MichalRr Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 před 12 minutami, PANCHO napsal: Sem myslel ze bych přivezl nějakou chemii na ty kola. Je tak to seš moc hodnej. Teoreticky bych se někdy mohl stavit u tebe v práci kdyby si měl chvilku nebo na příští sraz bych zkusil dojet. @kokta7 Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Pancho, to klidne muzesi taky. Mam kola jako uhel. Muzes na mem voze udelat predvadecku a ja ti pak uverim ze to opravdu funguje. [emoji3] Vodu vezmem z potoka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Tak Petrrr aby už vyjel, nebo to do pěti nestihne. Má to přeci jen 4 hodiny kinder jízdy, těch 80 kilometrů [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Jen 2h. Jsem totiz v Praze a jedu s Pawoukem z jeho prace. Bojim se trochu aby mi na dalnici stihal. Preci jen ta jeho O2 je starsi vuz a ucpanej motor tema jeho ekojizdama. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 No a já teď dojel do práce. Čekáme návštěvu až z kraje a pak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 taky asi nestihám, moc práce...všichni samé chorvatsko a dovolená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Se nám to nějak protahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 no jo to mě povídej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Je tak to seš moc hodnej[emoji4]. Teoreticky bych se někdy mohl stavit u tebe v práci kdyby si měl chvilku nebo na příští sraz bych zkusil dojet.@kokta7 Díkes To se klidne zastav. Iron je dobry ale drahy. Na častou údržbu mam lepsi chemii na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 hovno je drahej, nesmíš ho tam jenom stříkat po litrech jak mě říkal ozák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Jakej litrech? To ani nahodou. A proc bych ho používal.kazdy tyden. Kdyz mame na časté pouzivani chemii na hliník a chrom a mam ji zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Pancho jako vždy naleštěnej car [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Už schůzujete piráti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 To jasný, hádají se o poslední koleno co jim Pancho nechal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Tak já sedím u mobilu, čekám na on-line reportáže a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Radsi makej at mas na nove auto od kabane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Co by dřeme jako koně.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Už dvě hodiny všichni hledáme Panchuv šroubovák, kterej jsem měl v ruce a nakonec ho v ruce nemám [emoji41] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Díky za sraz hoši a hlavně Ozákovi dík za LEDky a montáž, budu mu to splácet dvacetikorunou měsíčně [emoji23] Jo a ten šroubovák má určitě Petrrr, ukradl ho chudákovi Panchovi a ve Varech vymění za litr krabičáku. Rádius zklamal a nepřijel s hnojem, bál se pomluv a Kozáka. Tak doufám, že jste všichni dorazili domu. Uvidíme se za pár dnů v Žamberku na megasrazu [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 A nějaké foto ze srazu??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Já už taky doma a hurá do postele. Dík za pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Já jsem v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 CLINTE take to takhle umis? http://www.autoforum.cz/bleskovky/muz-na-harleyi-vyucoval-v-kopcich-piloty-supersportu-a-pockejte-si-na-konec-video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky