrželi a byla to docela sranda. Docela mám přístup k dosti autům a dosti škodovkám a ta kvalita je prostě bídná. Jasně, když se to koupí na firmu a nezaplatíš ze svého 700 000kč, tak je to fuk a může se psát že je to super. Ale když to má pak máš platit ze svého at už jako ve svý firmě nebo za sebe, tak už od toho čekáš že budeš chvíli pokoj a ne lítat furt po servisech. Ale to je furt dokola, amén. Radši nebudu nic moc psát, pak se to akorát strhne a fanatici jedné značky začnou psát hovna :D

Petr je bohužel stejnej jako já, píšem realitu.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jenže normální je to napsat jednou, dvakrát a ne x set krát. To není realita, to je posedlost hodná léčení v patřičném ústavu. Navíc na to není nikdo zvědavý ani tady a ani na OC, jak ti tam ostatně dali nekompromisně najevo.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jojo tomu věřím, že opakovaně to není asi ideální psát pro některé jedince. Hold se poučím třebas a radši tam nebudu psát. Ale chvála se může psát furt dokola ne? :D to tam nikomu nebo jinde nevadí :D vše je průměrné ale budeme si říkat, jak je to kurwa super :D

Na druhou stranu, ono se stejně na forech pak řeší furt vše dokola. Takže tam sice jedinci vyplivli, že píšu hovna dokola, ale oni je jinde píšou taky :D ale zase ve chvále, protože přeci jejich auto škoda je nejlepší :D

Odkaz ke komentáři

5 minutes ago, Pawouk said:

A tady je vysvětlení. Ty mrdky by ti natrhly prdel, kdy by sem jim zachtělo. :kol-48:

pawouku vše a vše je jenom o řidiči, ale to ty sám víš. Na nordschleife běžně s cuprou nebo s kamarádovou A3 3.2 FSI jsme běžně předjížděli aventadory, GT3 a podobný tyhle supersporty.  Maximálně tě dojedou na táhlých rovných usecích a pak jsou v zatáčce posraný až za ušima.

Dobrý, M5 a M6 je to hrozně velká krabice, ta hmotnost  a velikost se ti prostě někde projevit musí. ale to je můj názor, chápu že další člověk řekne, to auto je nejlepší...

Odkaz ke komentáři

To je ukazkou toho, ze ani auta za nevim kolik nejsou zarukou kvality. Naopak, auto v kategorii Dacie muze byt paradoxne spolehlivejsi ( i kdyz ne tak komfortni, vykone atd.)
Neni treba se ale tim stresovat. Jde jen o auta. At si kazdy veri cemu chce, jen podotknu "A BUDE HURE". Mne je to jedno a uz neni treba se tim zabyvat. Driv nebo pozdeji se vse Skode vrati a ne jen ji

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Bohužel se tenhle trend objevuje už i v motorkách, novější jsou více vodrbaný, lak už není lak, spousta plastů místo plechu, jeden lauf místo dvou a samozřejmě spousta poruchové elektroniky made in China. Kamarád měnil na MotoGuzzi po 10tis km zvlněné kotouče (na mašině!), o lak se stačí otřít bundou nebo nehtem a všude jsou patrné škrábance, nádobky s brzdovkou netěsní a to už dělá roky, Brembo už je totální shit a nic s tím nedělá. Elektronika se sere, sem tam bliká něco co blikat nemá, výfuk se mu vibracemi odlomil u sváru, to MotoGuzzi přiznala, že je ze slabého plechu atd.....

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Ale nemá smysl brečet. Člověk to tak musí brát. Mě taky občas nejde stahovačka předního okna na první pokus, musím s tlačítkem hnout dvakrát, nikdo neví proč. Někdy vypnu SS a on se mi za sekundu sám zase zapne, musím opětovně vypnout. Pazvuky už nějak přestávám řešit. Při couvání a zahřátí brzd mi to někdy houká jako sova a nikdo nic nezjistil. Ale mě to nevadí, auto jezdí, málo žere a místa v něm je dost. Takže já jsem vlastně spokojenej uživatel. Ono se sere všechno dneska, to by člověk musel chodit pěšky.

Na druhou stranu tchán má kindera, se stejnou motorizací a barvou co má kinderPetrrr a ještě nebyl v servisu s jedinou reklamací a říká, jak moc je spokojenej, všechno funguje jak má....

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...